שבת המלכה בדרך. בחרתן כבר לק לכבודה?

נופ ר

New member
שניהם אגב מאותה קולקציית הקרנבל

הבנתי שכל הלקים מהקולקצייה הזאת שקופים שזה תמוה בעיני הרי קרנבל בברזיל זה צבעים עזים

Harlot

New member
לי דווקא לא היתה בעית מריחה מיוחדת איתו

הוא אמנם אכן דורש שלוש שכבות, אבל השכבות נמרחות בצורה אחידה ודקה אצלי. אגב, כך גם צ'יקה בום - מאד אהבתי את המריחה ולא מצאתי אותה מסורבלת כלל וכלל...

נופ ר

New member
זה שקוף

ובגלל שזה שקוף, אני שמה רבה חומר כדי שזה יהיה אטום, אני שונאת לקים צבעוניים שקופים לא יודעת מה להגיד לך אצלי המריחה הייתה מבאסת אם עוברים אם המברשת פעמיים באותו מקום זה גורם לשכבה מתחת להימרח בקיצור סתם מעצבן, אבל אני ישים אותם שוב כי אהבתי מאוד את הצבעים

Harlot

New member
יכול להיות שזו הטעות שלך -

שאת מנסה למרוח שכבות עבות כדי לפצות על השקיפות. אין צורך כי שכבות דקות עושות את העבודה טוב מאד, ובלי שהמברשת מהשכבה מעל תפגע בשכבה שמתחת. נסי ותיווכחי בעצמך. עם שכבות דקות הלק גם מתייבש הרבה יותר מהר.

רוני325

New member
אני עם לק נאוני מדהים עם גימור מאט של

china glaze נקרא: turend up turquoise

נופ ר

New member
יש לי אותו!

ושמתי אותו פעם אחת והאמת שזה הרגיש לי כל כך מכוער שהורדתי אחרי שעה וגם המריחה הייתה לא משהו

רוני325

New member
המריחה אכן לא משהו אבל בעיני הצבע

ממש מיוחד.. בעלי אישר זאת....

רוני325

New member
אני מאד בהירה ולא כ"כ יפה עלי בהיר וייתכן

וזה גם עניין של טעם בכל זאת זה צבע דיי חריג מסקרן אותי התגובות בעבודה..

Harlot

New member
באיחור -

אבל אני השבת לבשתי את אולטרה ויולט של קולור קלאב

צונית

New member
בווו הווו ../images/Emo7.gif

הוא כל כך יפה!!! ועם זאת, כה מכוער עליי....
כבר החלטתי שברגע שיהיה לי זמן להתעסק עם זה (שבוע הבא) אני אעמיד אותו למכירה/החלפה בקומונה...

Harlot

New member
אני זוכרת שהעלית תמונה שלו על הציפורניים שלך

והוא בכלל לא היה מכוער עלייך

lilo4

New member
כבר לא כ"כ אקטואלי...

היה אקטואלי עד לפני שעה בערך
ג'ייד 329- לק אדום עם נטייה לבורדו. ה-לק האדום מבחינתי. זו הפעם הראשונה שהצלחתי להגיע קרוב מאוד לגוון האמיתי שלו, בגלל זה אני מעלה תמונה שרואים כבר את הפאקים הקטנים בלק- כל מיני התקלפויות קטנות שנבעו מעצם העובדה ש... טוב נו, אני פשוט יצור חי שמסתובב ועושה דברים
אני חושבת שזה מה שמבאס אותי בלקים כהים. אחרי יומיים פשוט נשבר לי ואני מעיפה אותם מהציפורניים שלי [ולא איכפת לי שאני היחידה ששמה לב לעשירית המילימטר שהתקלפה לי מהציפורן. אני פרפקציוניסטית וזה מביא לי את הקריז]. שני חסרונות ללק הזה: א. הפורמולה שלו מוזרה. קיללתי עד שסיימתי את תהליך המריחה. אני אפילו לא יודעת להסביר מה הבעיה. שילוב בין מברשת דקה מדי לפורמולה סמיכה מדי [הפורמולה לא מאוד סמיכה.. היא סבירה, פשוט המברשת הקטנה מעצבנת]. וכנראה שהלק לא כ"כ הסתדר עם השכבה של המחזק שמרחתי מתחת. ב. בתאורות שונות הלק נראה חום, בגוון לא הכי מחמיא.

למעלה