שאלון קצרצר:

lovecrime

New member
../images/Emo47.gifשאלון קצרצר:../images/Emo47.gif

שם: גיל: מאיפה?: מאיפה הכרתם את באסטד?:

lovecrime

New member
אני יתחיל

שם:נטלי גיל:18 מאיפה?:רעננה מאיפה הכרתם את באסטד?: האמת התחלתי לשמוע את השירים שלהם אחרי שראיתי אותם בתוכנית טלויזיה באנגליה...

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

שם:
אפרת גיל:
16 מאיפה?:
מנשר (ליד חיפה למי שלא יודע..) מאיפה הכרתם את באסטד?:
אממ שנה שעברה שגרתי באוסטרליה אז השמיעו אותם מלא ונדלקתי על השירים שלהם...

MolsBolsRules

New member
אני...

שם:יפעת גיל:18 מאיפה?:מרכז מאיפה הכרתם את באסטד?: מאנגליה...

Miss Kitty

New member
../images/Emo173.gif

שם: שני גיל: 16 וחצי מאיפה?: הרצליה מאיפה הכרתם את באסטד?: MTV HITS

אגדתית

New member
אני..........

שם: דניאל גיל: 17 מאיפה?: אור עקיבא מאיפה הכרתם את באסטד?: ראיתי אותם ב-MTV HITS נראו לי נחמדים, השגתי את הדיסקים שלהם ומאז אני לא מפסיקה להקשיב להם.

אני.... אנוכי..... עצמי... חחחח../images/Emo6.gif

שם: מזי...
מאיפה?:חיפהההההה מאיפה הכרתם את באסטד?: חחחח חברה שלי מתה עלייהם!!!! ממנה חח שטפה לי ת'ראש חחחחחח

inbal287

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo174.gif../images/Emo174.gif../images/Emo174.gif

שם: ענבל גיל: כמעט 15 מאיפה: ירושלים מאיפה הכרתם את באסטד: אמממ... למי שיש יס יש שם ערוץ מוזיקה צרפתי <MCM או משהו> אז לפני שנה ומשהו ראיתי את year 3000 ופשוט נדלקתי עליהם... ומשם זה התגלגל!

NO NAME 4

New member
אני..

שם: ליטל גיל: 17 מאיפה: הרצליה מאיפה הכרתם את באסטד: אמממ... לא זוכרת..

DesertRose7

New member
עכשיו תורי!

שם: שחר גיל: 16 מאיפה: גבעת שמואל מה לי ולבאסטד: אני די אובססיבית לגבי בריטניה.. ועוקבת אחרי המצעד הבריטי.. קיצר.. יום אחד הגיע להקה חדשה.. שקראו לה באסטד עם שיר שקראו לו WIG2S4 שם קצת מוזר לשיר.. אבל אמרתי .. ננסה! ומאז.. הכל היסטוריה! והיסטריה!! אני איתם מההתחלה!! פייבוריט: צארלי.. אבל מיום ליום מתאהבת יותר ויותר במאט! שיר אהוב: loner in love זה אחד השירים הכי יפים ששמעתי! דיסק אהוב: השני! הוא לא יוצא מהמערכת!

sparx

New member
אנייייי

שם: יערה מאיפה: נתניה הכרתי את באסטד דרך מישי שאני מכירה מהמירק היא דיברה עליהם הרבה ושלחה לי את הגירסה שלהם ל where is the love (גירסה שולטת ד"א) ומאז התאהבתי! ^___^ ואני מדביקה חברות שלי גם ו.. אנחנו מתכננות לטוס לאנגליה בסוכות או חנוכה אבל בדקנו ודווקא בתאריכים האלה אין להם הופעות *פורצת בבכי*

DesertRose7

New member
יש להם ב..

נובמבר ודצמבר.. אבל כמעט ולא נשארו כרטיסים! גם אני הייתי אמרוה לטוס.. אבל בגלל ששנה הבאה יש לי משלחת לפולין מהבית ספר. אני לא!

sparx

New member
נו כן.. סוכות זה באוקטובר.. ו..

חנוכה זה אומנם בדצמבר אבל בדקנו והם מפסיקים את ההופעות שבועיים לפני קריסמס וחנוכה זה שבוע לפני קריסמס :((((( בואסתי לגמריי...... :(

Toxic Girl

New member
יופי סוף סוף יש פורום לבאסטד../images/Emo70.gif

שם: יוליה
מאיפה הכרתם את באסטד
פעם פורסמה עליהם כתבה ארוכה במעריב לנוער, אז קראתי התעניינתי, שמעתי כמה שירים ואהבתי.....

lovecrime

New member
יכול להיות

שאני ויפעת נלך להופעה... אנחנו מסיימות ללמוד השנה אז אולי בתור צופר....זה יהיה כיף...

DesertRose7

New member
זה יהיה מדהים!

אני כבר מעכשיו מתכננת! טיול לפני צבא.. בריטניה! וכמה שיותר!!!!! ולא לשכוח להביא מתנות (או מזכרות בשם היפה שלהן)

dans girl

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifאנייי../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifשם: דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif ../images/Emo94.gifגיל: 16 ../images/Emo39.gifמאיפה?: נס ציונה../images/Emo82.gif ../images/Emo171.gifמאיפה הכרתם את באסטד?: חברה../images/Emo13.gif שלי../images/Emo41.gif מבריטניה../images/Emo99.gif אובססיבית אליהם../images/Emo85.gif ובשלב מסויים../images/Emo57.gif היא פשוט../images/Emo174.gif דיברה ../images/Emo26.gifרק../images/Emo36.gif עליהם../images/Emo6.gif ונתנה לי לינק../images/Emo173.gif ושמעתי../images/Emo79.gif את וואט איי גו טו סקול פור ../images/Emo99.gif ואז ראיתי../images/Emo151.gif את הקליפים../images/Emo141.gif עם הגיטרוווווותתתתתתתתת../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif ומאז אני מכורה../images/Emo9.gif...

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifדפו'ששש../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני רואה את אוהבת ת'איקונים האלו...חחחחחחח
כל הודעה ממך זה ציבעוני חחחחח
אבל זה דווקא יפה...
ד"א אני מזי נעים להכירררררר

dans girl

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif כן../images/Emo9.gif אני מכורה../images/Emo6.gif מאוט לאייקונימים../images/Emo151.gif האלה../images/Emo9.gif הם מקשטים../images/Emo23.gif את ההודעות זה נורא יפע../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif נעים מאוט../images/Emo9.gif יש לך אייסיקיו?

למעלה