שאלון שישי
- קצר ולעניין!

מה את רוצה?!?!?!?!?!

אין לי יותר כוח לזה! תסבירי לי ותפסיקי לשלוח ת'הודעות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני משרשרת רגיל

MarishA M

New member
ממ שאלון..../images/Emo99.gif התגעגעתי לזה../images/Emo9.gif

קלסר או מחברת ספירלה?מחברת ספירלה הארי פוטר 3 או 4?4 מכנס 3/4 או קצר?3/4 כלבים עם מלא שיער או קצת שיער?מלא פסנתר או אורגנית?פסנתר (יש בבית :)) קין או קולדפליי?קולדפליי! אכסניית נוער או לישון בשטח?בשטח אבל בתוך אוהל יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון?ממ לא ייצור אבל יש לי כזו מן דיסקית ולב ירוק שכזה הייתם באילת החופש?כן!!!! חזרתי אתמול בערב! היה כיף מאוד! אוהבים סבארו?ממ כה.. פוטוגנים?לא ממש יודעים לנגן על משו? על מה?פסנתר וקצת גיטרה יש לכם שם שני?אממ לא שהוא קיים בתעודת זהות..אבל מירי זה שמי..ומרישה זה גם השם שלי..אז יש לי 2 שמות אפשר לומר.. מה הצבע של הקיר שלכם בחדר?לבן.. מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב?מאיפה אני יודעת אתם מדליקים נרות שבת?לא שחית פעם בעירום?כה..כשהייתי קטנה אני מתארת לעצמי דרכת פעם על קיפוד ים?חח לא ועל מלפפון ים?לאאא עשית פעם סקי?לא :( צללת פעם עם דולפינים?לא:( אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה?מה?! מה זה האופנה הזאת?? לא יודעת אם אוהבת אבל זה לא נשמע לי טוב. נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3>--חוץ ממישה אני לא מכירה אף אחד מכוכב נולד..אז ראית את מישה. אה ולמרות שאני לא רואה כוכב נולד ואני גם דיי נגד זה אני רוצה שמישה ייזכה. נכון עומר מושי?אם את אומרת גוד שאבאס לכולם.

הלווווו

קלסר או מחברת ספירלה? ספירלה הארי פוטר 3 או 4? 3 מכנס 3/4 או קצר? קצר כלבים עם מלא שיער או קצת שיער? מלא:) פסנתר או אורגנית? פסנתררר קין או קולדפליי?<> קולדפליי אכסניית נוער או לישון בשטח? בע יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון? כה הייתם באילת החופש? כה אוהבים סבארו? בע פוטוגנים? נאא יודעים לנגן על משו? על מה? פסנתר יש לכם שם שני? לא מה הצבע של הקיר שלכם בחדר? תכלת מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב? לא יודעת אתם מדליקים נרות שבת? לא שחית פעם בעירום? לא דרכת פעם על קיפוד ים? לא ועל מלפפון ים? לא עשית פעם סקי? לא צללת פעם עם דולפינים? כן אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה? בע נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3> אממ..לא יודעת נכון עומר מושי? בטחחח

עע

קלסר או מחברת ספירלה?- ספירלה הארי פוטר 3 או 4?- 4!!!!! מכנס 3/4 או קצר?- שלושתרבעי כלבים עם מלא שיער או קצת שיער?- לאדעת פסנתר או אורגנית?- פסנתר קין או קולדפליי?<>- נחשו
אכסניית נוער או לישון בשטח?- אכסנייה יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון?- לא|: הייתם באילת החופש?- יאפ אוהבים סבארו?- כה פוטוגנים?- לא. יודעים לנגן על משו? על מה?- גיטרה.. יש לכם שם שני?- כה מה הצבע של הקיר שלכם בחדר?- 3 קירות לבנים ואחד צבוע בצהוב אפרסק כזה מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב?- טוסט או משהו |: אתם מדליקים נרות שבת?- כה שחית פעם בעירום?- לא דרכת פעם על קיפוד ים?- לא ועל מלפפון ים?- לא עשית פעם סקי?- לא צללת פעם עם דולפינים?- כה
אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה?- שו? נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3>- צביקה פיק?

דיתוּש

New member
מממ... הביטלס טובים.

קלסר או מחברת ספירלה? קלסר. לא סובלת ספירלה. הארי פוטר 3 או 4? לא יודעת אין לי ממש דעה על הספר. מכנס 3/4 או קצר? קצר כלבים עם מלא שיער או קצת שיער? מלאאאאאאאאאאא!!!
פסנתר או אורגנית? אין כמו פסנתר. קין או קולדפליי?<
> מה זה קין? (היה משחק מחשב כזה פעם) אכסניית נוער או לישון בשטח? מה שירצו זה טוב, רק שלא יבטלו את הטיול השנתי. יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון? הפלאפון שלי אחד הישנים. אין לו מקום בשביל יצור. הייתם באילת החופש? וואלה לא! אוהבים סבארו? פיצה זה פיצה. פוטוגנים? יש ימים שכן יש ימים שפחות. יודעים לנגן על משו? על מה? כן, פסנתר/אורגנית וקצת גיטרה התחלתי. יש לכם שם שני? כן. מה הצבע של הקיר שלכם בחדר? לבן+קשקושים מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב? לא. אתם מדליקים נרות שבת? אישית לא - אמא כן. שחית פעם בעירום? באמבטיה, מלא פעמים. דרכת פעם על קיפוד ים? לא
ועל מלפפון ים?
עשית פעם סקי? לא. צללת פעם עם דולפינים? לא. אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה? מי מתמצאת באופנה בכלל? נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3> נינט טייב. נכון עומר מושי? כן, למה לא
.

אמממ...באמת היא ש

אני בהתחלה רשמתי ככה, אחרי זה התכוונתי למחוק את זה ואז זה כבר שלח ת'הודעה לפורום.

למעלה