בכל אופן אני אוהבת אותם מהתקופה שיצא "למה אני הולך לביצפר"(חחחח איזה טוב זה לתרגם את זה...חחחחחחחחחחחחח) או קצת לפניי....ואני עדיין אוהבת אותם -הם ממש מוכשרים (אני לא כ"כ בקטע של איך שהם נראים...הם סבירים וזהו)
קוראים לי הדר אני בת 16 מפתח תקווה והכרתי את בסטד מעיתונים שאני קונה, אני כבר מגיל קטן (כיתה ד') קונה עיתונים מחו"ל וראיתי עליהם ונדלקתי עליהם ובזכות האינטרנט וטופ אוף דה פופס ידעתי עליהם יותר
שם: שירה גיל: 16 וחצי.. מאיפה? סוף העולם דרומה שמעתי על באסטד לפני המון זמן אבל הם איכשהו פרחו לי מהראש, לאחר ששמעתי את קראשד ד'ה וודינג קלטתי שזו אותה להקה שנדלקתי עליה ומיהרתי למלא את החדר שלי בהם חח? טוב נו, קיצר.. אני אובססיבית!!! ואמטיוי היטס מחזק את האובססיה.. אגב חבל ששום ערוץ אחר לא מביא יותר מידע ושם שירים שלהם, אחרי הכל בבריטניה יש מודעות גדולה למוזיקה שלהם.. חשבתי שאני לבד במערכה!! תמיד טוב לדעת שיש עוד מעריצי באסטד!
שם: הילה גיל: 16 מאיפה: אזור השרון מאיפה הכרתי את באסטד? לפני איזה שנה ככה ראיתי במת"ב את ערוף MTV HITS ואז ראיתי את הקליפ שלהם WHY I GO TO SCHOOL FOR ומיד נדלקתי! אז התחלתי לחפש עליהם באינטרנט... ואז שמעתי עוד שירים שלהם וראיתי עוד קליפים והתאהבתי בלהקה המדהימה הזאת... רק מה חבל? עכשיו אני ביס ואין שם את הערוץ הזה אז אני לא רואה קליפים שלהם...