מצעד העונות של הישרדות- התוצאות

../images/Emo47.gifמצעד העונות של הישרדות- התוצאות../images/Emo47.gif

כן כן, הצביעו לא פחות ולא יותר מ- 50 מצביעים גבירותיי ורבותיי! מזל טוב! ואתם עומדים לשמוע את התוצאות! נתחיל מדירוג העונות שלכם! אתם מוזמנים לכתוב השמצות, שיבוחים, דירוגים ומחשבות בנוגע להכול! אז הבה נתחיל!

../images/Emo47.gifבמקום ה-14...

הישרדות תאילנד- עונה משעממת וצפויה בטירוף עם קאסט שלכל בן אדם בו יש אותו אופי. בלעכס.

../images/Emo47.gifבמקום ה-13...../images/Emo47.gif

עונה 14-הישרדות פיג'י: עוד לא ראיתי אותה אבל שמעתי שחוץ מבן אדם אחד כולם היו בלתי נסבלים.

../images/Emo47.gifבמקום ה- 12...../images/Emo47.gif

עונה 9- הישרדות ונואטו: עונה חביבה למדי עם אנשים די עמניינים, אם כי ההתפתחויות היו מייגעות

../images/Emo47.gifבמקום ה10...../images/Emo47.gif

עונה 3- הישרדות אפריקה: דמויות מרתקות (קים פ, ברנדון, קלי, לקס, טום) שהדינמיקה ביניהן לא הייתה משהו. חוץ מזה, אף אחד לא העז לקחת סיכונים.

../images/Emo47.gifבמקום ה- 9...../images/Emo47.gif

עונה 1- הישרדות בורנאו: הטעם הכי מקורי של הישרדות, הנוסטלגיה, הפתיחה, התמימות. כנראה שקצת יותר מדי תמימות...

../images/Emo47.gifבמקום ה-8...../images/Emo47.gif

עונה 10- הישרדות פלאו: עונה נהדרת ומיוחדת (שבט שנכחד), בהחלט יוצאת דופן ומלאה באסטרטגיה. אבל.......... קרין? ג'אנו? ג'ן? קייטי? דמויות שלא קשורות לחיים הגיעו הרבה יותר מדי רחוק..

../images/Emo47.gifבמקום ה-7...../images/Emo47.gif

עונה 11- הישרדות גואטמלה: עונה גדולה, אנשים מעניינים- ברית שמתפרקת לאט לאט לחלקיקים וסטפני אחת גדולה.

../images/Emo47.gifובמקום ה- 6...../images/Emo47.gif

עונה 4- הישרדות מרקזס: עונה מצויינת, לא צפויה, מלאה באנשים תככנים וקאת'י- אחד השורדות הפופולאריות שהסדרה ראתה.

הגענו לטופ 5!

נשארנו עם חמש עונות: 2 6 7 12 13 מי העונה שתיקח את כל הקופה? אתם מוזמנים להמרף כי אני עושה הפסקה קלה ומשאיר אתכם במתח. בינתיים תוכלו להביע דעתכם על הדירוג ועל כלד בר שבא לכם.

AlmoGoo

New member
עונה 13 הייתה הכי טובה P:

א. איפה היו לכם קאסט שכולל אנשים כמו קאו-בוי, בילי, אוזי, ג'ונתן, קנדיס, פארווטי, ועוד ועוד... ב. איפה היה לכם מתמודד כל-כך טוב כמו אוזי? עד העונה הזאת הייתי בטוח שאף אחד לא יתעלה על רופרט, אבל אוזי בהחלט התעלה. עובד מצטיין במחנה, מלך באתגרים, בן אדם טוב! ג. כל הקטע של המרד שהשאיר את רביעיית אייטו המסכנים נגד השמינייה החזקה של רארו ובסוף כולנו ראינו איך זה נגמר P: ד. שני מתמודדים שבהחלט ראויים לזכות הגיעו לפיינל 2 ה. איי קוק היה פשוט מקום מדהים ביופיו, ביחד עם פלאו אלה שני המקומות האהובים עליי. ו. האתגרים היו חזקים ביותר!

../images/Emo47.gifובמקום החמישי...../images/Emo47.gif

עונה 13- הישרדות איי קוק: מתמודדים צבעוניים, הרבה טוויסטים של ההפקה, ותחושה של התחלה, ממש כמו בעונה 1. יש בזה משהו שעשה את זה להרבה אנשים.

AlmoGoo

New member
רגע \= זה בכלל לא אותו משתמש חחח

אתה סתם מנחש אני מניח.

../images/Emo47.gifבמקום הרביעי...../images/Emo47.gif

עונה 7- הישרדות איי הפנינה: עונה כיפית, מלאה במהפכים, דמויות מעניינות (רופרט, פיירפלי) ונושא הפיראטים הנהדר!

(למי שלא הבין הוא היה חייב ללכת וביקש ממני

להחליף אותו)- הוא הביא לי את התוצאות בכל מקרה, נשארנו עם 3 עונות! 2,6,12! מי תהיה הזוכה? ולאלמוגו- יכול להיות, אבל שימי לב שעונה 12 עדיין איתנו.

למעלה