שאלון קצרצר:

batel15

New member
היי רק עכשיו שמתי לב שיש

פורום לבאסטד!!!! אני חולה עליהם!!!! טוב אז מזל טוב..... שם: בתאל גיל: 15 (עוד חודש פחות יומיים) מאיפה?: ליד עפולה... מאיפה הכרתם את באסטד?: אממממ.....MTV והייתה עליהם כתבה מתישהוא....

T h e Rose

New member
אני מצטרפת גם לפורום, גם לשאלון ../images/Emo9.gif

שם: רוז. גיל: 13 וחצי. מאיפה?: ראשל"צ. מאיפה הכרתם את באסטד?: חברה נראה לי הממ..

אני ../images/Emo9.gif

|כוכב|שם: מירי
|כוכב|גיל: אממ 15 ומשו.. עוד חודשיים 16 :S |כוכב|מאיפה?: כפר סבא :) |כוכב|מאיפה הכרתם את באסטד?: אממ אין לי מושג.. נראה מאם טי וי היטס כשהם רק התחילו... אבל לובטוחה.. :)

אופס..ט

עות בקוד
תחליפו את כל ה|כוכב| ב-
חיחי אני לא משתמשת באייקון הזה הרבה..

B182

New member
אאמממ

אני תמר אני בת 16.5 מכפר סבא (כמו עוד מישהי פה...) ואני כירה את באסטד כבר איזה שנתיים שזה דיי מזמן אז אני ממש לא זוכרת איך....חחחחח ויש שאלה שחסרה שם- למה אני אוהבת את באסטד אז ככה: קודם כל יש להם צליל מעולה זה לא פופ טהור וזה לא פאנק וזה לא ...קיצר זה צליל טוב שאני נהנת לשמוע דבר שני הם מוכשרים בטירוף צ'רלי מנגן על 4 כלים שונים (דאאאמ!!) גיימס כותב שירים מצחיקים מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! ומאט סתם חולה נפש מצחיק ---> אז קיצר מה יש לא לאהוב אבל יש לי רק ת'דיסק הראשון שלהם (שנאלצתי לטוס כדיי לקנות...) ואת האחרון אין לי כי איפה אני אמורה לקנות אותו לעזאזל???

שלי../images/Emo70.gif

שם:מיטל... גיל:עוד מעט חמש עשרה... 10.6 (רמז
מאיפה?:רמת הגולן... מאיפה הכרתם את באסטד?: חברה שלי אמרה לי להוריד שירים שלהם כי היא לא מוצאת ת'דיסק... ואני הורדתי... ונדלקתי... ועכשיו אני עוזרת לה (טוב, נו... ולי
) ת'דיסק... וד"א... איציק:315360193 תוסיפו גם אתם...

sky44

New member
היי

שם: תמר מיקום: ליד ירושלים חברה שלי ראתה איזה קליפ שלהם ונדלקה עליהם ואז היא קנתה דיסק שלהם (השני) ושמעתי אותו ונדלקתי עליהם ובמיוחד על ג'יימס

sky44

New member
אה, וואי, כתבתי ג'יימס

פתאום שמתי
. טוב כנראה ריחפתי וכתבתי שאני אוהבת במיוחד את ג'יימס - אז זהו שלא
אני חולההההה
על מאט

bustedsum41

New member
שחררררררררר

את גם פה??..חחחחח התקמבקנו.. אוקיי אני קלר ויינר מחולון בת 15 עוד מאט (זה אחד מהמילים בעיקבות אובססיות שלי..) ואמממ.... הכרתי את באסטד דרך פארטי אין דה פארק... 2002!! זה היה מגניב!! (עוד מאט יש את פארטי אין דה פארק 2004 והם גם משתתפים)

DesertRose7

New member
קלרררררררררררררררררר

שוב את עוקבת אחרי? טוב לפחות יש פה עכשיו מישהי שאני מכירה!!! התגעגעתי אליך!! נראה להם מה זה היידפארק אה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

bustedsum41

New member
חחחחחחחחחחח

פירסמו את הפורום בראש 1!!!! אז ישר באתיי!!.. שחררררר חחחחח ** איזה כיף אני לפחות מכירה מישי 1 פה...*

DesertRose7

New member
אהההההה..

אז למה כתבת ראש1? נבהלתי! אני מתחילה להיות עייפה!

OCֹJB

New member
וגמני!!!

שחרררר קלרררררררר!!! כל שאר האנשים שאני עדין לא מכירה! שלוםםםםםםם!!!! אני אוסי! מכורה לבאסטד! ולעוד המון להקות.. אני לא אפרט עכשיו... ושחר נתנה לנו תגלית בפורום באסטד הייד פארק שיש גם פורום הייד פארק בתפוז.. סו היר אי אמ! ותתכוננו לעוד הצפת אנשים חדשים! אני מקווה שאני אהנה.. הפיבוריט שלי זה ג'ימסי... ו.. אממ יש לי איסיי..301271330 תתצרפו... ו.. ממ.. זהו!

13usted

New member
....../images/Emo163.gif

שם-רחלי מאיפה-חדרה מאיפה הכרתם את באסטד?-איזה בוקר אחד היה לי משעמם וראיתי אמטיוי היטס,ראיתי את קראשד דה וודינג-והתאהבתי בההההההההההם!!!!

shani4duncan

New member
../images/Emo28.gif שלייי

שם:שני גיל:עוד מעט 14
מאיפה?:חור..אממ סליחה אור יהודה..
מאיפה הכרתם את באסטד?: מהערוץ המושלם----MTV Hits

למעלה