סינגלס אמיתי! עם שרשור!

limors2

Active member
../images/Emo45.gif זה מבלבל!

זה הורס את השעון הפנימי שלי! אם היה לי.

chen010189

New member
אני לא מאזינה

(לא! לא נהייתי אורית! שלא תעזו לשאול!) אני רוצה, אבל לא יכולה (יש משפט כזה, תתפלאו) יש רעשים, אין קליטה. לא יודעת מה נסגר עם הרדיו שלי
אז לא יהיה היום פלייליסט ואינטרנט לא בא בחשבון, זה תוקע לי את המחשב.

tkuihehr

New member
החלמה מהירה לרדיו שלך ../images/Emo101.gif

אני אעתיק מהינגי כל כמה דקות: 20:22 עוד שיר שלא נכתב בהינגי, אני אנסה לתפוס את הדר כשהיא תאמר... 20:17 שייגעצ - המילים הכי יפות Mars Needs Women Mylo 20:16 - זה לא באמת היה! יש שייגעצ המילים הכי יפות! 20:12 המתוקות האחרונות אריק ברמן I Don't Feel Like Dancing Scissor Sisters 20:08 Daydream Lupe Fiasco 20:04 Mars Needs Women Mylo 20:04 ונייצר פלייליסט איכשהו, מסורת לא שוברים!!

tkuihehr

New member
אוי נכון ../images/Emo122.gif

ידעתי את זה! [יכול להיות שהיה חלק אחר מהשיר באותו רגע? כי באמת הרקע היה מוזר, לא זוכר למה..]

limors2

Active member
יש את זה ברקע של הדיווחים ולפעמים

אולי גם בקטעים אחרים, אז ייתכן! זה מוזר לשמוע אותו סתם ככה. אני מחכה שהדר תתחיל לדבר, והיא לא באה
ואז אני נזכרת שזה לא סינגלס

tkuihehr

New member
חחחחח

וואי ,ענק, נראה לי אני אוריד אותו רק בשביל זה, נשמע מצחיק לאללה

limors2

Active member
תוריד, זה שווה!

כמו דיווחי סינגלס אינסופיים רק בלי הדיווחים

tkuihehr

New member
אוי, הדר היתה מתה על זה

בלי דיווחים? היא כל הזמן מתחננת שיהיה ככה...

tkuihehr

New member
שיר השבוע הישראלי לא ישראלי בכלל

אבל הוא מיוחד בשביל ישראל פוט יואר האנד זאפ פור תל אביב, יכול להיות ששווה [לא שמעתי עוד, והיום כבר יום שלישי!]

chen010189

New member
לא יש לו גם משהו על תל אביב

בשביל ישראל והזה על הדטרויט זה למישיגן

chen010189

New member
אהההההה

<O> 47- Thank you for five incredible years - (908) כי זה לא רק אייקון, זאת דרך חיים גלגלעעעצ. בגלל הכל (פורום 1592. 47 בהסוואה)

chen010189

New member
כן אני משתגעת אין רדיו

ואני לא מצליחה לפתור תרגיל במתמטיקה!!!
מה כפול 3 יכול לתת לי -8? ומה כפול 3 יכול לתת לי 16? -8=X בשלישית 16=X בשלישית אוף!!!

למעלה