שת"ב

ToryMaster

New member
טוב, שני הכל ../images/Emo122.gif

האמת שגם לי תמיד הייתה את אותה הבעיה, המאמנת תמיד הייתה צועקת עלי שאני שופכת לה את הקפה, וממש הייתי נבהלת.

נראה לי ששתיהן מנסות להגיד

שהגישה של הידיים צריכה להיות נתינה. להאריך קצת מושכות או לתת ידיים קצת יותר קדימה, בשביל שהסוס ישא את עצמו ואת לא תחזיקי אותו במסגרת הזאת.

נעית ../images/Emo99.gif

ובכן: 1. מדהים מדהים מדהים! באמת! הבאת את ונוס לאחלה מצב! 2. תנסי למתוח עוד קצת את העקבים וזה יראה מצוין 3. תםתחי כתפיים אינעל העולם!!!! חחח את רוכבת מדהים, תתגאי בזה! 4. קחי מושכות קצרות יותר וידיים קדימה, גם ככה ונוס נוטת להיתקע...

TauraMan

New member
טוב, נו,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

קפיצות עם אוכף דרסז'. אל תנסו את זה בבית

טוב, לקפוץ עם אוכף דרסז'../images/Emo107.gif

זה לא הכי אידאלי בעולם... (תתנחמי בזה שזה הרבה יותר גרוע לקפוץ עם אוכף ווסטרן
, לא שניסיתי, אבל מכירה כאלה שניסו...) די קשה ככה להיות מעל מרכז הכובד ולרכב עם ארכובות באורך של קפיצות בלי תמיכה בברכיים...
בכל מקרה, המכשול לא נראה גבוה במיוחד, היית יכולה טיפה להרים את עצמך יותר ולא להישכב על הסוס. חוץ מזה להפעיל טיפה יותר משקל על הרגליים שלא סתם ייזרקו אחורה. קצת קשה לקבוע לפי הזווית אבל נראה שהארכובות האלה קצרות אפילו לקפיצות. הנתינת יד פה לא רעה אבל משום מה נראה לי שהמושכות פה נורא קצרות (או שזה רק אני?..).
סה"כ הסוס קופץ לא רע, אני לא חושבת שאת עד כדי כך מפריעה לו. זהו, פעם הבאה-אוכף קפיצות, או לפחות רב-תכליתי.

Ride Or Die

New member
אני..

זאת התמונה היחידה שיש לי אני יודע שזה לא משו אבל זה מה יש..

../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

קודם כל, הסוס קופץ ממש יפה!
נראה שאתה קצת לפני התנועה, הגוף שלך נזרק קדימה והרגליים נזרקות אחורה. תנסה לקום טיפה יותר נמוך, להיות במרכז הכובד ולשמור את הרגליים במקום. אפשר לתת עוד טיפה מושכות, הסוס נראה מעט לחוץ בפה. כל הכבוד על המבט!

Ride Or Die

New member
חחח אני יודע שזה ניראה יותר כמו

עמידת קפיצות מאשר ישיבת קפיצות.. וכן אדי הוא פשוט מלךךךך!!!!!!

מסוכות...

זה לא חדש... אבל פעם שעברה שמתי תמונה אחרת ועכשיו אני שמה את זאת... בדרסז' אין חדשות....

אמממ..../images/Emo107.gif

דבר ראשון-לא רואים ממש את הגובה של המכשול אבל אני מניחה שהוא לא ממש גבוה, אין צורך להישכב כל כך. הגב נראה מעט לחוץ, תרפי. ברגע שתרימי את הגוף שלך טיפה למעלה ופחות תישכבי תוכלי להיות בקשר יותר טוב עם הפה של הסוס. לא צריך לזרוק סתם את הידיים קדימה, צריך לתת כמה שהסוס לוקח אבל לוקח זמן ללמוד את זה ושוב אני אומרת שזה עדיף בהרבה על למשוך לו בפה. תשמרי את המרפקים יותר פנימה. תפני את הברך טיפה יותר קדימה כך שהחלק התחתון הפנימי של הרגל יהיה לצידי הסוס ולא החלק האחורי של הרגל-זה ישפר בהרבה את כל הישיבה, כולל התנוחה של כף הרגל שתהיה מקבילה יותר לצדי הסוס.

למעלה