כנס עולמות חוזר!

yael ziv

New member
גם אני אהיה! ../images/Emo13.gif

הייתי גם שנה שעברה, למרות שעוד לא הייתי בקהילה, ומאוד נהניתי מההרצאות על חומריו. בואו, יהיה כיף!

netser1

New member
ההודעה הנ"ל היא מסמך מחייב

ועוד בנוכחות עדים! דיר באלקום

אויש, עזובת'ך בגרויות!

אני אישית עומדת לפספס כמה ימים מרוכזים בפסח הזה. נפתח פינת למידה בכנס!
(ד"א- על איזה בגרויות מדובר? <כי אם אתה תפסיד עולמות בשביל משהו כמו תנ"ך או מדעי המחשב- זה יהיה יופי של בזבוז>)

נראה...

תלוי בשאלה איך אוכל לסדר את לוחות הזמנים שלי. אם אראה שלא נתן לבזבז זמן... בכל אופן, כנראה שלפחות ליום אחד אוכל להגע, אלמלא אחד מאנשי הצבא ה"הפוכים" אצלינו יחליט משהו ש"יתקע" אותי. זה בית ספר צבאי, נראה מישהו אומר "לא" (ונשאר אח"כ שבוע למסדר הורדת הגדל...).

Dubie

New member
../images/Emo90.gif *קופצת מבניין T_T;*

למה זה בתאריכים הכי לא נוחים בעולם? ארג. [אולי ב-3 אני אוכל לבוא. באיזה יום ההרצאה של חומריו?]

האבק

New member
למה מה קרה?

זה בחול המועד פסח - כמו כל שנה... מה, לא תגיעי?

Dubie

New member
../images/Emo90.gif רגע,

*קוראת שוב.* זה באפריל? O: אם זה באפריל אז זה מצוין. *מתפללת למרלין שזאת לא טעות הקלדה וזה באמת באפריל ולא במרץ.* רגע.. ה-3-5 באפריל זה עדיין חופש?

ס א י

New member
../images/Emo115.gifטפשה. סגגגגג.

עולמות זה בפסח, לא בפורים, גברת-אובססית-פורימון-מטורפת. D: [אמרה זאת שהפורימון שלה נפל]. אדוה, תבדקי שאין לכם אתגר על התאריך הזה. לנו נפל כמעט על התאריך הזה. נלך ביחד? ~תוהה~

Dubie

New member
../images/Emo90.gif אוי, אני מטומטמת,

אני באמת לא יכולה באפריל. T_T;; החודשים התבלבלו לי, וזה בכלל לא קשור לפורמיון. יש לנו סי"ס [אתגר] בסוף מרץ, לא באפריל. אבל אני לא יכולה לבוא לעולמות כי יש איזה פסטיבל שאני הולכת אליו מה-4 עד ל-8. מקווה שאוכל להגיע ב-3. ואת, כונפה, שבי בשקט, לנו יש את הפורימון הכי תותח בעולם, ואני יכולה להתלהב כמה שבא לי. D: *מתלהבת*

ס א י

New member
../images/Emo115.gif~פורצת בבכי~ את כ"כ לא חברית

את יכולה קצת לטפוח לי על השכם ולומר מילות עידוד. באמת, אני מרשה לך. ואני ארצח אותך אם זה הפסטיבל ג'אגלינג כי הוא פשוט יותר נחות מעולמות. וזו בגידה.

האבק

New member
../images/Emo45.gif עולמות - ../images/Emo31.gif ג'גלינג

והרשימה: עולמות - 10 מיתופיה - 10000000 אייקון - 5 ג'גלינג - 1

האבק

New member
לא ידעתי שגיימן הוא גם ג'גלינגונר!

פולמן לא יכול, הוא עסוק
באמת! ניסיתי!

Dubie

New member
../images/Emo90.gif יש לי עוד שיקולים. :<

והיום זה ממש לא יום טוב לדבר על כמה שאני מטומטמת ולא מעודדת. *קופצת מבניין* הוא צריך להיחנק למוות בתוך האגו המנופח שלו, חתיכת זבל. אני שונאת אותו, שונאת אותו. [אייייייייייייף, יש לנו את המרכז הכי חרא בעולם. "נהנהנהנה, אני יודע יותר טוב ממכם!". קצת תמיכה, פושטק!] *נרגעת* ונראה כבר בקשר לעולמות, אני בהתלבטות רצינית פה. [וכמו שאמרתי, יש עוד שיקולים בלי שום קשר לכמה שהפסטיבל עלוב.] ואל תשכחו, חברים - במיתופיה אני מתנדבת. D:

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאז אולי, בשם מרלין הקדוש,

תואילי להתחבר למסנג'ר ולהסביר לי את השיקולים האלו? תודה. ומהר. ררר.
.

למעלה