המנהיג הפנימי

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo47.gifהמנהיג הפנימי../images/Emo23.gif

שלומות לכל, בעקבות הרעיון של אחד המשתתפים בפורום תרבות שלום ותודעה חדשה, על כך שכיום כבר אין מנהיגים. כל אחד מאיתנו הוא מנהיג בעצמו,נזכרתי בארכיטיפ של המנהיג, הקיים בכולנו. ומנהיגות חיצונית, הלוא היא השתקפות בלבד של מנהיגות פנימית. כי: מה שאנו מקרינים משתקף אלינו בחזרה על כן, נרתמתי לכתוב גריד מסוג קלסטר(שהוא מקבץ של צורות צבעוניות שכל אחת מהן בעלת משמעות אנרגטית וביחד זה מסתובב על מסך המחשב. כל צורה במקבץ, מסמלת משהו אחר- כמו מילים בחיבור או תפילה. ויחד הן עובדות להשגת ה'מכרז ליקום'). לדאבוני, אי אפשר להכניס לאינטרנט את כל הקלסטר כפי שהוא מסתובב על המסך אז פשוט עשיתי 'סנפשוטס' ויצאו כ 12 תמונות שכולן נמצאות באלבום של קומונת שפת האור. (הלינק כאן) ובכל זאת אני מעלה כאן את אחת התמונות להנאתכם.רצוי להדפיס ולתלות במקום בו יחשף למה שיותר אנשים. L&L TALYA

gwizard

New member
גריד מסוג קלסטר ?

את בטוחה שאת בפורום הנכון ? לי נראה שזה יותר נושא לפורום מחשבים או רשתות מאשר פורום מאגיה
למי שלא יודע על מה אני מדבר, קלסטר זה כאשר לוקחים כמה מחשבים ומחברים אותם בתצורה מיוחדת המאפשרת לנצל את המשאבים שלהם כאילו זה מערכת אחת.

RainBird

New member
אני חושב שזה קיטש רוחני אבל השארתי את זה פה כדי להזכיר לאנשים את מלכודת הניו אייג' והפלאף.

Tal_Ya_Tal

New member
זה../images/Emo31.gifניו אייג'../images/Emo133.gifרייןבירד

זה דווקא אולד אייג'
L&L TALYA

RainBird

New member
כן כי בשומר העתיקה היו מודלים מסתובבים תלת מימדיים במחשב שיצרו מנהיגות. רוצה לבוא אלי ולומר שהמקורות של זה קדומים- למשל זוויות וצורות גיאומטריות במיסטיקה של פיתגורס, אני אגיד לך- סבבה. אבל "שפת האור" היא שיטה חדשה.

Tal_Ya_Tal

New member
שבט המאיה שפענחו והשתמשו

בשפה הזאת לא נמצאים כאן כבר למעלה מ25 דורות שזה 625 שנה. פשוט עד העשור האחרון הידע היה סודי והועבר כל פעם לשמאן אחד בדורו.האם אתה עדיין חושב שזו המצאה חדשה??? L&L TALYA

RainBird

New member
ועכשיו אני רוצה מקורות. מיהו השמאן? של איזה שבט או כפר? מקורות כתובים על ידי אנתרפולוגים וכדומה. כי לי זה נשמע קצת כמו אגדה ממוסחרת כל הסיפור הזה.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifגוויזארד../images/Emo221.gifב-ה-ח-ל-ט../images/Emo70.gif

קלאסטר אינו רק מושג במחשבים
קלאסטר הוא צביר, או מקבץ, או אשבול. ישנו 'צביר כוכבים' וישנה 'מושבה של אבני חן כמו סיטרין למשל או אמטיסט ושניהם נקראים קלאסטר(באנגלית). גם בשפת האור, שמקורה בתרבות המאיה והיא נשתמרה במשך 25 דורות בקרב שושלת של שמאנים ממרכז מכסיקו, הנקראים 'הקורנדרוס', יש צביר, או אשבול של צורות גיאומטריות צבעוניות, שהן אבני הבנין שמהן בנוי כל היקום. הצורות הגיאומטריות הללו ארוגות בדרך כלל כשתי וערב בתוך ארג, שהוא בעצם המציאות שאנו חווים. כשמבינים את שפת האור מבינים את ההסתברויות של מה שנהוג לכנות 'צירופי מקרים' או 'נסים' או 'קסמים' (תלוי מי מדבר על כך)שפת האור עוזרת לנו להיות מודעים לכך שאנו יוצרים כל הזמן את המציאות שאנו חווים וידיעת שפת האור עוזרת ליצור את המציאות שאנו רוצים. ואם זה לא מאגיה אז מה כו
כדי לדעת יותר על שפת האור (א-ג-ב, קראת את הקישורים?) L&L ALYA

gwizard

New member
שלום לך

קודם כל, מה שכתבתי על קלסטרים של מחשבים היה בהלצה ובגלל זה יש סמיילי חמוד שם. לא התכוונתי לזלזל. אני מכיר את מושג שפת האור, הייתי בקומונה שלך וקראתי את הדברים שאיתם אני מזדהה לחלוטין. אישית אני ניגש לעניין מנקודת מבט של היוון הקלאסית, זאת אומרת מה שנקרא הגאומטריה הקדושה שזה חלק מלימודי קורס הוויקה שאנוכי ואשתי (אותה את מכירה בשם TIA) העברנו.

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifהגיאומטריה המקודשת הייתה

מפותחת מאד גם ביוון העתיקה(שאליה גם אני מאד מחוברת) וגם במצרים העתיקה. למעשה, הגיאומטריה המקודשת, היא ידע של המימד השישי ומי שהביא אותו לכאן לראשונה היו הסיריאנים. (האלים המצריים בעלי פני האריה). אך היה זה אפלטון שאמר שהגיאומטריה היתה לפני הבריאה. לכן ישנם חמישה גופים הנדסיים בסיסיים שנקראים על שמו.
L&L TALYA

gwizard

New member
עד כאן בבקשה

מימד שישי, חייזרים וכ"ו - אנא לא בפורום הזה. את רשאית להחזיק בדעותיך, כמובן, ואני מכבד אותן אך אנו משתדלים לשמור על רמת הפורום כאן.

Tal_Ya_Tal

New member
הסיריאנים אינם../images/Emo153.gifים א-ב-ל כרצונך

האם הוויקה אינה מתיחסת למימדים ויצורים ש'אנשים 'מכובדים' כדבריך מתכחשים לקיומם ורואים בהם פנטזיות???? האם לוויקה אין 'אלים'? שהם למעשה ארכיטיפים המצויים באישיות של כל אחד ואחד מאתנו?
כמו שבכל אחד ואחד מאתנו ישנו הקוסם הפנימי, כך יש גם הילד הפנימי, המנהיג הפנימי, המורה הפנימי, השופט הפנימי, האם הפנימית,האב הפנימי וכד'. דעתי היא שהכל אחד. מאחד התפצלנו ואל אחד נשוב. וכל מה שנראה לנו מופרד הוא בעצם 'אינלקש' כמו שאומרים המאיה (אתה הוא אני עצמי אחר)

gwizard

New member
הם לא ?

חשבתי לתומי כי סיריאנים הם תושבי מערכת כוכבים סיריוס וכך מתוקף ההגדרה חייזרים. וויקה אינה מתייחסת למימדים וייצורים, כהגדרתך, כחלק מן הפרקטיקה הדתית. אם יש מסורות, כגון הפיירי, שמכניסים אליהם השפעות פולקלור אלו או אחרות זה לא אומר כי כל הוויקה היא כזו. כמו כן, ההבדל גדול בין פיות לחייזרים. לפחות בעיני. גם דעתי היא שהכל אחד בסופו של דבר (ואני אומר את זה כפאגאני), אך ברשותך אני אתפלל לאלים בזמן שאת תתקשרי עם חייזרים. לכל אחד זכות לדעה שונה, אך פורום זה עוסק ספציפית במאגיה ולא בפאגאניזם, חייזרים, מימדים ושות'.

gwizard

New member
שום משמעות

אני גיליתי בדרך הקשה שצורות שמקרינות אנרגיה על נייר ואותן צורות על המסך בכלל לא מתנהגות אותו דבר. ההנחה שלי כרגע היא שקרינת המסך הורסת את המרקם האנרגטי של הצורה וזה קרה גם למסכי LCD שם הקרינה היא מינימלית. או שאולי זה קשור לכך שעל המסך את לא מציירת את הצורות בעצמך וכך הן לא עוברות מה שאני קורה לו אקטיבציה. כמו שאת מבינה, השמות לא נשמעים משהו, אבל זה מה יש כי זה הכל שילוב של חדש בישן ואני נאלץ להמציא בדרך.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo41.gifלכן ביקשתי להדפיס את הגריד../images/Emo41.gif

אני תמיד מדפיסה את הגרידים שאני מכינה. אף על פי שהם עובדים גם על הצג. למעשה המניפסטציה על הנייר הופכת אותם ליותר פיזיים ועל כן יש להם יותר דחיסות ובעולם שאנו חוום הם 'עובדים'. חזק אך ישנם גם צורות שפשוט משדרים/משגרים במהירות שעולה על מהירות המחשבה או מהירות האור וזה עובד נפלא. אף שזה לזמן קצר יותר. אם רוצים לעשות שינוי מהותי, צריך לרשום. העניין הוא שישנן צורות שהן מורכבות מכדי לציירן ביד. כאן המחשב עוזר ביותר. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo187.gifמחשב הוא כלי../images/Emo115.gif

בדיוק כמו כדור בדולח, מטה
או
. הצורות ה'מסתובבות' על צג המחשב, הם מניפסטציה של הצורות הללו הקיימות כל הזמן סביבנו ורק 'רואי נסתרות' רואים אותן מפני שרובינו למדנו להתעלם מהן. כשאת/ה יוצר לחש, אתה בעצם בונה מבנה אנרגטי כלשהו כי צלילים הם תדר מסוים. יש להם אורך גל מסוים בדיוק כמו לצבעים וצורות. התדר שנוצר נכנס אל תוך ההילה של מי שאתה מכוון אליו ומתחיל לעבוד בתוך השדה האנרגטי שלו. כך גם הגרידים שאנו יוצרים. הם מתחילים לתדר במרחב האנרגטי-בשדה האנרגטי של אדם מסוים ומזרזים תהליכים ומביאים את האירועים או התוצאות הרצויות של הנסיבות אליו. על אותו בסיס שעובדים קולנים במוסיקה. L&L TALYA

PurpleFilth

New member
לצורות יש אורך גל?

מעניין. למחשב חסר אפקט שיש לכדור בדולח ולמטה. הם פחות מגניבים. לא, ברצינות. מחשבים לא מתקשרים לנו אסוציאטיבית עם קסם, לכן הם כלים פחות טובים. וחמודה, אני לא חושבת שאת צריכה להסביר לנו איך עובד כישוף.

למעלה