שאלון שישי
- קצר ולעניין!

קין!

סאמוור אונלי ווי נואו! או סימפת'י וור הב יו גאן איים גטינג טיירד אנד איי ניד סאמת'ינג טו ריליי און... סואו טל מי וון יור גאנה לט מי אין נו קין

../images/Emo98.gif

קלסר או מחברת ספירלה? מחברת ספירלה דה. איכ קלסר
הארי פוטר 3 או 4? 4
מכנס 3/4 או קצר? הממ.. לא יודעת כלבים עם מלא שיער או קצת שיער? המון פסנתר או אורגנית? פסנתר קין או קולדפליי?<> חח, קולדפליי. אכסניית נוער או לישון בשטח? אכסנייה
יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון? לא הייתם באילת החופש? לא
אוהבים סבארו? אעמ |אין דעה| פוטוגנים? לא. אבל למה להאשים את המצלמה
יודעים לנגן על משו? על מה? גיטרה יש לכם שם שני? כן :X מה הצבע של הקיר שלכם בחדר? חח, 3 במן צהוב-קרם-בהיר-מאוד ואחד כתום חזק וצועק
מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב? שבת עכשיו
. בכל מקרה, אמא לא היתה אתמול אז לא היה משהו מיוחד אתם מדליקים נרות שבת? אמא מדליקה לפעמים שחית פעם בעירום? לא
דרכת פעם על קיפוד ים? לא
ועל מלפפון ים? מה זה :S עשית פעם סקי? ישמצב. לא זוכרת. אה כן אבל זה לא הלך במיוחד צללת פעם עם דולפינים? לא
אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה? שאנטי פרחה? אני אוהבת שאנטי אבל נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3> אוי אני לא יודעת ;[. הדר עוזרי
נכון עומר מושי? לא מכירה

בע.

קלסר או מחברת ספירלה? ספירלה הארי פוטר 3 או 4?איכס מכנס 3/4 או קצר?3/4 כלבים עם מלא שיער או קצת שיער? מלא שיער פסנתר או אורגנית? פסנתר קין או קולדפליי? קולדפליי אכסניית נוער או לישון בשטח? אכסניה יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון? לא הייתם באילת החופש?לא אוהבים סבארו?לא פוטוגנים?כן יודעים לנגן על משו? על מה? גיטרה? יש לכם שם שני?הילה מה הצבע של הקיר שלכם בחדר?כתמתם מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב?כלום אתם מדליקים נרות שבת?לא שחית פעם בעירום?לא דרכת פעם על קיפוד ים? לא ועל מלפפון ים? ישמצב עשית פעם סקי? כן צללת פעם עם דולפינים? כן אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה? אני אוהבת את השאנטי בלי הפרחה נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3> יהודה סעדו? נכון עומר מושי? לא

למעלה