אשת השבוע- הילה גווילי

בתור מומחית לאבחון בצבעים מה דעתך על התרנגול?

הילה בצבע שלי. מה דעתך על התרנגול שיצרתי מפסולת של קרטוני חלב, עיתונים, קולבי מתכת ישנים שאריות עץ ונייר? רציתי שיצא לי בצבעים אחרים ובסוף יצאו לי צבעים אחרים. גבר חדש נכנס אלינו הביתה מלא אגו וחזה נפוח והוא כולו עשוי מפסולת שיועדה להטמנה..... מה זה אומר שיוצא משהו אחר ממה שתכננת? אשמח לחוות דעתך נשיקות מירי ישראלי אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה

יקרתי ,אין צורך להיות מומחית בצבעים,התנרנגול

שלך מדבר בעד עצמו, יש לו נוכחות והוא יפיפה. מה שמפריע לי ,שאת לא נימצאת בכל מתנ"ס,בתי ספר וחטיבות,באופן קבוע או לפחות היום הירוק שיש תמיד בבתי הספר,כ"כ הרבה רעיונות לתיקון הסביבה וכ"כ הרבה כישרון. חוץ -מזה אין דבר כזה אין " לא מה שתיכננתי" כשעובדים עם נשמה ,אנו מכוונים גם אם זה לא מה שחשבנו עליו במודע, ברמה הנשמתית התרנגול יצא לעולם בדיוק כפי שהוא אמור היה להיות.זו ברכה לעבוד בצורה שכזו !!!!! שבת שלום

הי הילה

נפגשנו כבר פעמיים ,פעם ראשונה במעגל ארצי ,ופעם שניה במעגל בפתח תקווה. אני זוכרת שבפעם הראשונה ששמעתי את ההצגת תכלית שלך כבר כבשת אותי בביטחון שלך ובעניין שיצרת בסיפור. לקרוא את הדברים שהבנות פה כותבות עלייך,נשמע שטיפול איתך הוא חוויה מיוחדת ובלתי רגילה. שתהיה לך לידה קלה והרבה בהצלחה

תודה יקרתי,אז מתי אנו קובעות ל-1/1???

את יודעת ,אחרי הלידה-דיאטה מתבקשתתתתתתתתת, ותודה על המילים היפות.

vivilevi

New member
חברה נפלאה

רוצה אני לשתף אתכם בהכרות שלי עם הילה החברה היקרה ומופלא שלי. נפגשנו לפני כ – 5 שנים בערך התחלנו את דרכינו באור בצלילים ובצבעים ומאז העולם שלנו השתנה. הילה היא החברה התומכת, רגישה, מלאה שמחה ונתינה. היא אדם פשוט מלא אהבה. וכשאיתה "נדבקים" בנתינה. הקשר בינינו נוצר כמעט מייד, הרי זה ברור נפגשנו עכשיו אבל ההכרות שלנו מזה זמן רב. מודה לבורא עולם שהפגיש בינינו שוב ואנו שותפות לדרך מעצימה ואוהבת עם חברות נפלא מהלב. הילה יקירתי, המשיכי להתפתח ולהעצים אחרים, המשיכי בנתינה הגדולה לאחרים, מאחלת לך לידה קלה וששנת 2011 העומדת בפתח תביא לך ולמשפחתך שפע של הרמוניה, שמחה, אהבה ועשייה מבורכת. מודה לך על שהינך חברתי הנפלא בעולם. באהבה ויויאנה לוי
התחדשות בצבעים

ויויאנה יקרתי,תני לי לקחת אחורה בזמן,

אנו מכירות כבר שבע שנים. שהתחלנו ללמוד הייתי ישר אחרי יום ההולדת שלי ה-36. השנה חגגתי 42. אני לא יודעת מי נותנת למי ואיך זה בדיוק עובד,אבל מה שבטוח שזה תמיד!!!! עובד!!!! ואיזה כייף. אוהבת מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד,ומודה על כל רגע ועל ההשראה מ"תיבת האוצרות "שלי. שבת שלום.

למעלה