שבת המלכה בדרך. בחרתן כבר לק לכבודה?

tokit

New member
לא לכבוד השבת..

אלא לכבוד האמא המדהימה שלי שמגיעה מחר לביקור ולכבוד ההשקה של קולקציית to the beach במאק. איך שאני נכנסת לחנות הבנות שם תמיד תמיד בודקות את הצפרניים שלי, כדי לראות איזה חידושים הבאתי איתי. אז זה הלק של היום - http://noasmolsky.blogspot.com/2010/05/zoya-mimi-nail-polish.html

רחלי ג

New member
טוקיט הי,

יש לך בסרטונים לק ירוק יפהפה- אפשר לדעת מה הוא? וסליחה על הבורות, הידע שלך והמקצועיות במושגים ובמוצרים מדהימה. אפשר לדעת במה את עוסקת ואיך זה שאת כזאת מומחית? תודה

tokit

New member
אין לי מושג על איזה סרטון את מדברת

כך שקשה לי לומר באיזה לק מדובר. אני כזו מומחית כי אני פשוט מאוד אוהבת את התחום. אני גם מאפרת, אבל לא עוסקת בזה באופן אינטנסיבי מדי בתקופה האחרונה.

רחלי ג

New member
הסרטונים שבחתימה שלך.

קולחת ומובנת נהניתי מכל רגע היה נדמה לי שאת עוסקת בזה ואת בתחום....

tokit

New member
תודה ../images/Emo13.gif

יש שם הרבה סרטונים עם הרבה לקים. אני לא זוכרת בע"פ איזה לק לבשתי באיזה סרטון. בד"כ מתחת לסרטון יש תפריט נפתח, ולרוב אני רושמת שם את שם הלק.

רחלי ג

New member
חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי...

מדובר על בסרטון של קלרינס foundation ולונדון -לפני כחודש העלית אותם ברצף. עכשיו נזכרת? הירוק....

dhara

New member
בחרתי את הלק *הכי* יפה שיש לי!!

קניתי אותו אתמול, והוא הוכתר באופן רשמי בשניה ששמתי אותו על הציפורניים.. עוד לא היה לי לק שעשה לי כל כך שמח כל פעם שהסתכלתי על הידיים!! star spangled של אורלי, שאם אני לא טועה די מזכיר את rubi pumps המפורסם. הוא כל כך יפה
ואגב, לדעתי הוא מנצנץ הרבה יותר מאשר בסווטצ' שמצאתי
אני מרגישה כאילו אני בכריסמס!! (ועל הדרך קניתי אתמול גם את blue suede שחיפשתי המון זמן ואת pixie dust הפייתי המקסים, שניהם של אורלי.. אחת ההתחדשויות המוצלחות!!!)

Angel Of Moon

New member
מהמם! תתחדשי..

לשנייה חשבתי שהלק ששמת הוא ג'ינג'ר לילי
ואגב את השניים האחרים שכתבת יש לי, שימי לב רק להכין את עצמך נפשית כשאת רוצה להוריד את הפיקסי דאסט. אין על אורלי

dhara

New member
כן שמתי לב לזה כבר ../images/Emo122.gif

דגמתי כל אחד מהם על אצבע אחת לפני שבחרתי להתחיל עם האדום, וכבר הבנתי שכשאני אצטרך להוריד את הפיקסי מ-10 אצבעות רצוי שאני אפנה לעצמי חצי יום...

JAP Noa

New member
גם אני קניתי אותו כי הוא מרגיש כריסמס!

תתחדשי! וגם אני קניתי את הכחול.. חחחחחחחח מצחיק

dhara

New member
נכון הוא פשוט מושלם?!

עוד לא היה לי לק ששמתי אותו ליותר מיומיים בלי שימאס לי, אבל יש לי תחושה שהאדום הזה ישאר עליי שבוע עכשיו.. הוא פשוט כל כך מיוחד! משהו באמצע בין הנעליים של דורותי מהקוסם בארץ עוץ לחליפה של סנטה קלאוס
והכחול גם מיוחד ממש, כששמתי אותו הוא היה מבריק ולגמרי התאכזבתי, ופתאום תוך שנייה הוא מאבד את כל הברק ונהיה מאט לחלוטין.. כמו קסם :)

dhara

New member
הכי כיפי :)

בסופר פארם! יש מבצע מעולה על לקים של אורלי, הם בחצי מחיר. האמת שהוא יותר יפה מאשר בסווטצ' בעיניי, יותר מנצנץ

למעלה