סינגלס אמיתי! עם שרשור!

uk23

New member
../images/Emo188.gif סינגל בכורה (תיכנסו בהמוניכם)

אני יובל, בן 23. "היא רוצה" הוא סינגל הבכורה שלי, שגם כתבתי וגם הלחנתי. הלינק להורדת השיר. אני מפרסם את זה כאן כי לדעתי הוא מאוד מתאים לגלגלצ והוא די קליט. אז מקווה שתאהבו. וששדרני גלגלצ, כולל הדר מרקס המדהימה שבתוכנית שלה - סינגלס 06 נותנת פוש לשירים חדשים, ישמעו גם ואולי יאמצו אותו לפלייליסט. קצת ריענון לא יכול להזיק. המוזיקה הישראלית צריכה רענון דחוף.

uk23

New member
להורדה קלה יותר (וקרדיטים)

את השיר אפשר להוריד כאן. דרך אגב - כמה קרדיטים: הפקה ועיבוד - ארז אלגרבלי וגבי גויכמן. גיטרות - אבי סינגולדה בס - ארז אלגברלי תופים - ירון וקנין קלידים - תומר מזמר שירה וקולות - אני (כמובן)

limors2

Active member
אין לפרסם לינקים להורדות של שירים

אבל אם זה השיר שלך אולי אפשר
אז בנתיים זה ישאר

מרקס

New member
יובל, 23, מוזיקאי... מתאים לי

היי! הוא גם אמר שאני מדהימה.. אתה דומה לג'סטין? נו.. תענה..

limors2

Active member
ככה את בוגדת בו?????

ועוד אחרי שהוא הקליט לך את ההפי ניו ייר הזה???? ובגד בקמרון???? התביישי לך
לא, באמת. זה ממש לא בסדר
*צקצוק*

מרקס

New member
אני מצטערת..

הוא כל הזמן בהופעות.. מפגשי מעריצים.. עובד באולפן... אין לו זמן בשבילי.. הלוואי שהכל יחזור להיות כמו פעם..

limors2

Active member
תירוצים../images/Emo4.gif

את מפגינה כזה חוסר נאמנות כלפיו, איך תהיי עם יובל כשהוא יתפרסם?

uk23

New member
אנחנו נסתדר חחח ../images/Emo13.gif

דרך אגב, נכון, השיר מושמע כבר ברדיו ירושליים ומקווה שגלגלצ ישכילו להשמיע אותו גם כן. הוא לא נופל ברמה שלו מכל החומר הישראלי שמשמיעים עכשיו (דעתי האובייקטיבית) ברדיו בכלל ובתחנה בפרט.

limors2

Active member
אקווה בשבילך!

בד"כ אני לא אוהבת את השירים שאנשים מפרסמים פה בתקווה להגיע לגלגלצ, אבל שלך טוב! שמעתי אותו שוב על הרקע של ג'סטין
הקול הגבוה שלו לא נעים לי

uk23

New member
תודה ../images/Emo13.gif על הפירגון

ובכלל, תודה על המילים הטובות ועל העידוד. השיר הזה רציני, הופק באולפן מקצועי עם הנגנים הכי מקצועיים. ולא סתם אני מפרסם כאן, כי יש לאינטרנט המון כוח היום. רק חבל שמתעלמים מהרבה דברים .... מאוד חבל.

limors2

Active member
תנסה לשלוח את השיר אליהם!

נראלי שאפשר לשלוח לתקליטייה. לפחות למסור היה אפשר פעם. תתקשר לברר את הכתובת, ותנסה!

uk23

New member
שלחתי . . .

אני מבין אותם מצד אחד אבל מצד שני ממש כועס. למה את שואלת? כי כשמישהו שולח סינגל לרדיו והוא לא מגובה ע"י חברת תקליטים, או חברת יח"צ (כמוני), מה שעושים זה - מתעלמים. החבילה הגיעה ואפילו לא פותחים אותה כדי לבדוק מה יש בפנים. בדוק. תאמיני לי. כואב לי שאני אומר את זה אבל ככה זה. מתעלמים ואפילו לא שמעו את זה ולא נתנו לזה צ'אנס. let it be

limors2

Active member
אם זה מעודד אותך, גם ממנו מתעלמים

לפעמים. ואנחנו בכלל לא מנסים לפרסם שירים, רק לקבל תשובות לתהיות שלנו
ועצוב לשמוע שזה ככה

uk23

New member
למה? לא מתעלמים מכם

הדר מרקס כותבת כאן, אסף כותב כאן....

uk23

New member
אוקייי ../images/Emo13.gif

נראה לי שאני יודע במי מדובר אההם אההם

tkuihehr

New member
כן קצת,ודווקא זה מה שאני אוהב אצל

אסף והדר הדר מדברת אשכרה אל העם, אל כל המיעוטים ובצורה הכי נמוכה שמותר לדבר ולהבין, וזה מה זה כיף ואסף, אסף הגיע מאיתנו, בול כמונו, היה פה בתפוז מגיל 16 [בעולם שלו, הוא בתפוז מ2002] עוד לפני שהיה בגלגלצ, הוא צעיר ומגניב, ומתנדב ונחמד לאללה, וזה יפה לו... השאר פחות, אבל אולי אני אכיר אותם [אם הם נניח, אהם, ייכנסו לפה] ואחשוב אחרת...

limors2

Active member
הדר מדברת בצורה ככ נמוכה לפעמים

שאני לא מבינה מה היא אומרת
הסאחי בלאטה למשל. עד שיואב בא והסביר לנו מה זה

למעלה