יגאל שילון מתארח

האם זה כיף לך לעבוד אל אחרים

האם זה עושה לך טוב האם פעם ניסתה למתוח מישהוא בבעצם אתה הנמתח

יגאל אהלן

1- לפני כמה שנים עשית מתיחה טובה על אחיך דן(אני זוכר את זה טוב שהייתי קטן) נהנת למתוח אותו? 2-אתה לא פוחד שאנשיםשאתה מותח יקבלו איזה שהוא התקף?(חבל שיפנו אותם באט"ן
)

1michalofer

New member
היי יגאל

כתבתי לך מכתב פעם והתקשרת אליי כתבתי על המופע של סטיב ובכלל. התכנית היום היתה מדליקה כמו תמיד, תמשיך לעשות את מה שאתה עושה הכי טוב. התוצאות תמיד מוצלחות. זה נחמד שמישהו כמוך מתערב למישהו אחר בחיים כל זמן שבסוף מגיע החיבוק. בהצלחה בהמשך, מיכל.

shellika

New member
../images/Emo23.gifליגאל---ולהראל!../images/Emo23.gif

היי... אני שלי ורציתי להגיד לך שהמתיחה עם הראלו'ש הייתה פשוט מקסימה. תמיד רציתי לראות אותו לחוץ אבל אתה עברת את הגבול. חחח...אני מרחמת עליו ואני גם מאוד מודה לך שנתת לי את ההזדמנות לראות אותו לחוץ... טוב, אל תשכחו כמה כללים: " האל הוא הראל" "הראל מויאל כוסון העל" תודה...ביי!

zeb3

New member
הערב היה מרגש

העובד המצטיין - רעיון מעולה. הקטע ששודר הערב ממש מרגש. מקווה לעונה טובה מאוד

שאלות

איזו מתיחה הכי קורעת היתה לך עד עכשיו.? את מי היית הכי רוצה למתוח? [לא דווקא מישו מפורסמם.. או מישו שעדיין חי.. כל אחד]

עוד

האם אתה חושב ש"פספוסים" ימשיך עוד הרבה זמן? הרבה שנים? מה [אם יש] היית רוצה לחדש בתכנית?

אני יודעת שמתחו אותך כמה פעמים.

איזו מתיחה היתה הכי מפתיעה וכיפית, ספר עליה, והאם באמת הופתעת, או שחשדת?

gilbsh

New member
מישהו יכול לסכם ולכתוב מה יגאל אמר?

למי שכמוני לא ראה את האירוח.. ראיתי את התוכנית של דנה ויס.. תוכנית טובה, שווה לראות...

CrazyYoYo

New member
../images/Emo26.gifסיכום האירוח../images/Emo36.gif

קודם כל, לאלה שלא שאלו את השאלות שלהם - אל תעלבו, זה לא משהו אישי, אבל אי אפשר לשאול הכל.
האירוח התחיל ב22:25 והסתיים ב23:05 [מכובד!]. במהלך האירוח יגאל נשאל שאלות שנכתבו לו בפורום ובצ'אט. בימים הקרובים האירוח יעלה לארכיון האירוחים של תפוז וכל מי שלא היה היום יוכל לראות את האירוח דרך שם. עד אז - התעזרו בסבלנות. כמה מסקנות [וקצת אגו
]: -שאלו 4 שאלות שלי!
ובשאלה הראשונה ציינו שאני המנהל של הפורום הרישמי. בסך הכל שאלו את יגאל בערך 20 שאלות. -צוות השידור [
] נתנו לי ריספקט P: -יכול להיות שחלקכם שם לב - מנכ"ל תפוז נכח לכמה דקות בצ'אט! גיא אליאב הידוע. כבוד
-יגאל אוהב כדורגל.
-למען יגאל, כל הכינויים של כל הגולשים ישונו לאלתר לשמות האמיתיים של כל גולש
[סתם.] היה מוצלח מאוד! כן ירבו

למעלה