מצעד העונות של הישרדות- התוצאות

snier1991

New member
מקום 7 יהיה ראשון

אומנם לא הצבעתי אבל אני מאד לא מסכים עם הרשימה עונה 5 היה לה סוף כל כך חכם והיא הראתה סביר להניח את הבחור הכי חכם שאי פעם שיחק את המשחק מדהים איך אנשים האמינו בו ושיאן שולטת! אותו דבר על עונה 9 רודי כריס זאת עונה נהדרת עונה 8 אומנם לא הייתה מדהימה אבל היו בה כל כך הרבה אמוציות ושנאות מוקדמות שזה היה ממש כיף הדירוג שלי לגבי הכי טובות יהיה(מהטוב לפחות טוב) עונה 7(אוך איזו עונה מושלמת) עונה 6 עונה 5 עונה 2 עונה 13 עונה 9 עונה 8 עונה 1 עונה 12(אנשים טיפשים מנצח מעצבן אבל היה להם את סירי!) עונה 11(האנשים שם היו כ"כ טיפשים שזה היה פתטי היחידים עם שכל היה דני ורייף וגם הוא איכזב אותי בפרק האחרון) עונה 10(וואי המנצח הכי לא ראוי בסדרה והפיינליסטית שלא מספיק מעריכים אותה וקובי המלך רק בגלל שניהם היא לא מקום אחרון) עונה 3 עונה 14(אם בעונה 10 היה מנצח לא ראוי אז פה היו חבורת אידיוטים ואלכס יוצא הדופן בחיים לא ראיתי כל כך טיפשים כולם עשו מהלכים יותר ויותר מטומטמים שהיה לפעמים בא לי לדפוק להם במבוק במוח) עונה 4 עדיין לא ראיתי

snier1991

New member
מה קורה פה?

ממתי עונה 12 כל כך פופלארית? ואני ציפיתי שהקרב יהיה בין 6 ל7

ובעונה 7 לא היו אנשים מטומטמים?

פיירפלי כל הזמן עבד על סנדרה וכריסטה, ולמרות זאת, פרק אחרי פרק הן המשיכו להצביע איתו, עד שכריסטה עפה וזה פתח לסנדרה את העיניים. תודה לאל באמת

היה משהו במהפכים של עונה 7 שלא אהבתי

כי ברטון ופיירפלי עשו מהפכים סתם כדי להתלהב ולהגיד "תראו איזה שווים אנחנו, אנחנו מקפצים בין הבריתות."

snier1991

New member
אבל היו את ג'וני היה את ברטון היה את ליל

טריש דארה וסנדרה(כל הזמן ניסתה להדיח את ג'ון כשהעיפו את רופרט היא למשל הצביעה נגד ג'ון והתרגיל שהיא עשתה להדיח את טריש היה לא פחות ממבריק) בכל עונה היו טיפשים חלקם חיננים כמו רופרט וחלקם מעיקים כמו דרימז אבל בעונה 11 כולם היו טיפשים פשוט מדהים כמה טיפשים הם היו אסטרטגיה כללית לאף אחד לא היה לא חשבו שניה אחרי שעשו משהו דיברו שטויות שיקרו בדברים כ"כ מטומטמים(לשקר איפה נמצא הפסלון? פשוט אל תגיד כלום למה סתם לסבך את עצמך?) היחידים שחשבו קצת היו דני(שגם היא לא חשבה יותר מדי) ורייף שאפשר להבין שהתוכנית שלו הייתה להגיע לגמר עם סטפני ושם יעדיפו אותו על פני סטפני אבל ברגע שהתוכנית התקלקלה הוא ויתר לגמרי על המשחק ועשה טעות שעלתה לו מאה אלף דולר! חוץ מסירי היה את אותו תסביך בעונה 12 אותו קטע אדיוטי של חבורת מטומטמים מדניאל שבמושבעים הייתה צריכה עוד כל אחד ואפילו אל ניסתה להשיג אותו ושיין שהיו לו יכולות סוציאליות של ילד עם ADD ועד טריי שהאמין שאם הוא ייקח את כל החסינויות הוא ינצח ואפילו לא ניסה להתחבר אל בני השבט(ועל מושבעים הוא שמע?) שתי העונות היו עמוסות בכ"כ הרבה טיפשות שחשבתי להפסיק באותה עונה אבל אז הגיע עונה 13 המגניבה עם בקי יול וג'ונתן

AlmoGoo

New member
חחחח, לגמרי.

היה פשוט תענוג לצפות בחבורה הזאת, בעיקר מהפיינל 7...

bip300

New member
בעונה 14 אנשים טיפשים?

אמנם ממש לא אהבתי את העונה הזו, אבל הברית שהגיעה עד הסוף הייתה דווקא אחת החכמות. כל התוכנית שלהם לפצל את הקולות בין מוקי ואלכס, אם אחד מהם יחליט להשתמש באליל חסינות, ההדחה של אדגרדו...בקיצור, טיפשים הם לא היו (בעיניי).

AlmoGoo

New member
האנשים בעונה ה14 היו סבבה לגמרי.

מה שעשה את העונה הזאת לאחת הגרועות זה כל הקטע של העניים-עשירים מה שעשה חצי מהעונה לצפויה ביותר.

Confide In Adam

New member
את רובם דווקא ממש ממש לא אהבתי

בעיקר את אלו שהגיעו רחוק. חוץ ממישל די לא אהבתי שם את כולם והיו כאלה שממש לא סבלתי (ליסי, אלכס, מוקי)

snier1991

New member
זו לא הייתה אסטרטגיה חכמה

זה היה מהפך לשם המהפך אז מה הם עשו בזה שהם בגדו באלכס ומוקי? דרימז הבטיח את זה שהוא לא יזזכה במיליון דולר כי הוא גרם לכולם לשנוא את עצמו ואם דרימז לא היה עושה את המהלך המפגר הזה אף אחד אפילו לא היה חושב על להצביע נגד אדגארדו. סטייסי נכנסה לברית טיפשית(מה עדיף לך טופ 5 עם סיכוי לעבור את דרימז ולהיות עם אלכס שמאד סומך עליך או הקבוצה שדבוקה אחת לתחת של השני?) והשאר ממילא היו ביחד ככה שאסטרטגיה חכמה לדעתי לפחות לא הייתה שם יאו מן היה פשוט טיפש פרט ללזרוק חצים הוא לא ידע לשחק(ברגע שהוא נתן את המכונית רציתי לזרוק עליו במבוק! זה כאילו אתה בכוונה רוצה להראות שאתה חושב איך לזכות ולסמן על עצמך מטרה וכשהוא סומך על דרימז כבגד בצורה טיפשית במיוחד בכמה אנשים) דרימז הוא דוגמה לאידיוט מושלם למה לעזאזל לקחת את המכונית? והקטע הכי מצחיק שעד שקסנדרה לא הסבירה לו הוא לא הבין שזה מהלך להדיח אותו(והכי מצחיק שאחרי זה הוא גם אומר שהוא תיכנן מראש את זה) או הבגידות שלו על ימין ועל שמאל והכי מוזר שלא היה בהם שום היגיון כאילו הוא בוגד סתם בשביל לבגוד ארל הפעם היחידה שהוא פתח את הפה זה היה שהוא אמר ליאו מן לא לשים את הפסלון(וכולנו יודעים מה קרה בפועל) מוקי בן אדם שהגיע ל10 הראשונים ופשוט לא עשה כלום לא חשב לא תיכנן ולא עשה כלום היחידים שאני יכול להגיד שהיו חכמים זה מישל(ואלוהים כמה כעסתי מהטוויסטים המפגרים של ההפקה שפשוט הרסו את כל עניין האסטרטגיה) ואלכס

השורד

New member
הדירוג שלי עונות 1-9

9. עונה 9 8. עונה 5 7. עונה 3 6. עונה 1 5. עונה 8 4. עונה 4 3. עונה7 2. עונה 2 1. עונה 6

למעלה