אשת השבוע- שירה רוזנבוים

הי אודליה

התהליך בנוי ממפגש ראשון של שעה וחצי של תשאול מפורט כדי לקבל תמונה רחבה על הספטומים מהם סובל המטופל/ ה. מפגש שני כשעה כעבור שבוע בו אני נותנת את התפריט ,תוכנית הטיפול ,מתכונים, דפי מידע ויוצאים לדרך. מפגש שלישי כעבור שבוע או שבועים מחליטים ביחד לבדוק איך הולך ,איזה קשיים עלו , האם יש שינוי ? ובהתאם להתקדמות קובעים את המפגש הבא והבתאם לקח עושים גם שינוים בתפריט ובתוכנית. חשוב לי לציין שמהמפגש הראשון אני מלווה את המטופל לאורך כל הדרך ע"י מיילים ,טלפון וזמינה לשאלות גם שנמצא בבית הטבע ,בסופר ,או במטבח תוך כדי בישול ויש לו שאלה. התהליך לוקח 5-6 מפגשים וגם תלוי במקרה ובספטומים. אני מקיימת הרצאות בתזונה בנושאים שונים לקבוצות קטנות, לא מזמן העברתי סדנא של 5 מפגשים לנשים אחרי לידה. על תזונה נכונה ובריאה יום מקסים

שירה רוזנבוים היא מופלאה!

רוצה להעיד שהשקט, הידע והמקצועיות שלה מופלאים. שירה ייעצה לי כמה פעמים לגבי הבן הקטן שלי שלא אוכל וגם מתחלה הרבה ואפילו בלי תהליך מסודר השרתה עלי רוגע והמון ידע שפשוט הוקסמתי. תודה!! ושאלה- איזה הפניות טובות לך? איך נוכל לעזור לך ולפהנות אליך עוד שיהנו משירותיך?

תודה יעלי המאמנת המדהימה

תודה מקסימה על הפרגון ,ואני תמיד לשרותך הדלת פתוחה לגבי ההפניות: אנשים שסובלים מספטומים במערכת העיכול למניהם (מעי רגיז ,גזים ,עצירויות ,צרבות ועוד ..... מטופלים שסובלים מאלרגיות ,מגרנות , קנדידה ,הליקובקטור , שומנים בדם , שינוי תזונתי לשיפור איכות החיים , תזונת ילדים ,תזונה לטיפול בהפרעות קשב וריכוז או היפרקטביות . וכמובן כל מקרה לגופו אפשר להפנות ואני אראה אם אני יכולה לעזור. תודה ושבוע מקסים

vivilevi

New member
עליה במשקל

הי שירה, ראשית הרשי לי לפרגן לך רואים מהתשובות שלך שהינך אוהבת את מה שאת עושה. ישר כוח!!
שאלתי: נער בן 17, מבנה גוף רזה ומאוד גבוה. המשקל שלו לפי הגרפים מראים כי חסרים לו כ - 4 ק"ג למשקל המאתים לפי כל הפרמטרים שלו. (הדבר פוגע בפרופיל שנקבע
). מבחינת תזונה הוא אוכל מצויין ומגוון וגם מתאמן ובריא בכללי. פשוט רזה וגבוה. האם יש דרך בריאה להוסיף במשקל בצורה מבוקרת? תודה והמשך שבוע מלא באור אהבה וצבע ויויאנה לוי מטפלת בתרפיית אור צליל וצבע התחדשות בצבעים טיפוליים, הרצאות, חוגי בית, סדנאות 050-3170273 מייל: [email protected]

הי ויויאנה

תודה על הפרגון אני באמת מאוד אוהבת את המקצוע והתחום. אני מבינה משאלתך שמדובר בנער שהורידו לו פרופיל בצבא בגלל משקל וחסר לו 4 ק"ג. אני תמיד מעדיפה להשלים קלוריות מאוכל על פני תוספים חיצוניים. אני ממליצה להוסיף לתזונה אבוקדו ,אגוזים ,טחינה ,לחם מלא,במידה והוא אוכל את המזון הנ"ל יש תמיד אפשרות להוסיף גיינר משקה שמבוסס על חלבונים ופחממות, יחס מועדף לפחממות שותים את המשקה הזה פעם פעמיים ביום בנסוף לאוכל לא במקום. הוא עתיר קלוריות ובמידה ולא עושים פעילות ספורטיבית מאומצת ששורפת קלוריות ,הקלוריות יעברו לבניית שומן בגוף ויעזרו לבנך לעלות במשקל . אני ממליצה להיכנס לאתר טבע קסטל קישור : http://www.tevasport.com/shop.asp?currentPage=1&PcatID=223&Psearch=&pcompID= אופציה נוספת במקום החלבון לשלב בתזונה חטיפי גיינר עשירים בפחממה ובחלבון ועתירי קלוריות. http://www.tevasport.com/shop.asp?PcatID=229 צירפתי לך קשיור לאתר של טבע קסטל שם תוכלי לראות את החטיפים והקלוריות שלהם ואת הגיינרים בהצלחה וגיוס קל

vivilevi

New member
תודה רבה

שירה שלום וברכה, תודה רבה על הכוונתך המקיפה. סוף שבוע נפלא מלא אור אהבה וצבע ויויאנה לוי התחדשות בצבעים 050-3170273 מייל: [email protected]

shirlykl19

New member
קשיי קשב וריכוז ותזונה נכונה

שירה שלום, היום היתה לי שיחה ארוכה עם חברתי על הקשר בין תזונה נכונה לקשיי קשב וריכוז. האם הקשר קיים ? למשל לא לאכול סוכרים.... האם בעזרת תזונה נכונה ניתן לעזור, ואף להוריד את השימוש ברטלין ? מה חשוב לילד בעל קשיים אלו לאכול ? תודה שירלי

הי דנה

הי דנה הנושא של הפרעת קשב וריכוז נבדק בשנים האחרונות בהרבה מחקרים ומצאו שיש השפעה גדולה לתזונה שהילדים אוכלים ולעובדה שהם סובלים מהפרעות קשב.וריכוז. גילו שילדים שאוכלים מזון לא מזין ,הרבה סוכרים,צבעי מאכל , סוכרים מזוקקים וברגע שמשנים להם את התזונה ונותנים להם תוסף של אצה כחולה ירוקה שהוא בעצם מזון על שמכיל הרבה ויטמנים ומינרלים המצב משתפר. ולכן אני מסכימה איתך שילדים שסובלים מהפרעת קשב וריכוז מומלץ בנוסף לטיפול התרופתי שהם מקבלים ואפילו לפני שמתחילים טיפול תרופתי, לתת נסיון לשנות את התזונה לפרק זמן של כמה חודשים ולבחון את השינוי בילד. תזונה להפרעת קשב אני ממליצה להימנע מצבעי מאכל ,וחומרי טעם כגון: ממונסדיום גלוטמט MSG וסליצילאט שנמצא ב- (שקדים, פירות יער, תפוזי:, שזיפים, צימוקים, תות שדה, משקאות מוגזים,חומרים משמרים כגון נתרן בנזואט ועוד ..... להימנע /להמעיט בחטיפים (ביסלי ,כפלי ועוד .....) חטיפים אלה מכילים כמות גדולה של נתרן ,צבעי מאכל ,סוכרים ,שומנים רווים שממש לא תורמים לילדים שכבר סובלים מהפרעת קשב. קפאין שגורם לעוררות יתר של מערכת העצבים ,הקפאין נמצא בשוקו ,בשוקולד ,במשקאות האנרגיה XL ועוד ...... מזונות מומלצים פירות וירקות ,במיוחד ללכת על בטטה שהיא פחממה מורכבת במקום התפוח אדמה דגנים מלאים (אורז מלא ,פסטה מלאה ,קינואה ,בורגול ), קטניות - עדשים ירוקים ,שחורים ,אדומים ,חומוס מומלץ להוסיף לילדים שסובלים מהפרעת קשב תוסף אומגה 3 לנסות לפני הרטלין אצה כחולה ירוקה או ריכוזית שמבוסס על צמחי מרפא וזה רק על קצה המזלג בהצלחה בהצלחה

shirlykl19

New member
../images/Emo45.gif אין בעיה..

נתקלתי בעבודתי בהרבה הורים, שמתלבטים לגבי מתן טיפול תרופתי בקשיי קשב וריכוז. טוב לדעת שתזונה יכולה לעזור ולהקל. שוב תודה ובהצלחה

חטיפים טעימים וקצת יותר בריאים

אני ממליצה לכם לנסות לקנות לילדים וגם לעצמכם חטיפים קצת יותר בריאים שמכילים קמח מלא ,או דגן מלא אחר ,דבש או סוכר חום ,ללא שומן טרנס שע"פ מחקרים נחשב היום לשומן המזיק ביותר. חברת השדה מוצרים אורגנים ,יש מוצרים קצת יותר בריאים בכל זאת זה עדיין חטיף ולא מזון בריאות, אך הרבה יותר בריא יש להם : דובשניות מקמח כוסמין מלא פתי בר חרובים ופלות עם מילוי חרובים מקמח מלא גליליות עם מילוי שוקולד חרובים המוצרים האלה מאוד טעימים אפילו יותר מדי טעימים ומנסיון שלי ילדים אוהבים אותם מאוד ולא מרגישים בהבדל. שווה לנסות הם נמצאים היום בכל בית טבע ואפילו ברשתות הגדולות של הסופרים.

תזונה טבעית לגיל המעבר

שירה יקירתי, התרשמתי מאוד מתשובותייך המקצועיות. ועכשיו לבוגרות שבחבורה ייעוץ.... לצערי החקלאות המודרנית מסתמכת על גידולים הבאים עם כימיקלים רבים הגורמים למחסור במינרלים להזנת הגוף במזון שאינו מזין ואין לו ערך תזונאי. א. אילו מאכלים את ממליצה לצרוך לתזונה נכונה לנשים בגיל המעבר. ב. כנ"ל גם משקאות ג. תוספי מזון לאיזון הרומונלי ד. מזון טוב ובריא אורגני עולה כסף רב, על מה את ממליצה לא להתפשר? אני בטוחה כי הייעוץ לתזונה נכונה יעזור לכל אדם ומודה לך על הרצון לעזור לנו. הרבה הצלחה , בוטחת בהצלחתך אוהבת מירי ישראלי - אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

תזונה טבעית לגיל המעבר

שירה יקירתי, התרשמתי מאוד מתשובותייך המקצועיות. ועכשיו לבוגרות שבחבורה ייעוץ.... לצערי החקלאות המודרנית מסתמכת על גידולים הבאים עם כימיקלים רבים הגורמים למחסור במינרלים להזנת הגוף במזון שאינו מזין ואין לו ערך תזונאי. א. אילו מאכלים את ממליצה לצרוך לתזונה נכונה לנשים בגיל המעבר. ב. כנ"ל גם משקאות ג. תוספי מזון לאיזון הרומונלי ד. מזון טוב ובריא אורגני עולה כסף רב, על מה את ממליצה לא להתפשר? אני בטוחה כי הייעוץ לתזונה נכונה יעזור לכל אדם ומודה לך על הרצון לעזור לנו. הרבה הצלחה , בוטחת בהצלחתך אוהבת מירי ישראלי - אומנות ירוקה מושיטה את ידה לסביבה www.greenart.co.il

דבי76

New member
מוצרי חלב

שירה שלום, יש לי ילדה בת שנתיים וחצי שסובלת בשיעולים מלוים בציפצופים במיוחד בעונת החורף. ביקרנו כמה פעמים בחדר מלח וזה עזר לה מאד. שמעתי שגבינות וחלב מגבירים את כמות הליחה ושעדיף להוציא אותם מהתפריט שלה, האם זה נכון? ומה עם הסידן שהם מכילים? אשמח לשמוע את חוות דעתך. המון תודות, דבי

הי דבי

בשנים האחרונות חקרו הרבה את נושא החלב ויש הטוענים שהוא מגביר ליחה ,מוצר אלרגני מאוד. לפעמים רב החסרון על היתרון,בתחום התזונה הטבעית והרפואה הסינית שיש ליחה ובעיות במערכת הנשימה הדבר הראשון שימליצו לך להוריד זה מוצרי חלב. וברוב המקרים ברגע שתורידו את מוצרי החלב מהתזונה אני בטוחה כמעט ב100% שתראו שינוי משמעותי בנושא הליחה. שווה לנסות לתת לזה הזדמנות אני מאמינה שתוך כמה שבועות עד חודש תראי כבר שינוי . לגבי הסידן אפשר לקבל סידן גם ממקורות אחרים וסידן איכותי שניספג כגון : ממרח שקדיה משקדים טחונים , ,פירות יבשים ,ברוקולי , ירקות ירוקים ,שקדים , ,שומשום מלא (טחינה )פירות יבשים ,קטניות ,טופו, חלב סויה ,תאנים טריות ומיובשות אני בעד להוריד חלב לתקופה, לא לכל הזמן אם זה באמת משפר את המצב אז אחרי תקופה אפשר למשל לתת רק יוגורט עיזים מדי פעם תלוי במצב. גם הבת שלי מאוד אוהבת מוצרי חלב והשבוע היא חולה ויש לה המון ליחה הורדתי לה את המוצרי חלב בימים האחרונים ואני כבר רואה שיפור. אין ספק שהחלב לא תורם לליחה בהצלחה ואשמח לשמוע אם זה עזר

דבי76

New member
תודה רבה!

מאד עזרת לי. אני אנסה ואשמח להגיד לך אם המצב משתפר. שבת שלום! דבי

מירי יקרתי

מצטערת על העיכוב בתשובה פשוט הבת שלי חולה כבר שבוע וזה קצת משבש את סדר היום. ושאלת שאלה קצת מורכבת ואי אפשר לענות עליה על רגל אחת אז לאחר כל ההקדמות להלן התשובות אני אתחיל מהסוף . א.שאלתך לגבי מזון טוב ובריא עולה הרבה כסף על מה לא להתפשר : אני ממליצה עלים (בזילקום ,חסה ,נבטי חמניה ועוד ) לקנות אורגנים מכיוון שהם סופגים הרבה ריסוס ,כמו כן גם תותים ופירות יבשים אורגנים מכיוון שלפירות היבשים מוסיפים כל מיני חומרים לא מועלים. היום יש את טבע קסטל(ביו סנטר )בגבעת חן ברעננה ויש הרבה מבצעים על מזון אורגני ומלא ואני ממליצה לקנות במבצעים כך אני עושה. יש גם חניות שלקראת סוף השבוע עושים 50% הנחה על הירקות והפירות ואז זה הרבה יותר זול. אני אישית עושה את כל הקניות שלי בחנות טבע דגנים מלאים ,קטניות וחטיפים לילדים כי המזון הרבה יותר מזין וגם אורגני ברוב הפעמים. אני מאוד ממליצה לקרוא את הרכיבים כדי לראות מה אנחנו אוכלים . ב. תוספי מזון לאיזון הורמונלי: במידה ולא לוקחים הורמנים וסובלים מתופעות גיל המעבר כגון גלי חום ,יובש ,הזעות,מצבי רוח ועוד .... יש מספר מוצרים מומלצים, כל אחד עובד בצורה קצת שונה וכל אישה צריכה לנסות ולראות מה מתאים לה. • פיטו מפיימל של חברת סופהרב מבוסס על צמחים לאיזון הורמנלי קישור: http://www.tevasport.com/product.asp?PID=633 •קוהוש שחור –של חברת סולגר סדרה ירוקה גם כן צמח שעובד על האיזון ההורמנלי http://www.tevasport.com/product.asp?PID=1564 •CVD של חברת רן צמחים – תערובת של צמחים בנוזל לאיזון הורמונלי קישור : http://www.tevasport.com/product.asp?PID=2146 •פמרהל של חברת טבע PRO המוצר מבוסס על רכיבים צמחיים : מצוי טופו וזרעי פשתן. •בנוסף מומלץ לצרוך אומגה 3 מוצר אנטי דלקתי ,עוזר לפעילות הלב ,זכרון וקשב וריכוז ג. מוצרים שכדאי לצרוך לאישה בגיל המעבר כולל משקאות : מוצרים עשירים בסידן : טחינה משומשום מלא , שומשום מלא ,ברוקולי ,תאנים מיובשות וטריות ,עלים ירוקים , מזונות עשירים בפיטואסטרוגנים :זרעי פשתן, קווקאר,דגנים מלאים ,קטניות ,שקדים ואגוזים ומוצרי סויה (טופו ,טמפה ,חלב סויה,פולי סויה ) את מוצרי הסויה כדאי להוסיף לתפריט אבל במידה ,מכיון שרב נסתר על הגלוי ועוד לא יודעים לגמרי את ההשפעה של סויה על סיכון לסרטן ואוסטופורזיס (יש האומרים שהיא מונעת ויש האומרים שלא). אישה שיש לה סיכון של סרטן הורמונלי במשפחה (שחלות ,שד וכ"ו ) או שהיה לה סרטן צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי צריכת הסויה. מזונות עשירים באומגה 3 – דגי ים צפוני ( סלמון , מקרל ,טונה , הליבוט, ) זרעי פשתן , צמח המרווה. ירקות ופירות –ההמלצה האחרונה למניעת סרטן 9 מנות פרי וירק ביום 5-6 מנות ירק ביום 3 מנות פרי. דגנים מלאים וקטניות : אורז מלא ,חיטה מלאה / שיפון ,קווקאר ,עדשים בכל המינים והצבעים ,קינואה שתיה: חליטות מרווה,קמומיל ,פסיפלורה,יסמין מיים ,תחליף קפה ,מיצי ירקות ,עשב חיטה מומץ לבסס את האוכל על תזונה צמחונית מקל על תופעות גיל המעבר. להימנע להמעיט בצריכת הפחמימות המזוקקות ,הסוכרים הפשוטים ,הקמח הלבן. להמעיט צריכת קפאין ,משקאות קלים ואלכוהול להמעיט בצריכת שומנים רווים ,מזון מטוגן מעובד ומתועש. להמעיט בצרית המלח וזה שוב על קצה המזלג

שירה יקרה תודות רבות לתשובתך המקצועית והמקיפה

מודה לך על התייחסותך המעמיקה לשאלתי. את מוכיחה, רצינות, משקיענות ובקיאות רבה ומקצועיות הנותנת תחושה של בטחון בעצות שלך המועילות ביותר. מאחלת רפואה שלמה לביתך המתוקה. נראה לי שתפתחי בלוג באינטנרט וזה יקדם אותך מאוד כמומחית בתחום הייעוץ לתזונה נכונה. אמליץ לחברותיי להעזר בשרותייך. תודה גם עבור הייעוץ להתקררות שחטפתי. התרשמתי מאוד. שלך באהבה מירי ישראלי

למעלה