יגאל שילון מתארח

אביחי 33

New member
שאלה../images/Emo13.gif

נשאלה השאלה שלי?על אגם
והאם הוא סיפר על מתיחות שיהיו בהמשך?

maera1978

New member
השתתפות במתיחות של פספוסים

יגאל שלום ברצוני להשתתף בתוכניתך על מנת להשתתף לאן אני פונה ומהי הכתובת שאליה אני צריכה לפנות ? בברכה מאירה כחלון

KiShKooSh

New member
אתה מכיר את לירון וייסמן??

סלחו לי כולם(וחן מנהל הפורום
) הייתי חייבת

שאלות

יגאל שלום האם היתה מוכן לעבור לקשת ולעשות את התוכינת בקשת ולא ברשת
את מי היה לך הכי כיף למתוח ולמה
האם אתה רוצה תוכנית פספוסים יומית

chickpea

New member
../images/Emo49.gif + שאלות קטנוניות

1. אתה לא חושב שהשם של התוכנית "פיספוסים" קצת מפספס, הרי כמעט כל התוכנית עוסקת במתיחות? 2. אם כבר מתיחות, לפי הפרומואים העונה יהיו גם מתיחות של "לא סלבריטאים", האם יש סיכוי שהפינה תחליף לגמרי את המתיחות של הסלבריטאים (שדי נמאס לראות אותם בכל תוכנית) וכך המתיחות ידברו יותר לצופים ויהיה יותר זמן לפיספוסים?

פיספוסים-----משי בנישו

יגאל שילון הגדול הייתי בצילומים של התוכנית השנייה כאשר מתחתם את ראש העיר שלי מר מאיר כהן ונהנתי מהתוכנית . אני רוצה לדעת מתי זה ישודר טלויזיה. ממני שי בנישו לא סתם מישהו.

שאלה ליגאל

מה אתה חושב על התגובות של הנמתחים? האם הם מגזימים או שבכלל זה טבעי שיגיבו כך?

advaab

New member
ליגאלל

היי מה קורה איך אתה מרגיש ??? קודם כל רציתי להגיד לך שיש לך תוכנית מהממתת טוב רציתי לשאול אותך עם פעם עלו עלייך שמתחת מישהו !!! עם כן מי ? נ.ב - אני דודה של נוי ממן שזכתה בעונה שעברה בגמרר

יגאל../images/Emo70.gif

+יש מצב שאתם מביאים את סקעת?! ++וסעדו?! +++ויהודה לוי?!. מי עוד יהיו העונה?! בהצלחה .... -קרן-

שאלה../images/Emo9.gif

למה רק מבוגרים יכולים למתוח? אני בעד למתוח את ההורים במיוחד אמא שלי !!!! "קטנים אבל גדולים"
אולי תחשבו על זה ?

משיייי

New member
אין לי שאלות רק רציתי

להגיד שהרבה זמן לא בכיתי ככה מצחוק וממזמן לא התרגשתי ככה -כמו עם ההצעת נישואים טוב שחזרתם ובגדול אין עליכם

עדיב1

New member
ליגאל! דחוף! =)

יש מצב שיהיו מתיחות על או עם הדס מורנו? אם אפשר אז הייתי ורצה שיהיו איתה מתיחות... תודה!!!

למעלה