כנס עולמות חוזר!

../images/Emo47.gifכנס עולמות חוזר!../images/Emo47.gif

כנס עולמות חוזר זו השנה השלישית לעשות לכם כיף בפסח! גם השנה יתקיים הכנס במדיטק בחולון, בין 3 ל-5 באפריל, בחול המועד פסח. השנה מוקדש הכנס לדמויות הלא אנושיות שמאכלסות את סיפורי המדע הבדיוני והפנטסיה. בואו למסע במחילות ההוביטים, בכוכי הערפדים והשדים, בספינות חלל חייזריות, ביערות של נימפות ופיות, בקוטב בין דובים מדברים ומכשפות, ובכל מה שנמצא מעבר לאדם. בנוסף לשלל ארועי הכנס, יתקיימו בו ארועים מיוחדים לכבוד 30 שנה לסרטי "מלחמת הכוכבים", עשור ל"באפי קוטלת הערפדים" ועוד הרצאות, הקרנות והפקות שיעבירו את זמנכם בכיף! לפרטים נוספים, פנו לאתר "עולמות": http://www.olamot.org שאלות והצעות אפשר להעלות בפורום הכנס: http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum.asp?pc=763859337 מקווים לראותכם בכנס
, סגל עולמות 2007

האבק

New member
../images/Emo63.gif חומריו האפלים בכנס עולמות!

היי חבר'ה
אז כמו שנה שעברה גם השנה אנחנו משתתפים בכנס (למי שקרא את ההודעה למעלה - "דובים מדברים ומכשפות בקוטב" זה אנחנו!
) ויש לנו 2 הרצאות!
הרצאה שאני כתבתי ותועבר ע"י נתנאלה דוידוביץ' המצויינת שהעבירה גם שנה שעברה הרצאה בשם "כי אבק אתה ואל אבק תשוב". חסר למי שלא מגיע! אני אקח את זה אישית
ההרצאה תהיה על היוצרים והיצירות שהשפיעו על פולמן בזמן כתיבת חומריו האפלים וכיצד זה מתבטא בטרילוגיה.
הרצאה של חגית וינר על דמונים. פרטים נוספים על ההרצאות (כמו שם ההרצאה ותקציר) יבואו בהמשך. כמו כן - יהיה מפגש פורום! ויהיו לנו מוצרים נחמדים וזולים בדוכן קהילת טולקין שמארחים אותנו.

JustRain

New member
אני רוצה להגיע..

אבל דבר אחד לא הבנתי: זה מתפרש על כמה ימים? לא יום אחד כמו מיתופיה? אם כך, קשה לי להאמין שאהיה שם. חייב לעלות הון.

האבק

New member
לא בהכרח

הכנס עצמו הוא כמה ימים אבל את לא חייבת לבוא לכל הימים. את יכולה לבוא למשל רק ביום רביעי, או רק ביום חמישי. אני אשתדל שיצא ככה ששתי ההרצאות על 'חומריו' + המפגש יהיו ביום אחד, ככה שחברי פורום שרוצים להגיע לשתי ההרצאות ולא יכולים לבוא ליותר מיום אחד יפסידו... תבואי - יהיה כיף!
תסתכלי בגלריית התמונות הקהילתית ותראי!

האבק

New member
רוב הסיכוים שזה לא יהיה

היום הראשון של הכנס (ה-3 באפריל) מתחיל אחה"צ ואני לא חושב שישימו שם את ההרצאות האלה. בכל מקרה אני אבקש שזה לא יהיה ב-3 ושישימו את זה ביום אחד

האבק

New member
../images/Emo24.gif

ו-כן. יש הנחות לחברי אגודה, חברי מועדון ו- חברי פורום 'חומריו'
ההנחות של האגודה זהות להנחות של הפורום, למיטב הבנתי.

Fairywitch

New member
איזו אגודה? אני חברת שגרירות

סאנידייל
וגם מנהלת פורום מסויים
וגם חברת קהילת ה"פ לבוגרים

אני מגיע ../images/Emo13.gif

ונתנאלה היא מרצה מצוינת, כך אומרים
לצערי את ההרצאה שלה בעולמות הקודם (שאותה אני כתבתי) פספסתי כי הייתי בטירונות, אבל את זאת אין סיכוי שאני מפספס, ולא את שאר אירועי "חומריו".

SNTD

New member
אני הולך להיות שם ../images/Emo13.gif

כמובן, איך שיתאפשר ביחס לצבא, אבל אני אנסה לבוא כמה מהר שאפשר, סביר להניח על מדים :\

נטעש

New member
אוי עוד כנס שלא אוכל להגיע אליו...

והפעם זה לא מתוך עצלנות
נ.ב. עברתי למקום חדש שכניראה אני אקרא לו 'בית' למשך השמונת החודשים הבאים.

נטעש

New member
מה? אני בחו"ל

ועברתי לבית שאני אגור בו.. ואני רק בת 14.5...

האבק

New member
הא נכון את בניו זילנד!

כמה זמן את תהיי שם? 8 חודשים
את לומדת שם בבית ספר?

נטעש

New member
כן שמונה חודשים, ואני צריכה ויזה...

לתלמידים כדי להכנס לבית ספר. כניראה אני אלך לבית ספר לבנות.. (בחיים לא ארד על הבית ספר שלי בישראל לעולם!) פגשתי כאן כמה חובבי חומריו האפלים, קצת דיברנו על חומריו ועל הסרט וזהו

למעלה