שאלון קצרצר:

NO NAME 4

New member
ראית?

הפורום פתוח יום אחד, וכבר מפוצץ באנשים... חחחח... מה קורה, נטלי? למה הפלאפון שלך היה סגור בצהריים?

B182

New member
רב האנשים פה מכירים ...

את באסטד שנה ופחות....?

lovecrime

New member
מממ

נראה לי זה כבר יותר משנה שאני מכירה אותם....עוד לפני שהשתחרר האלבום לחנויות באנגליה... נכון יפעת?! מתי הייתה ההופעה?

MolsBolsRules

New member
אני אישית מכירה אותם

ממש שיצא WIG2SF אבל להיות ממש מעריצה מאוגוסט 2003 שאני ונט ראינו אותם

lovecrime

New member
כן מהראשון...

או מהאמצע...חחח כבר איבדתי את היכולת להבדיל בין הימים תאריכים והשנים!!!

B182

New member
חחחחחח

בכל אופן אני אוהבת אותם מהתקופה שיצא "למה אני הולך לביצפר"(חחחח איזה טוב זה לתרגם את זה...חחחחחחחחחחחחח) או קצת לפניי....ואני עדיין אוהבת אותם -הם ממש מוכשרים (אני לא כ"כ בקטע של איך שהם נראים...הם סבירים וזהו)

lovecrime

New member
חחח

אהבתי את התרגום רק שבסוף צריך להוסיף מלא סימני שאלה... אני לא מעריצה כאילו מטורפת עליהם והכל אני חושבת שהם מוכשרים כן...יש להם שירים פצצה וזהו..

DesertRose7

New member
אני מכירה אותם..

מאז שWIG2S4 נכנס למצעד הבריטי! מספטמבר 2002 זה כבר יותר משנתיים וחצי! וואו.. הזמן עובר נורא מהר!

DawnR

New member
פרטים עליי....

שם: שחר מאיפה: ג.ש. מאיפה הכרתי את בסטד: מאיה (עוד אחת מהמנהלות והחברות בפורום הזה) אמרה לי להוריד את WIGTSF. הורדתי, התלהבתי והדבקתי בזה את כולם. שחר.

tushi kicks

New member
../images/Emo9.gif

שם: נטע-לי גיל:15 וחצי מאיפה?: הולנד מאיפה הכרתם את באסטד?: מהטלויזיה

advora1

New member
הנה התשובות שלי

קוראים לי הדר אני בת 16 מפתח תקווה והכרתי את בסטד מעיתונים שאני קונה, אני כבר מגיל קטן (כיתה ד') קונה עיתונים מחו"ל וראיתי עליהם ונדלקתי עליהם ובזכות האינטרנט וטופ אוף דה פופס ידעתי עליהם יותר

bustedsum41

New member
מממממ

אני מכירה מאז שיצא סלינפינג... בערך שבועיים אחרי אני חושבת..

SShiRaS

New member
../images/Emo140.gif

שם: שירה גיל: 16 וחצי.. מאיפה? סוף העולם דרומה שמעתי על באסטד לפני המון זמן אבל הם איכשהו פרחו לי מהראש, לאחר ששמעתי את קראשד ד'ה וודינג קלטתי שזו אותה להקה שנדלקתי עליה ומיהרתי למלא את החדר שלי בהם חח? טוב נו, קיצר.. אני אובססיבית!!! ואמטיוי היטס מחזק את האובססיה.. אגב חבל ששום ערוץ אחר לא מביא יותר מידע ושם שירים שלהם, אחרי הכל בבריטניה יש מודעות גדולה למוזיקה שלהם.. חשבתי שאני לבד במערכה!! תמיד טוב לדעת שיש עוד מעריצי באסטד! :)

MADE girl

New member
../images/Emo15.gif עונה לשאלון קצרצר ../images/Emo15.gif

שם: חמוטל
מאיפה: ראש העין
מאיפה הכרת את באסטד: ראיתי את האסטד עם השיר "YOU SAID NO" ב"MTV HITS" ומאז אני שומעת אותם

Camila Yan

New member
באסטד מדהימיםםםםםםםם

שם: הילה גיל: 16 מאיפה: אזור השרון מאיפה הכרתי את באסטד? לפני איזה שנה ככה ראיתי במת"ב את ערוף MTV HITS ואז ראיתי את הקליפ שלהם WHY I GO TO SCHOOL FOR ומיד נדלקתי! אז התחלתי לחפש עליהם באינטרנט... ואז שמעתי עוד שירים שלהם וראיתי עוד קליפים והתאהבתי בלהקה המדהימה הזאת... רק מה חבל? עכשיו אני ביס ואין שם את הערוץ הזה אז אני לא רואה קליפים שלהם...

למעלה