שת"ב

ווינגז

New member
../images/Emo47.gifשת"ב

שרשור תמונות ברכיבה בבקשה לשרשר לפה תמונות רק אם אתם מוכנים לקבל ביקורת בונה מחברי הפורום. אם אתם מעלים תמונה, בבקשה תגיבו לפחות לבנאדם אחד בתמורה; ככה לכולם יהיה שווה להעלות תמונות... תודה.

שירלי317

New member
חההההההה חה חה../images/Emo6.gif

לא לגמרי שת''ב אלא יותר מע''בר.. אבל הוא כל כך למטה ולא יקפוץ.. אז תסבלו
אתמול אחרי בצפר ישר לקים, ומשם אמא הקפיצה אותי לכנות כי אורלי התחננה שאבדר אותה.. בתמורה לזה, אורלי נתנה לי אישור לקרר את הסוס שלה פרסי השמןןן
אבל לא לפני שזכיתי להרגיש מקרוב את העינטוזים שלו... כלומר, לשבת לו על התחת.. אז אני עולה על הגדר, מתיישבת ו.. אממ בואו נגיד שהרבה צחוקים, לסוס לא כזה איכפת רק שהוא לא הבין מה זה הגוש הזה על התחת שלו
ואפילו יש תמונות, למרות ש 99 אחוזים מהן מטושטשות לגמרי כי אני לא יודעת להשתמש במצלמה שלי בחושך.. זה עוד משהו ללמוד

PinkHorse

New member
=).

קודם כל להוציא קצת את הרגל מהארכובה, זה נראה לי עמוק מדי. כשתוציאי את הרגל מהארכובה תוכלי להוריד עקבים ולמתוח את הרגל למטה.. הייתי גם מרימה את המבט טיפטיפה יותר קדימה.. אבל בסה"כ זה נראה טוב!!
:)

טוב, אז../images/Emo107.gif

הזווית לא משהו אבל נראה לי שהסוס קצת תפוס בצוואר, הוא לא עובד מספיק עם החלק האחורי שלו ונראה שאין פה מספיק קצב והסוס לא זז. הייתי מציעה להזיז אותו יותר קדימה ואולי לשחרר לו עוד טיפה מושכות. ועוד דבר שכבר אמרו לך זה להוציא את כף הרגל מהארכובה ולתת לרגל להתארך. גילוח מגניב עשו לו!

תודה שתיכן!!!

בצד השני היה לו לב!!!!!1 אוף השנה הם לא עשו לו איזה ציור על התחת השקסי!! תמונה עם יעל , ועם הלב!

המממ

תישרי את הגב טיפה כאילו את תפוסה כזו תורידי פי עקבים ותמטחי את הרגל למטה, לא לקווץ אץ הרגל ואז הישיבה פחות נכווצת. את המרפקים לישר לא לשבור את המגע מהפה של הסוס ליד. חוץ מזה זה יפה

ממ, אני מסכימה עם אהוד,

~מנסה לתת ביקורת נורמלית~ נסי לקחת את המרפקים יותר אלייך, שיהיו לצידי הגוף שלך. נראה שאת קצת נוקשה, וכמו שאהוד אמר, מכווצת, אז תנסי להשתחרר ולקחת את הגב קצת יותר אחורה, מאשר ליטות קדימה. ועקבים למטה. אבל נראה נחמד ביותר :].

../images/Emo45.gifמסכימה עם התגובה שמעליי../images/Emo107.gif

תנסי להשתחרר, להנות מהרכיבה, להרפות, להרגע. ככה גם תהני יותר וגם הסוס יהיה רגוע יותר. הייתי מאריכה את הארכובות באיזה חור-שניים, זה יעזור לך לשבת יותר עמוק באוכף. סוס חתיך, אגב.

MC sApiR

New member
תודה=]

והוא אכן חתיכי
והארכובות קצרות כיהמורה אמרה לי כבר על ההתחלה לקצר לקפיצות.. אבל תודה

ToryMaster

New member
לא אוסיף על מה שאמרו

אבל רק לי נראה כאילו הסוס [סוסה?] מתחיל לדלג ולצווח באושר עוד שניה? הוא נראה כזה מאושר.

יפה=]]

מממ כמו שאמרו עקבים למטה... יותר קשר עם הפה של הסוס.... ממ לדעתי את לא נראית מכווצת....

ספיר=]]

נתחיל מלמטה למעלה.. קודם כל עקבים-תשחררי את הרגל ותני לעקבים שלך לרדת למטה.. אני חושבת שהברך שלך סגורה וזה מה שגורם לכל הרגל של להיות מכווצת. תשחררי לחץ.. יהיה לך ולסוס הרבה יותר נח, בנוסף לזה שלא תעופי קדימה על הצוואר של הסוס מכל דבר. הממ את יכולה להאריך ארכובות אבל זה לא הכרחי, כי ברגע שתורידי עקבים ותשחררי את הרגל יותר זה כבר יראה ארוך יותר. ואז זה באמת יראה ארכובות קפיצות ולא סתם קצר. ידיים- תרימי אגודלים..! את רוכבת על סוס, לא על אופניים
תניחי את השוט על הירך ואז הוא לא יפריע לך. גם את הידיים את צריכה קצת לשחרר.. תקרבי מרפקים לגוף ותקצרי טיפה מושכות, כשהמושכות מתוחות והיד משוחררת היד שלך נעשית אלסטית ומרגישה את הפה של הסוס, קשובה לצרכים שלו. מאוד אהבתי את המיקום של היד ביחס לצוואר של הסוס, הן יכולות להיות אולי טיפונת יותר קדימה כדי שיהיה לך יותר מרחב פעולה עם היד. תפתחי כתפיים ותמתחי למעלה, מה שנקרא שבי גבוה וקל באוכף, אבל תמשיכי לשבת. העבקים יהיו לך כעוגן ויורידו אותך לתוך ישיבה עמוקה באוכף והכתפיים והגב ישמרו אותך קלילה מעל הסוס. הגב באופן כללי ישר, אז שימי לב שכשאת פותחת כתפיים את לא דוחפת את החזה קדימה אלא פשוט מרחיבה את קו הכתפיים ומגדילה את הרווה בניהן. אהבתי את המבט מאוד!!

למעלה