שבת המלכה בדרך. בחרתן כבר לק לכבודה?

Angel Of Moon

New member
ginger lily של אורלי ../images/Emo13.gif

אני לא רגילה לאדומים, והוא דיי ואמפי. מיוחד האמת... נראה לי שכבר מחר בערב הוא יורד

foggy night

New member
בשעה טובה ומוצלחת

החלפתי את הלק ברגליים - שמתי lechat - 263 violet purple שהוא ורוד קר וזרחני

danra

New member
../images/Emo99.gif Essie - California coral

אני איתו כבר כל השבוע וביום ראשון יוחלף... מ ה מ ם ! (תמונה באדיבות גוגל)

פנרה

New member
Essie- Torquoise& Caicos

מקולקציית הריזורט. עוד לא מרחתי, אז נראה מה יצא. בכל אופן, פתאום גם נזכרתי שיש לי את הלק של מאק- בלו אינדיה מקולקציית ליברטי אוף לונדון. אני לא יודעת איך שכחתי לדגום אותו!! בימים הקרובים הוא ינוסה!

lilo4

New member
איך הלקים של מאק?

הם יחסית יקרים [כשאני משווה נגיד לשיק
] הם טובים? יש טעם לנסות?

פנרה

New member
זהו!

שאני לא יודעת. לא רכשתי לקים שלהם לפני זה מאחר וזה היה ידוע כי הפורמולה שלהם גרועה ביותר. ממש התאהבתי בצבע הזה, כך שהחלטתי לרכוש אותו בכל זאת, ואז קראתי ביקורות שאומרות שדווקא הפורמולה שלו לא רעה, כך שאני מקווה שיהיה בסדר! אם תרצי לאחר שאנסה, אודיע לך...

פנרה

New member
אני ממש אהבתי...

מריחה קצת מעצבנת כיאה לאסי, אבל הצבע ממש מיוחד בעיני!

sivi massivi

New member
יש לי את הבלו אינדיה.

פורמולה מצוינת, מברשת רחבה ומצוינת.תענוג תענוג תענוג. שתי שכבות ..ונראה מיליון דולר (או אירו, או שקל..מה שתרצו)

צונית

New member
לא החלפתי לק כבר שבועיים!! ../images/Emo7.gif

כי אין לי זמן
אוף כל כך משעמם לי להמשיך לראות את אותו גוון כל יום, אבל אני מתבאסת להשקיע בזה עכשיו חצי שעה כשיש לי כל כך הרבה דברים חשובים לעשות... מקווה אולי להעלות הודעה חיובית יותר בערב, הכל תלוי בקצב ההתקדמות שלי היום...

lilo4

New member
הולד איט!

את רוצה להגיד לי שהלק מחזיק לך שבועיים על הציפורניים, ובמצב כזה שאפשר להמשיך ללכת איתו?? למי משלמים כדי לקבל ציפורניים עם עמידות כזו?
[ועלי דברים מחזיקים הרבה זמן. פשוט אחרי שבוע בערך הלק כבר כ"כ מיובש ומפוצץ שהוא נראה רע. כמה רע? עדיף כבר ללכת עם ציפורניים חשופות וצהובות....]

צונית

New member
בסוף נשברתי והחלפתי

לדים סאם פלאם של OPI בעיקרון הוא נשאר לא רע בכלל, היה פס לבן בכל הציפורניים וכבר היה ריחוק מה מהעור שמסביב שזה כבר התחיל להראות קצת כאילו יש לי בניה או משהו (עם חמש שכבות של לק זה לגמרי בעובי של ציפורן נוספת
) אבל הוא היה נראה די טוב, לא התקלפו חתיכות, לא היו פיצוצים (רק באגודל שמאל), אני ממש מרוצה מהעמידות. אבל זה כי אני משתמשת שנים כבר בנייל טק ואין לי טיפת שומן טבעי על הציפורן.

Ultra marine

New member
מיום חמישי בערב.. OPI DS Extravagance

לא מחליפה כיוון שאני בודקת עמידות (אני משתגעת כבר! מתה להחליף!) אצרף תמונה מאוחר יותר... בכל מקרה, אכן נראה שיותר עמיד "מהרגיל" (עלי לקים לא עמידים במיוחד) אמנם רואים מעט מאוד את הקצה של הציפורן אבל אחרי הכל, עברו יומיים + מהמריחה... הלק בגוון סגול לכיוון הבורדו עם "נקודות" בגוונים שונים. הנקודות האלה מבריקות ובשמש - יאם יאם! מה שיפה בלק הזה, שלא מדובר על גליטרים (בגודל כולשהו) וגם לא במרקם ג'לי אלא לק שנראה ומרגיש חלק למגע, יש בו חלקיקים קטנים, להלן, "הנקודות", שנותנות קיק רציני ללק. http://2.bp.blogspot.com/_3QwOQ9Kkd...AAB-g/0xlSTzKRZFo/s1600-h/dsextravagance2.jpg http://4.bp.blogspot.com/_3QwOQ9Kkd...AAB-o/pTWl6x73rxw/s1600-h/dsextravagance3.jpg

Ultra marine

New member
ועוד משהו ששכחתי,

אמנם בשמש יהיה ללק הזה (מן הסתם) ברק מה"נקודות" אבל כשמסתכלים עליו בבת הוא מתקבל שוב, כאילו יש עליו נקודות בצבעים שונים. זה מאוד מיוחד בעיני. כי זה לא משהו שמתקבל רק מהשמש, זה לא סתם "ברק" אלא משהו שהוא "בילט אין" לתוך הלק. וכמו שאמרתי לא גורם לו למרקם גליטרי. באמת אחד הלקים המיוחדים. עכשיו אני מתלבטת מה לבדוק.. יש עוד 2 לקים שהזמנתי שעדיין לא בדקתי (DS נוסף וצ'ינה גלייז כתום
) וחוץ מזה, זכיתי במתנות שוות מחברה - 4 לקים! 2 מהם, למורת רוחי ולמורת רוחה, של לוריאל. היא טוענת שכיוון שהיא לא זאת שרכשה אותה, וכיוון שהיא מעבירה לי אותם במתנה (כיוון שהיא טוענת שאין להם עמידות what-so-ever) זה לא נורא שאשתמש בהם. אני עדיין בלבטים. אני מודה, פשוט קשה לי.. איך אוכל להגיד בגאווה את שם החברה והלק שאני שמה עלי? איך? כשמדובר על מוצר "ללא תחליף" קורה לי שאני "מתקפלת" אבל לק? אני באמת לא יודעת. עוד אחשוב על זה..

dhara

New member
אולי תעבירי אותם הלאה?

אני ראיתי בסופר פארם את הלק השחור-טורקיז הזה שדובר פה, ונורא רציתי אותו אבל החלטתי לא לקנות בדיוק מהסיבה הזאת. אבל אם הם כבר אצלך, ובאמת לא את שרכשת אותם, אז פשוט תעבירי אותם הלאה.. הם כבר נקנו הרי, ואם תעבירי אותה למישהי שהנושא הזה פחות חשוב לה אז בעצם תמנעי ממנה לקנות אותם ולתת להם עוד כסף
והלק הסגול יפהפה!!

Ultra marine

New member
כמו שאמרתי אני עוד אחשוב על זה..

כיוון ששתינו לא רכשנו את הלק אז אני באמת תוהה...

נופ ר

New member
אני עם rio nights

של אורלי הצבע מקסים ואני אוהבת איך שהוא נראה בבקבוק, סגול פשוט מהמם. המריחה שלו מגעילה, הלק שקוף וכדי להגיע למראה אטום שמתי 3 שכבות נדיבות ביותר. בהחלט הוא זקוק לשכבה נוספת. אך אם אני שמה כל כך הרבה לק אז בייבוש הוא מתעוות ונראה עבה ופלסטי. עם טופ קואט של פושה בכמה אצבעות הלק התכווץ למצב שיש על פני הלק כיווצים וזה יוצר פסים בולטים. שמתי לב שזה קורה כשאני שמה יותר מ3 שכבות או הרבה לק ונהיית שכבה עבה. בקיצור- מאכזב. אותו דבר אני יכולה להגיד על Chica Boom שהוא כתום מקסים לא ניאוני אבל מאוד זורח אני אהבתי את הגוון עלי אך המריחה וכל הסיפור עם הלק השקוף הזה מאוד מאכזב והופך את חווית מריחת הלק למאוד מסורבלת

למעלה