ברוכים הבאים

non20051

New member
היי!!!

אני פשוט מתה על התוכנית!!! כ"כ שמחתי לגלות שיש פורום לזה!!! האם העונה השנייה תגיע?? עוד משהו האם במקרה קיסי היא הבת האובדת של טיירה??

../images/Emo29.gifהיי אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

קוראים לי נועה אני מליד חיפה
אני הכי רציתי שגיזל תנצח אבל מה שקרה קרה
ועכשיו כשהיא עפה אני רוצה שניקול תנצח
ואני ממש אוהבת את התכנית
מקווה להסתדר פה
נועה

Dark Force

New member
אממ.. את ערה?../images/Emo56.gif|פגרה|

היי נועה
ברוכה הבאה
ד"א ניקול? האישה שהלכה לפני יובלות? עכשיו בתחרות ישנן רק: איליס
אדריאן
רובין
שאנון

13 u S t 3 D

New member
חחח היי!

עכשיו רק הבנתי.. כולם חדשים זה פורום חדש
אני קלר [= נהנה!

ממ הנה שלי ../images/Emo9.gif

קוראים לי גלית בת 15 גרה בחיפה רואה ת'סידרה מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת... אדריאן מי שצריכה לנצח זאת... קיסי אוהבת את טיירה?... היא חמודה והיא פאקינג מושלמת! ו...אני אראה ת'עונה השניה מזל טוב על הפורום החדש
וכל מי שרוצה לדבר איתי מוזמן באייסי 161665649

13 u S t 3 D

New member
אני [=

שם:קלר [קלי] גיל:15 עיר/איזור: חולון רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת.. אין לי מושג ואני סנילית ולא זוכרת שמות לדעתי מי שצריכה לנצח זאת..אני רוצה ש... שאנון תנצח אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות.אוהבת היא מתייחסת לדעתי בססדר גמור אומרת מחמאות וגם הערות בונות! גו טיירה! אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה בטח!

היי אני חדשה

תשמעו משהו על טיירה בנקס לפני כמה זמן הייתה הופעה של כמה בנות בהליכה על מסלול וטיירה השתתפה בה זה לא קשור לטופ מודל הבאה. ראיתי סרט שבו טיירה השתתפה זה היה תפקיד עם ריקודים כאלה... איך להסביר. אם מישהו רוצה מידע נוסף יגיד

T a l14

New member
גם אני חדשה

מקווה להשתלב...ואני מתה על איליס ואדריאן!(על איליס קצת יותר)

היי ברוכה הבאה,למרות שכולם פה חדשים

הפורום רק נפתח..
טל את מהפורום של רוזוול נכון?

13 u S t 3 D

New member
כולנו חדשים! ../images/Emo24.gif

וואלקום לכולנו! *דילוג* אני קלר [= שלום

angel of love5

New member
../images/Emo140.gifהיי..אני חדשה!!!כנסוווו

אליססססססססססססססססססססססס הכי טובה בעולם אמן והיא ואדריאן יעלו לגמר!!! איזה כיף פרק הבא הם יצטרכו להצטלם בעירום רובין עפההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!

13 u S t 3 D

New member
../images/Emo24.gif! חדשה ../images/Emo24.gif!

ממצב?? אני קלר בת 15 מחולון וכמו כל הפורום פה [אני משארת..] אני מכורה לתוכניתנקסט טופ מודל [הכל נשמע טוב יותר באנגלית \=] אבללל בעיה.. חח אני סניליתת לגמריי ואני לא זוכרת את השימותתת!!!.. רק של אליס שהיא לגמרי מדהימה! ויש עוד אחת שנורא אהבתי.. בלונדינית שהיום אמרו לה שהיא יותר מידי אמריקאית...[WTF?] אז .. דיברתי יותר מידי מקווה להשתלב פה

אני

שם: נילי
עיר: פתח תקווה
רואה את הסדרה מהפרק הראשון
לדעתי אדריאן צריכה לנצח
אוהבת את טיירה היא יפייפיה, כנסו למידע שרשמתי עליה
כן אני אראה את העונה השנייה, ברור

למעלה