שאלון שישי

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

ברררר

New member
גם אני! היה מוי כיף!

לא את סעדו. בת- שאני ממש שונאת וממש נדחפת!!!

ברררר

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

תמיד אמרתי שאת מושית!

../images/Emo6.gif

היא היחידה שאני מכירה מכוכב נולד בגלל שבאופן מוזר לחלוטין ראיתי אותה בכל מסיבה שהייתי בה השנה
.

בר ../images/Emo24.gif

קלסר או מחברת ספירלה? מחברת. הארי פוטר 3 או 4? 3. מכנס 3/4 או קצר? 3/4. כלבים עם מלא שיער או קצת שיער? מלאאאא שיער. פסנתר או אורגנית? פסנתר קין או קולדפליי? קולדפליי. אכסניית נוער או לישון בשטח? בשטח
. יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון? לא... הייתם באילת החופש? הייתי בכינרת, זה נחשב? אוהבים סבארו? יש שם משהו טבעוני בכלל?
. פוטוגנים? ממש לא. יודעים לנגן על משו? על מה? לצערי, לא. יש לכם שם שני? לא. מה הצבע של הקיר שלכם בחדר? פרתי משהו,
מו. מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב? לא נראה לי שאני אוכל ארוחת ערב, אבל אכלתי בצהריים ווג'י בורגר
. אתם מדליקים נרות שבת? לא ממש. שחית פעם בעירום?לא. דרכת פעם על קיפוד ים?לא. ועל מלפפון ים? כמעט! עשיתי את הבגרות בביולוגיה שלי על מלפפוני ים. עשית פעם סקי?לא. צללת פעם עם דולפינים?לא. אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה?פיכס. נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3> עילי
? נכון הגר מושית? ברררררר
את מושית!
היה שאלון ממש נחמד היום.
גוד שאבאס גם לך! לי בטוח יהיה
.

dsol

New member
../images/Emo65.gifל../images/Emo20.gifהגר../images/Emo20.gif יש יום הולדת../images/Emo65.gif

הגר
הגרה איתנו כאן ב-
הקטן שלנו בפורום נובה (שליטה
) חוגגת היום יום הולדת
18
מתוק ומהנה
(כולם לומר ביחד
) ולכן צריך לברך אותה המווווון ברכות מגניבות ושוות (כל אחד לפי יכולת המגניבות שלו
) אז יאללה שנתחיל
מה אני שואל... ברור שכן
הגרושששש מקסימה
המווון מזל טוב
(נו מה לעשות אני לא מגניב....
) סתם נראה לכם
הגרוש מתוקה כמו שאמרתי כבר המון
מזל טוב
אושר ועושר
(אבל אם יש אושר העושר פחות חשוב אבל לא יזיק גם עושר ולא רק אושר
) שתהני מכל דבר שתעשי שכל דבר שתחפצי(
חח איזו מילה שולטת
) בו יהיה שלך רק הנאה וטוב אני מאחל לך
ושתמשיכי להיות מקסימה ומצחיקה ומגניבה (כמעט כמוני
) ת-מ-י-ד
אוהב
דודי (אבל אני לא דו רק דפנה יש לה נטיות כאלו) ואל תשכחי יום שני אני חוגג לך
אז חסר לך שאת לא מגיעה

טולייצ

New member
הגר ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לי לי לי!!! כן,לא! הגר המון המון מזל טוב,ויום הולדת יש פעם בשנה,אז תהני המון,ו..מזל טוב! [דודי לא השארת לי ברכות
]

ברררר

New member
הגרו'ש המושית שלי!!!!

המון המון המון מזלטובים שיהיה לך רק טוב ושתמשיכי להיות כמו שאת!! אההה ושהעוגה תהיה טעימה
.

הגרוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל-ה-ג-ר חג לה שמח וזר לה פורח, היום יום הולדת ל-ה-ג-ר מתוקה, שיהיה לך המון המון המון מזל טוב
עד 120, שתמיד תיהי שמחה ומאושרת שתצליחי בכל אשר תפני ושכל משאלותייך יתגשמו. נשיקות וחיבוקים!!!!

../images/Emo65.gifהמון המון מזל טוב../images/Emo65.gif

הגרוש המון מזל טוב עד 12000 שנה (ודודי באמת גנב את הדברים המגניבים %^$#@)
אף פעם אל תשכחי שהשמיים הם הגבול והכל אפשרי אם באמת רוצים בכך
אזזז יום הולדת שמח

Blank Smile

New member
הגררר../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

[זהירות - ברכה גרועה לפניך] המון המון המון מזל טובבבבב!!
|בלו| שיהיה לך יומולדת שמח ושתמיד תהיי שמחה ומאושרת

רואה? קודם איריס, עכשיו נובה...

בסוף את עוד תאהבי את עברי! אני כבר עכשיו תופסת אותך מזמזמת את "לבד"... מואהאהאהאהאהא
|בוק|

Blank Smile

New member
אני? מזמזמת את לבד? ../images/Emo3.gif

אני אפילו לא יודעת איך זה הולך חוץ מ"לבד, לבד, הבנזונה אמר שהוא רוצה לבד"

יו, איזה חמודים! תודה ../images/Emo24.gif

דודי אתה מלך
, תודה מתוק
. בינתיים הייתה לי יומולדת נהדרת... היה כל כך מצחיק בהופעה, היו שם בנות שנתנו לעברי סוכריות על מקל וטדי ברים, אז ניסיתי לשכנע את חברה שלי להוריד את החזיה ולזרוק אותה על הראש של ג'נגו, אבל משום מה היא לא הסכימה
.
וגם אחרי ההופעה חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? ג'ונתן. או שהוא כן אבל רק אחרי שאני הלכתי. לא נורא, במילא בחיים לא הייתי נדחפת עם כל הבנות שהיו שם
. במיוחד לא אחרי איך שהם רצו לעילי, זה היה כזה מצחיק.. או מפחיד, תלוי איך מסתכלים על זה
. תודה לכולם
, אני הולכת להמשיך לחגוג.

למעלה