ברוכים הבאים

../images/Emo47.gifברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

סוף סוף נפתח פורום לסידרה המהממת
אני מקווה שיהיה אחלה כאן ושכולם יהנו
עוד שבועות ספורים נגמרת העונה הראשונה אז בואו נקווה שערוץ 3 יקנה את העונה השניה שנוכל להנות ממנה גם
ועכשיו שאלון היכרות קצר
שם:
רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע
לדעתי מי שתנצח זאת..
לדעתי מי שצריכה לנצח זאת..
אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות.
אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה
אם יש משהו נוסף אתם מוזמנים להוסיף
אני עונה
שם: יעל
לדעתי מי שתנצח זאת.. אני יודעת מי תנצח אז זה לא משנה
מי שצריכה לנצח זאת.. איליס אולי רזה אבל היא מאגניבה
מתה על טיארה
והיחס שלה לבנות מעולה
אם וכאשר....כן אני אראה את העונה השניה
ושיהיה בהצ
חה

אני../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

קודם כל מזל טוב
שם: קרן גיל: 14 עיר/איזור: מודיעין רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע: מההתחלה התחלה לדעתי מי שתנצח זאת.. רציתי קליס אבל היא עפה! לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. לא זוכרת את השם.. אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות.. טיארה חמודה ויפה! אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה..ברור

lein

New member
שלום!! אני חדשה...

שם: ליין גיל: כמעט 14 איזור: צפון רואה את הסדרה מהפרק השני (פרק ראשון-פספסתי) לדעתי מי שתנצח זאת אדריאן, כל הדרך עודדתי אותה, היא פשוט חמודה ויפה!! טיירה יפה *מאוד* אבל קצת שחצנית. ברור שאני אראה את העונה השניה... זהוו...

narkisu2

New member
היייי

קודם כל הסדרה מהממת התאהבתי מהפרק הראשון:) וטיארה מקסימה יש לה המון כישורים לדוגמנית! שם:נרקיס גיל: עיר/איזור: רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת..שאנון כי תמיד כולם אוהבים אותה ומשבחים אותה והיא עד עכשיו לא הייתה מועמדת להדחה. לדעתי מי שצריכה לנצח זאת..קיסי או איליס אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות. אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה-בטח!

Orbital Shadow

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אינ אוהבת את התוכנית הזאת!! איזה קטע שפתחו פורום.. טוב עכשיו אני עונה
: שם:לירון גיל:13 וחצי -אבל אני עולה לכיתה ט!! עיר/איזור:ירושלים רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת..איליס לדעתי מי שצריכה לנצח זאת..איליס אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות.הממ? אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה אמממ תלוי באיזה יום זה יהיה
חחחחח שיהיה בהצלחה לפורום!!!!

F U N K Y GLOW

New member
לא שמתי ../images/Emo23.gifלשרשור הזה אז פתחתי

הודעה לבד אז עכשיו אני אענה פה!! שם: רעות גיל: 14 וחצי ..עולה ל-ט!! עיר : ירושלים רואה את הסדרה מהפרק השני שלישי צריכה לנצח: ג'יזל(למרות שהיא מפונקת ..היא יפעע) אוהבת את טיירה ..היא חמודה לבנות כן אני אראה 100 אחוז!! ואין יותר מידי מה להוסיף כרגע..

elina002

New member
אני!!! ורשמת טיארה ורושמים טיירה!

שם:אלינה גיל:16.5 עיר/איזור:טבריה רואה את הסידרה מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת.. אדריאן בדוק לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. אליס אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות. אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה: ברור! אם יש משהו נוסף אתם מוזמנים להוסיף: יש לי קומונה גם על הסדרה המהממת הזאת וגם על דוגמניות מהממות אחרות

Miss Kitty

New member
שלום../images/Emo9.gif

שם: שני גיל: 17 עיר/איזור: הרצליה רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע: אמצע לדעתי מי שתנצח זאת: אני יודעת מי ניצחה, ורציתי שהיא תנצח עוד לפני שגיליתי.. לדעתי מי שצריכה לנצח זאת: אדריאן או איליס
אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות: אוהבת אותה.. היא מתייחסת טוב לבנות.
אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה: כנראה שכן..

אנייייייייי

קודם כל אני מתה על התכנית הזאת (למרות שראיתי רק פעמיים, אבל כבר התמכרתי) שם: מורן גיל: 17 עיר/איזור: ירושלים רואה את הסידרה מהאמצע לדעתי מי שתנצח זאת.. אדריאן לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. אדריאן אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות. אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה- ברור ערב טוב

קורצה

New member
אני!!!!!!!!!!111

מעין 14 (עוד שבוע/שבועיים!!!) עיר/אזור: רמה"ש רואה את הסדרה מההתחלה מי שתנצח זאת...: אדריאן מי שצריכה לנצח: אדריאן אוהבת את טיירה והיחס לבנות שלה ברור שאני אראה ת'עונה ה-2!!!

NoWords

New member
האאאאלו../images/Emo70.gif

שם: נעמה
גיל: עוד חודש 15 עיר/איזור: ראשל"צ רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע: מההתחלה
לדעתי מי שתנצח זאת איליס למרות שהיא בעעע
לדעתי מי שצריכה לנצח זאת ג'יזל,אדריאן,או שאנון
אוהבת את טיירה והיחס שלה לבנות
טיירה מדהימה וחמודה
אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה ברור
(ואני מקווה שאם תהיה עונה 2 טיירה תהיה גם מנחה
)
המממ...לצערי לא ראיתי את התוכנית של שבוע שעבר, איזה ביאוס
גם את הפרק של שבת הפסדתי
מה היה
מישהי מוכנה לספר

גלתו

New member
שלום

מזל טוב על הפורום, אני מתה על הסדרה...
שם: גל עיר: קרוב לנתניה רואה את הסדרה מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת...: אני יודעת מי תנצח, אבל גם לפני שידעתי רציתי שזו תהיה היא. מי שצריכה לנצח זו אדריאן או איליס - בחורות אינטילגנטיות ולא פוצות כמו שאר הבנות בדירה. אני אוהבת את טיירה, והיא מתייחסת לבנות בדיוק כמו שצריך! אהבתי בפרק האחרון שהיא הפליצה והודתה בפניהן, זה היה משעשע ביותר. היא אומרת להן מה דעתה ומנסה ללמד אותן כמה שיותר, זה סבבה לגמרי. אמממ זהו בעיקרון. רק רציתי להגיד ששאנון ובעיקר רובין מעצבנות אותי רצח עם האובר-אובססיה שלהם לדת ולישו וכל זה. אין לי בעיה עם דת, אבל הן תמימות וחסודות מדי והן מנסות להשפיע על אחרות וזה ממש מציק. שיסתמו או משו. זהו, אחלה פורום, יהיה נחמד.

p r u d e n s

New member
*מצטרפת בתלהבות*../images/Emo176.gif

שם: שיר גיל: 12 וחצי עיר/איזור: כ"ו רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע- מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת.. איליס לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. איליס (השולתת) אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות. טיירה מעצבנת אותי. הם מעצבים לה את השיער מגעילי כזה. אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה? דהה

חדשה ועונה!

שם: ניצן גיל: 13 עיר/איזור: הצפון רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע מהשנייה הראשונה לדעתי מי שתנצח זאת.. אדריאן או שאנון או קיסי... הם הכי טובות... לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. אדריאן שאנון או קיסי חחח אוהב/ת לא אוהב/ת את טיירה והיחס שלה לבנות. מאוד! היא מה זה מותק! אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה ברור! מוסיפה: לא אוהבת את: אני לא סובלת את איליס היא מניאקית שמקללת את כולם.. לא שכולם נחמדות אליה אבל גם אלה שנחמדות יש לה מה להגיד עליהם.. היא גם מכוערת סורי למי שאוהב אותה...

Franz Ferdinand

New member
שלומות! מזל טוב על הפורום ה"חדש"...

לפחות הוא חדש בשבילי...
שם: אירנה
עיר: רמת גן
רואה את הסדרה מההתחלה!
אני די יודעת מי תנצח...
איליס לדעתי צריכה לנצח כי יש לה את הגישה המתאימה ואפשר להבחין שהיא מקצוענית! היא דוגמנית בנשמה! וחוץ מזה... היא פשוט מהממת!!!
אני אוהבת אותה אבל לא יודתר מדי...
בטח שאני אראה את העונה השנייה!!! זהו, זה הכל

SashaGirl

New member
גם אני פה.

וזה לא סדרה זה תוכנית לא? שמי סשה ת 16 מפ"ת, רואה מההתחל לדעתי תנצח איליס כנ"ל גם לשאלה הבאה, טיירה נחמדה ובטח שאני יראה את השניה.

למעלה