כנס עולמות חוזר!

Dubie

New member
../images/Emo90.gif הו, גברתי הנאווה,

אני מצטערת שאפילו זמן להתקלח אני לא מוצאת לי. *מתאבדת.*

ס א י

New member
../images/Emo115.gifיקריתי, תרגעי. האמיני לי,

אני מבלה שעות ייתרות בשבט. ואני עוד הולכת אחרי בית ספר ולא חוזרת הבייתה אחרי עשר. ולי היו בחינות לשני בתי ספר בשבוע האחרון. אין לך על מה לבכות, אני זו שצריכה לבכות. ולמען מרלין, את עוד ראש פרוייקט, בכלל אין לך זכויות. [ולתוהים - זה מאהבה, או לפחות מחיבוב, מה שהולך פה. נכון, אדוה-דובי? סגגגג.]

האבק

New member
הנחות לחברי הפורום והתנדבות ../images/Emo140.gif

אז הנה עדכון קטן ומשמח: כל חבר פורום שמעוניין, יכול לגשת לדוכן הקהילה (שיהיה ביחד עם דוכן הטולקינאים), להזדהות בשמו וכינויו בפורום (ולהגיד שהוא מפורום 'חומריו') ויקבל כרטיס הנחה איתו הוא ניגש לדוכן קניית הכרטיסים ומקבל הנחה כמו כל שאר הארגונים
דבר נוסף - כמו בכל כנס, גם השנה אנחנו צריכים מתנדבים. התנדבות זה דבר כיפי ונחמד לעשות בכנס, וגם מקנה כניסה חינם לאירועים שאתם בוחרים במהלך הכנס. השנה אחראי המתנדבים הוא אורי נוימן מהטולקינאים. והמעוניינים מוזמנים לשלוח לו אימייל: [email protected]

ס א י

New member
../images/Emo115.gif החסרון בלהתנדב הוא שאי

אפשר ללכת לאיזו הרצאה שרוצים, לא? כי, המ. לא יודעת בעצם מה אני אומרת. מה כוללת התנדבות, יש'ך מושג<?

האבק

New member
ממש לא! ../images/Emo2.gif

אחראי המתנדבים יעשה כל שביכולתו כדי לסדר את המשמרות שלכם כך שלא יפלו על האירועים וההרצאות שאתם רוצים ללכת. ברגע שתצא התוכניה כל מתנדב יבחר את ההרצאות והאירועים שהוא לא רוצה להפסיד, באיזה ימים הוא רוצה להתנדב באיזה שעות וא. המתנדבים יסדר את זה ככה שזה יסתדר
לעיתים רחוקות נופל שמתנדב הפסיד הרצאה שרצה ללכת אליה, וגם זה רק אם אין ברירה. היתרון הוא שאתם מקבלים כניסה חינם לאירועים שאתם רוצים: גם נכנסים חינם ונהנים מהכנס, וגם תורמים לו ובתפעולו. שני הצדדים מרוויחים

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אני אפגין נוכחות.

אגב, חברי הפורום, מצטערת שנעלמתי לתקופת-מה. עומס יתר מכל מיני כיוונים שונים. אחזור להיות כאן.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifושאלה לגבי הכנס.

לאלו שכבר היו בכנס בשנים קודמות - איך הגעתם? ממה שהבנתי אין לשם רכבות. אז מה עושים? רכבת לת"א ואז אוטובוס? נמ.

האבק

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אפשר לקחת אוטובוס מת"א לחולון. אני למשל לקחתי אוטובוס מהבית שלי (הוד השרון) לתחנה מרכזית ת"א ומשם אוטובוס נוסף שמגיע כמעט צמוד למדיטק. יש קווים אחרים שמגיעים ממש מול הרחבה של המדיטק. אני מניח שבקרוב יפרסמו דרכי הגעה למדיטק באתר ביחד עם קווי אוטובוס. ד"א - ראית את התחרות יצירה כמה פתילים למטה? חשבתי שתשתתפי בזה. יש לך עוד שבוע, חושבת שתספיקי?

Fairywitch

New member
רגע- זה בחולון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה, לכל הרוחות
לא מספיק זה במרכז תמיד, כאילו אין תושבים בשאר המדינה, אז זה אפילו לא בת"א

האבק

New member
איפה את חיה? ../images/Emo8.gif

בקשר למרכז - רוב האנשים נמצאים במרכז, ואלה שלא - די נוח להגיע (מבחינת תחבורה) להגיע למרכז. אני בטוח שאם הכנס היה בחיפה זה לא היה נוח ל-ה-מ-ו-ן אנשים. אני חושב שאת יכולה להבין את זה... בקשר לחולון - למנהלי הכנס לא הייתה ברירה. היו בעיות עם הסינימטק והכנס הזה כבר לא יתקיים שם, עד כמה שאני הבנתי. נכון שזה קצת יותר מסובך להגיע לשם מאשר לת"א אבל זה לא כזה נורא. את בכל מקרה מגיע לתחנה מרכזית ת"א - משם זה עוד אוטובוס אחד שמגיע כל 5 דקות שנוסע 20 דקות ואת מגיעה עד למדיטק. אם את מגיעה ברכבת, יש גם קו מהרכבת לחולון. זה באמת לא כזה נורא

Fairywitch

New member
אבל זה יעלה יותר../images/Emo122.gif

וגם לחיפה אפשר להגיע, לא כל שנה, אבל-פעם-פה-פעם-שם כזה היה נחמד. או לפחות אם לא כל הכנסים היו שם...

אני אהיה שם!

וזה אפילו יוצא על היומהולדת שלי :] (ה-4 באפריל) שתי ההרצאות על חומריו נשמעות ממש מעניינות. ד"א- במה כרוכה התנדבות בכנס?

האבק

New member
התנדבות

יש כל מיני סוגים של התנדבות: יש התנדבות בדוכנים (או בדוכנים של העמותות או בקופה של הכנס) שזה מכירה של דברים, יש סדרנים בהרצאות, יש גופרים (עוזרים לאחמש"ים) ועוד. בעקרון כל התפקידים הם לא קשים ושווה לבוא לעשות אותם (וכמו שאמתרי - התמורה שווה
נחגוג לך בכנס ביחד עם בקבוק טוקאי! עשינו את זה במיתופיה, למה לא בעולמות?

למה חולון:-\?

אני נוראנורא רוצה לבוא, אבל זה תלוי מה התקציב שלי,ומתי ההרצאות/מפגש לעומת מפגש 414 אם יהיה:-\. ולמה חולון,כבר אמרתי? הו,ואולי אבא שלי יצטרף,טולקינאי בארון שכמוהו

netser1

New member
כמא"שניק הייתי עונה "כי אתה ה.."

בד"כ אני לא מגיב על שאלות כמו זו, שנשאלת ללא כיסוי אמיתי, אבל זה הקש האחרון. אני עונה כאן, לא כי אכפת לי אם תגיעי או לא, אלא כדי שאחרים שקוראים את הדברים שלך לא יחשבו שהם צריכים להזדהות עם מה שאת כותבת ולהתלבט אם לבוא. אז למה חולון?! כי חולון נמצאת במחוז תל אביב, בלב המרכז, אבל היא לא תל אביב - היא יפה וירוקה, היא לא מסריחה מביוב, היא משופעת בחניה בחינם, ואפשר לפנות בה שמאלה, ואפילו לעשות פרסה. כי המדיטק בחולון אידיאלי לכנס, ולמנהלים שלו לא תקוע מקל כמו למגעילים מהסינמטק. מי שהיה בעולמות 2006 כבר אמור לדעת את הדברים הללו, וזה גורם לי לתהות לגבייך... תכל'ס אין סיבה אמיתית למה שהכנס לא יהיה בחולון. בכלל, אני לא מבין מאיפה באה השאלה הזאת, ודי נמאס לי לגונן על העיר שלי מפני כל אחד שחושב שאם זה לא בתל אביב זה שווה פחות, או שלא בא לו לזוז שני מטר מעבר לתחנת הרכבת. עכשיו תעשי מה שבא לך. לא נאה לך או למישהו פה להגיע לחולון - גם זאת לטובה.

כששאלתי למה חולון,זה בגלל

שמהישוב שלי אין הרבה אוטובוסים לת"א (ואוטובוס גם ככה לוקח בסביבות השעה וחצי), ורכבת לחולון,למיטב הבנתי אין.מצטערת שהכעסתי.

למעלה