עוד שרשור חדשים

שלום...

גם אני חדשה פה כמו רוז... קוראים לי אור ואני בת 13. קראתי פה קצת את מה שכתבו על ההודעה הקודמת. למה בעצם שליירה וויל יעשו סקס?!!! שמעתי פיליפ פולמן כותב ספר שהוא יהיה ליד הסידרה. למישהו יש מוסג על זה? אשמח לדעת פרטים.. אז נעים להכיר, אור

charrlot

New member
../images/Emo13.gifחדשה כאן[=

למרות שהפורום הזה נמצא אצלי המון זמן במועדפים.. אני מעריצה גדולה מאוד של הטרילוגיה,אלו הם הספרים שאני הכי אוהבת... אז ככה-קוראים לי טומי,אני בת 14 ומשהו. מקווה שאהנה^-^

KER13

New member
חדשה (בערך)../images/Emo3.gif

נאאממממ...עד עכשיו מידי פעם השארתי פה הודעות ע"י המשתמש של אחותי..לא היה לי כח לפתח משתמש חדש בתפוז (שונאת קוקיס! שנה מנסים למכור לי ארונות בהודעות ספאם!) היום היה לי כח ואני די חדשה..בערך. כבר קראתי את כל הטרילוגיה ועכשיו אני עוקבת אחר יציאת הסרט!(כל פעם שיש ידיעה חדשה על הספרים והסרטים אני חייבת לדעת אותה!!!) :] אז קוראים לי קרן, אני בת 13 מהצפון..בלה בלה בלה..נעים להכיר!

אלופים1

New member
למה הסוף כזה עצוב..?

הייי אנשים... אני חדשה פה ואני רוצה להתחיל מהסוף של הספר. כשקראתי את הפרק בו ליירה וויל קובעים לשבת על הספסל בפארק אותו יום ואותה שעה, חשבתי שזה הדבר הכי עצוב ויפה כאחד בעולם!!~ אבל הכי הצטערתי שליירה לא יכולה לקרוא את האלתיומטר יותר. אם חושבים על זה, הסוף נורא טראגי וקשה ובכלל הספר השלישי הוא הכי קיצוני מבין כולם (במובן הטוב), אבל אני לא יכולה לדמיין סוף אחר להרפתקאה המופלאת של וויל וליירה. אני אחת שקוראת המון ספרים, ואני לא כל כך זוכרת את כולם, אבל הסוף הזה כל כך עצוב ומקסים שהוא השאיר לי כאב עמוק והרטיט לי את הלב, ובגלל זה אני חושבת שזהו אחד הספרים הטובים ביותר שקיימים (או לפחות אלו שקראתי). ואני חושבת שהספר (ובכלל הסדרה) כתובים בכישרון אדיר ובהבנה אנושית עמוקה. אין ספק שמר פולמן הוא אחד הסופרים החשובים שידע העולם! אהה וחוצמזה..זה אחלה פורום חבר'ה!!! ~דוני

Compact Fairy

New member
ש ל ו ם ! !

חדשה. קראתי את הטרילוגיה של חומריו האפלים ונהנתי! וגם הסרט יוצא בקרוב! רציתי לקבל המלצות על עוד ספרים!

Fairywitch

New member
ברוכים הבאים בצל פורומנו../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מבול שמח ומבורך של חדשים בפורום
קבלו אותם יפה, עם שטיח אדום ובקולות תרועה
תהנו בפורום, דנדשים

Kanish

New member
חדש לי

היי, מעולם לא הייתי בפורום הזה קודם אבל ראיתי את מה שכתב אודי על הפגישה עם פולמן באוקספורד והיה לי מעניין לקרוא שבישראל יש כנסים רציניים עם אנשים מבוגרים (להבדיל מדוברי קלינגונית...). אני מאוד אוהבת מד"ב ופנטסיה אבל לא חייזרים ירוקים ובדרך כלל לא דברים עם אופי של קומיקס (דהיינו פיצוצים, יריות וחזה גדול) אלא ספרים וסרטים שיש בהם איזשהו תוכן מעניין. ספרים שאהבתי במשך השנים כללו את ארבעת הספרים של ארץ-ים (של אורסולה לה-גווין), הספרים על מיילס וורקוסיגן (של מקמאסטר בוז'ולד), כמובן את 'חומריו האפלים' ואני מאוד ממליצה למי שמוכן להשקיע ברעיונות ולא רק בחזות חיצונית גם את הספר שעליו ביססו את הסרט שבאנגלית קראו לו The Children of Men ואין לי מושג איך קראו לו בעברית. עוד דבר שכדאי לדעת עליי הוא שכרגע אני גרה ועובדת באוקספורד ולכן התרגומים לעברית למיניהם פסחו עליי :) אשמח לשמוע מכם על הכנסים ועל תכנם ובכלל אם יש ספרים מומלצים.

מאיוש33

New member
היי כוווּלם ../images/Emo80.gif :]

אני מאיה, בת 14 מראשון :) אממ..קראתי את ההודעה על איזשהו כנס בהודעה של תפוז ונכנסתי [ איך תפוז מפרסם אותכם הא? D: ] ויש להבהיר שאני לא קוראת הארי פוטר [ נו טוב..אולי רק את הרביעי ואת כל הסרטים P: ] ולא שר הטבעות, או נרניה וכל השאר למרות שזה מעניין אבל זה מסובך מידי, ואני תמיד מאבדת את עצמי בספרים האלה...
אז יש לי כמה שאלות: -שווה לקרוא את הספר? -מהי העלילה? [ ולא כל הפרטי רקע על הדמונים וזה...אהה..ולא אכפת לי שתספיילרו ^__^ ] -איפה אפשר להשיג אותו? [ כי לא מצאתי אחד כזה באף ספריה , סטימצקי] -עיינתי פה קצת וראיתי שלכל ילד בעולם האחר יש דמון כשמשתנה כל הזמן ורק כשמתבגרים הוא מתייצב על פי האופי..אז מה הדמון/ דמונים של הגיבורה הראשית? וכשהיא מתבגרת, איזה דמון יש לה? - האם הדמונים הם מוחשיים או סתם דמיוניים כאלה כמו רוחות? - אם הייתם בעולם השני, איזה דמון אתם חושבים שהיה לכם? בתודה רבה! מאיה @_@

gayasela

New member
היי אני חדשה פה

אני נורא אוהבת את הטרילוגיה חומריו האלפים אני חושבת שאלה ספרים נורא יפים קראתי מאמרים מענינים אלהים.. גאיה

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, אור../images/Emo70.gif

אני חנה
לגבי ה"סקס" של וויל וליירה - הדיעות על זה חלוקות. יש הסבורים שהם עשו סקס, ויש החושבים שלא. אני מאלה שחושבים שלא. לטעמי הם צעירים מדי, ומה שחידש את זרם האבק הוא האהבה והתשוקה שהתעוררו בהם- ולא דווקא המימוש הפיזי שלהן. אהבה היא יותר מסקס, ולכן לא נראה לי שהיה נחוץ כאן סקס בהכרח כדי שכל זה יקרה. תהני בפורום

אקס93

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתהני ותתרמי לקהילה יותר ממה שאני תרמתי (אם בכלל) סתם בצחוק... תהני מקווה שתיהי במיתופיה אפרופו מיתופיה יש מצב אני בא, חשבתי שזה היה כבר ועד הוים הייתי בנתניה אבל אם אני לא אעצבן את ההורים שלי יש מצב אני בא

נטעש

New member
ברוכה הבאה!!

הסוף באמת נורא עצוב. נראה לי שכל אחד בפורום כאן בכה או לפחות ייבב. בקטע שהם קבעו לשבת על הספסל באמת היה מקסים... בקטע הזה פרצתי בבכי... היו ויש ויהיו הרבה דיונים על זה. מקווה שתהני פה בפורום הקטנטן (הממ.. כבר לא כל כך קטן) שלנו. ד"א, לי קוראים נטע!

נטעש

New member
ברוכה הבאה!!

יש לי הרבה המלצות, אבל רובם באנגלית, וצריך להזמין אותם מאמזון... מה שכן, הייתי ממליצה מאוד מאוד על הספר 'הדחליל ומשרתו' של פיליפ פולמן גם. ספר באמת טוב...

IamNoa

New member
שלום:)

ברוכה הבאה:) אמ, בקשר למה שכתבת, שאלה- לארץ ים יש ארבעה כרכים? הייתי בטוחה שזו טרילוגיה.. פעמיים קראתי את השניים הראשונים, ופעמיים הפסקתי בשלישי.. משונה.. המממ.. ספרים מומלצים... איכשהו אני מתלהבת מהרבה ספרים שאני קוראת, אבל כשמבקשים המלצות אני לא זוכרת.. אני אחשוב על זה :)

האבק

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני ממליץ לך לקרוא את הספר הראשון בתור התחלה... אחרת אין לדיון הזה כל כך מטרה
בכל מקרה... תודה שהגעת וברוכה הבאה!

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

קראת את המאמרים באתר? (www.hdm.co.il) או שאולי קראת מאמרים ממקום אחר, ואם זה כך- שתפי אותנו! דרך אגב, אני סהר, נעים מאוד. ספרי לנו קצת על עצמך... מאיזה אזור את בארץ, בת כמה את, תחומי עניין אחרים, כאלה

למעלה