שאלון שישי

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

Amber

New member
הגרו'ש!

מזל טוב בובה
נורא רציתי להגיד לך אתמול בהופעה (איזה כיף היה, נכון
) אבל לא היה נעים לצעוק "הגר הגר
" בין כל האנשים
בכל מקרה בובה- המון מזל טוב תחגגי כל השנה ולא רק היום ורק תחייכי ותשמחי ותאהבי
מזל טוב

טולייצ

New member
../images/Emo26.gif מושי מוש

קלסר או מחברת ספירלה? ספירלה הארי פוטר 3 או 4? - מכנס 3/4 או קצר? אם כבר,אז קצר. כלבים עם מלא שיער או קצת שיער? קצת פסנתר או אורגנית? פסנתר קין או קולדפליי? קולדפליי
אכסניית נוער או לישון בשטח? תלוי יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון? לא הייתם באילת החופש? יאפ אוהבים סבארו? כן פוטוגנים? - יודעים לנגן על משו? על מה?
יש לכם שם שני? לא מה הצבע של הקיר שלכם בחדר? טורקיז מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב? זה כבר היה
אתם מדליקים נרות שבת? אמא מדליקה שחית פעם בעירום? לא דרכת פעם על קיפוד ים? לא ועל מלפפון ים? לא עשית פעם סקי? לא צללת פעם עם דולפינים? לא,אולי שנה הבאה
אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה? לא
נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3> לא מכירה שם אף אחד
נכון הגר מושית? יאפי
בר,החופשה באילת השפיעה עלייך אה?

Amber

New member
שאלון שישי - שבת... ../images/Emo9.gif

קלסר או מחברת ספירלה? קלסר
הארי פוטר 3 או 4? לא קראתי אף אחד מהשניים
מכנס 3/4 או קצר? 4\3
כלבים עם מלא שיער או קצת שיער? ברור שמלא שיער... הכי חמודים!
פסנתר או אורגנית? מממ... פסנתר
קין או קולדפליי?< > קולדפליי
אכסניית נוער או לישון בשטח? לישון בשטח
יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון? לא. היה לי... וקראתי לו דובי הדבורן
הייתם באילת החופש? לא
אוהבים סבארו? מממ... כשאין ברירה אחרת...
פוטוגנים? לא בצורה גורפת
יודעים לנגן על משו? על מה? לא. וחבל...
יש לכם שם שני? לא
מה הצבע של הקיר שלכם בחדר? זה שלא בלבן צבוע באפור.. I love it
מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב? מממ... עוד אין לי מושג...
אתם מדליקים נרות שבת? לא. אמא שלי מדליקה...
שחית פעם בעירום? לא
דרכת פעם על קיפוד ים? לא
ועל מלפפון ים? לא
אבל ראיתי אחד... מגניב!
עשית פעם סקי? כן
צללת פעם עם דולפינים? לא...
אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה? כל דבר שקשור לפרחות מעצבן
אותי אוטומאטית...
נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3 > אז כבר קראתי את התשובה ויש לי שאלה... האם היא כרגע פצועה??? כדאי לך שכן... לא אוהבת את הפקאצה...
נכון הגר מושית? הכי מושית שבעולם! שבוע מקסים לכולכם...

ברררר

New member
חשבתי על זה באמת

תמיד אמרתי שכשאני אראה אותה אני אחטיף לה מכות ולא הרבצתי לה!!!!!!! |מתביישת בעצמי|

O L i T

New member
באיחור קל.. =]

קלסר או מחברת ספירלה? מחברת הארי פוטר 3 או 4? 4 מכנס 3/4 או קצר? קצר כלבים עם מלא שיער או קצת שיער? מלא שיער (קוקי להלן) פסנתר או אורגנית? פסנתר קין או קולדפליי?<> קולדפליי אכסניית נוער או לישון בשטח? תלוי.. אבל בשטח אם כבר יש לכם איזה יצור מחובר לפלאפון? ממש לא.. הייתם באילת החופש? לא, 4 פעמים זה מספיק אוהבים סבארו? יאמ יאמ פוטוגנים? אני חושבת שלא החברים אומרים שכן יודעים לנגן על משו? על מה?
יש לכם שם שני? לא מה הצבע של הקיר שלכם בחדר? תכלת אפור מה אתם אוכלים היום בארוחת ערב? כבר אכלתי אתם מדליקים נרות שבת? לפעמים.. נראה לי שחית פעם בעירום? לא דרכת פעם על קיפוד ים? לא ועל מלפפון ים? לא עשית פעם סקי? לא צללת פעם עם דולפינים? לא אוהבים את אופנת ה"שאנטי פרחה" החדשה? כה.. סבבה נחשו את מי ראיתי בחוף באילת! <רמז:מישהו/י מכוכב נולד 3> אני לא רואה כוכב נולד נכון הגר מושית? עם כל הכבוד.. מי זאת הגר? שבוע בנזונה לכולם

D i s o r d e r

New member
מתי זה יוצא?

ומתי מתחיל? ואיך אני מזמינה כרטיסים? (קצת צעירה בנושא הסלקום שלי...)

dsol

New member
פרטים

זה יום שני (29.8) מתחיל ב 16:00 ויש מלא הופעות שוות (סינרגיה/בית הבובות/איריס פרחי/מטרופולין/עברי לידר) והנה האתר של זה http://www.volume-tlv.com/ את צריכה להתקשר 052-9999400 ללכת לפי מה שאומרים ואז שסמיימים לזבל לך בשכל שטויות שם את תקבלי רינגטון תשמרי אותו ותקבלי גם הודעה אחרי שקיבלת הודעה תכנסי לפה http://star.itip.co.il/ ותכניסי פרטים ואת הקוד שקיבלת בהודעה ואז "שלח" ותדפיסי את האישור הזמנה ושאת באה לשם את צריכה להביא את האישור הזמנה ושיהיה רשום את המספר פלאפון שהזמנת איתו (לא חייבים את המכשיר עצמו) ואחרי שנכנסת את צריכה לקחת את המכשיר שלך להיכנס לרשימת אנשים לחפש את המספר שלי ולהתקשר להגיד לי שאת שם כדי שנפגש

Amber

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo10.gif

עובדת ועובדת ועובדת... חבל... דווקא צריך להיות אירוע מצוין.

dsol

New member
שירןןן

אז שתהיהי שם תקשרי אלי תקחי את המספר מטולי או שתביאי את שלך ואני יתקשר

למעלה