מצעד העונות של הישרדות- התוצאות

../images/Emo47.gifומבקום השלישי והמכובד!!!../images/Emo47.gif

עונה 6- הישרדות אמאזון: עונה מלאה במהפכים, בליינסיידים, רוב סי- השחקן החכם בתולדות המשחק, ג'נה והיידי מתפשטות בשביל חמאת בוטנים, דינה ואלכס בטוחים שהמשחק בידיים שלהם.... מה יש להוסיף? אפילו שגם אני מסכים שהשתיים שנותרו מעט טובות יותר מ6. נשארנו עם שתי עונות שיש להן 2! 2 ו-12. מי תזכה??????????????????????????????????

../images/Emo47.gifובמקום השני, העונה שכמעט נגעה בתואר../images/Emo47.gif

עונה 12- הישרדות אי הגלות: אני חייב לצין שבשבילי 12 תמיד תהיה מספר אחת. אנשים מטורפים, אנשים מעצבנים, אנשים חכמים, אנשים מקסימים, אנשים סוסים ואנשים שפשוט יודעים להצחיק בצורה יוצא דופן.

../images/Emo47.gifוהעונה מספר 1! ה-ע-ו-נ-ה!../images/Emo47.gif

עונה 2- הישרדות הערבה האוסטרלית: כשאומרים הישרדות- זאת העונה הראשונה שחושבים עליה. כי איך אפשר להשוות את קולבי לכל הקאובויים/הבנים החזקים/הסוסים שבאו אחריו? נאמבר 1! ואיך אפשר להשוות את אליזבת לכל הסוויטהארטיות למיניהן? נאמבר 1! וכולנו יודעים שג'רי מנת'י היא אחת דמויות המרתקות ביותר שאי פעם שיחקו בסדרה הזאת. והיה את מייק נופל לאש, את ג'רי מאשימה את קל שהוא אוכל בשר בלי להגיד להם, את קולבי עושה החלטה מטופשת, את אמבר וג'רי חוטפות בליינדסייד... ושוב,אני מבהיר: אלו התוצאות. "המאסטר של הסקרים" נסע הרחק ולכן העביר לי את האחריות. אתם מוזמנים הלגיד כל מה שעולה לכם בראש.

Fairywitch

New member
אויש../images/Emo2.gif אחת העונות הפחות אהובות עליי.

לא יצא לי להצביע. המקומות הראשונים שלי הן עונות 7, 8, 10 ו-13. ממש לא 6 וממש לא 2...
אבל נו, ככה זה.
על כל ההשקעה במצעד

השורד

New member
החלטה מוצדקת. אבל איך אפשר לתאר את עונה 2

ולא להזכיר את האחת והיחידה - טינה!

idobenatar

New member
לדעתי פיג'י

פיג'י היתה עונה גדולה, והיא סוף כל סוף דיברה על אמון אמיתי בין אנשים.... ארל-יאו מן... היו גם הרבה קטעים מצחיקים ומתמודדים שונים ומגוונים... אני האמת הייתי מציב את העונה הזאת בTOP 5 של העונות של הישרדות..

yarden777

New member
לא הצבעתי ../images/Emo10.gif אבל בכל מקרה אני חושב שעונה

2,6 ו-12 ייקחו מקומות ראשונים. 7 מקום רביעי ו-13 מקום חמישי

Koki Girl1

New member
אני מקווה שעונה 2 מקום ראשון../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

דרך אגב.. הצטרפתי לא מזמן ומאז לא כתבתי אבל אני חוזרת לכתוב פה תקבלו אותי בחזרה?

למעלה