ברוכים הבאים

היי אני חדשהההה../images/Emo9.gif

אני מתה על התוכנית הזאת ואני גם בפורום של להקת בלו... אז קוראים לי ג'יין אני בת 15 מקרית ים.. ואני חולה על דאנקןמתיו ג'יימס מבלו הכוסון!! ומהטופ מודל אני אוהבת את אדריאן ואת איליס... וזהו..

crazystav

New member
היי אני חדשה פה (וגם הפורום חדש)

חח טוב אז אני סתיו! קיצר הייתי עד עכשיו בפורום סדרות מציאות בגלל הסדרה ואז שמעתי שעשו פורום אז... הנה אני!! אני הכי אוהבת את שאנון! לדעתי היא הכי יפה אחריה אדריאן אחריה איליס ואחריה (הלוואי שתצא כבר) נו שחכתי את השם הנוצריה הזאת נו רובין לא?! חחח וזהו

היי אני חדשה ../images/Emo13.gif

שם- מעיין גיל- 16 עיר- תל אביב פייבוריטית- אדריאן

crazystav

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

שם: סתיו גיל: 15 עיר/איזור: מרכז רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע: מהפרק השלישי נראה לי לדעתי מי שתנצח זאת..: מממ איליס או אדריאן לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. שאנון או איליס או אדריאן חחח פשוט בהתחלה אהבתי רק את שאנון ואחרי התמונות ששמתם אז ראיתי כמה גם הן יפות אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות.: אוהבת! היא ממש יפה אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה: ברורררררררררררר אם יש משהו נוסף אתם מוזמנים להוסיף: כן....אתם יכולים למחוק כל הודעה שלא מסומנת בספוילר?! פשוט פתחתי הודעה שלא היה עליה ספוילר וראיתי מי ניצחה וזה ממש ממש הרס לי! וחבל...

aYaLoLy

New member
נאאאאאארף../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

שם: אילה גיל: 15.5 עיר/איזור: ת"א רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע: מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת.. אדריאן\איליס. לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. אדריאן\איליס. שתיהן מדהימות אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות. אוהבת. היא נחמדה אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה: באאאאאאאאארור אני מכורה לדבר השטחי הזה

היי, אני גם חדשה !! ../images/Emo25.gif

שם: רומי וינטר גיל: 13 וחצי עיר/איזור: חולון-מרכז רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע: הפרק הראשון לדעתי מי שתנצח זאת.. אדריאן לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. שאנון !! היא כזו חמודה !! אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות. אוהבת ... אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה - ברור !!!

y a ® d e n

New member
MOI../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif../images/Emo41.gif

שם: ירדן
עיר/איזור: תל אביב
רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע: מההתחלה
לדעתי מי שתנצח זאת.. אדריאן או איליס לדעתי מי שצריכה לנצח זאת.. אדריאן או איליס אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות. אני אוהבת אותהה היא חמדוה לאללה והיא מתייחסת לבנות ממש ממש יפה
אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה: ב-ט-ח שכן

EvanescencE3

New member
עונה!

שם:בלה גיל:14 עיר:פתח תקווה רואה את הסדרה מהאמצע לדעתי מי שתנצח זאת אדריאן לדעתי מי שצריכה לנצח זאת אדריאן או שאנון מתה אל טיירה וגם את היחס שלה לבנות בטח שאני יראה את העונה השנייה

H a l e l i

New member
חי.

שם: הללי גיל: 12 עיר/איזור: נהלל. זה בעמק יזרעאל:) רואה את הסדרה מההתחלה/מהאמצע?: מההתחלה לדעתי מי שתנצח זאת: אדריאן. לדעתי מי שצריכה לנצח זאת: אדריאן. אוהב/ת לא אוהב/ת את טיירה והיחס שלה לבנות: היא בסדר גמור איתן.. אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה?: בוודאי.

אני לא חדשה פשוט לא עשיתי את זה...

שם:אביטל גיל:13 עיר/איזור:מרכז רואה את הסידרה מההתחלה/מהאמצע מההתחלה אני חושבת... לדעתי מי שתנצח זאת..אדריאן! לדעתי מי שצריכה לנצח זאת..אדריאן! אוהב/ת לא אוהב/ת את טיארה והיחס שלה לבנות.אני מאוד אוהבת את טירה ויש לה יחס טוב לבנות.... אם וכאשר תגיע עונה שניה, תראו אותה אני חושבת שכן!!!!

למעלה