שת"ב

PinkHorse

New member
מהתחרות האחרונה..

בסה"כ אני יודעת מה צריך לשפר אבל לא אכפת לי לקבל הערות
. תודה לכל המגיבים!!

PinkHorse

New member
אני אוהבת אותך גחנון שלי P=.

נסדר עוד כמה שנים טובות.. מעכשיו מתחילים לחסוך כסף.

תמונה ממש יפה בסה"כ../images/Emo107.gif

לא ממש ברור אם מה שיש בפה של הסוס זה קצף או השיניים שלו...
אולי יש פה מקום לתת לו טיפה יותר מושכות. לא לגמרי ברור לפי התמונה הזאת עד כמה כף הרגל שלך נמצאת בתוך הארכובה. בכל מקרה, תמונה יפה. את כל השאר אני אשאיר לאלה שיותר מבינים ממני בקפיצות.

PinkHorse

New member
תודה:)

יש לי די בעיה עם עניין הארכובות.. בסה"כ ברכיבה הזאת הרגל שלי הייתה טובה אבל בגדול אני נוטה להוריד עקבית ברמות מטורפות עד שנוצרות לי בעיותץ ברגליים=| אז ג'רום אמר לי להכניס את הרגל לארכובות יותר וזה באמת עוזר ופחות כואב
. תודה!!

2eye

New member
בקשר לקצף...

אומנם זה לא נודע לכל הסוסים אבל ספציפית לזה שאני רוכב עליו כן: יש סוסים שברגע שאתה שם להם מתג בפה הם מתחילים להקציף, ולא משנה איזה מתג...כבר קרה לי שעוד לפני שהגעתי למנז' הסוס היה עם קצף, ככה שההערה עם הקצף נכונה רק בחלק מהמקרים D:

TauraMan

New member
זאת אותה אנה? ../images/Emo2.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

את נראת מקסים!
גם בתמונה הזאת, וגם באחרות, את נוטה לקום מעט קדימה מדי ומוקדם מדי. תנסי להשאיר את מרכז הכובד שלך מעל מרכז האוכף. להרים את עצמך למעלה ולא קדימה. אפשר לשחרר טיפונת יותר יד למטה לכיוון הפה של הסוס. שימי לב להשאיר את כף הרגל שלך מקבילה לגוף של הסוס, זה עוזר לכל היציבה של הגוף
את ורעם נראה שילוב נהדר

Ride Or Die

New member
...

אנל'ה זה ניראה מעולה!! בכלל כל המסלול היה מעולה.. אפשר לתת לו טיפה יותר יד ולישר את כף הרגל שתהיה מגבילה לגוף של הסוס.. אבל בסה"כ זה ממש ממש טוב..!

../images/Emo24.gifסוף סוף העלית לפה תמונה../images/Emo107.gif

מקווה שזה לא נקרא לסקול, אני לא מנסה לסקול, אני מנסה לעזור!
מרשה לי? נראה שתפסתם את הסוס(ה?) ברגע קל של התנגדות למתג, נראה לי שצריך להאריך טיפה את המושכות ואז כל הצוואר והראש יהיו משוחררים יותר וייראו יותר טוב. נראה שאת יושבת מעט אחורה מדי באוכף, אולי כדאי להאריך את הארכובות בחור אחד ולתת לרגל ליפול יותר למטה [או שאולי האוכף עצמו קטן מדי?..]. נראה טוב בסה"כ!

שירלי317

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

מסכימה בהחלט.. חוצמזה ידיים קצת יותר קדימה ולמעלה.. אבל באמת שסך הכל זה נראה באמת טוב
ראי בזאת ש"חותחתת (ח''ח) על האומץ
אוף עבר זמן מאז שיכולתי לשים תמונה באמת בשת''ב..
ויעבור עוד קצת זמן גם עד שזה יקרה... אבל בקרוב
בהחלט בקרוב

TauraMan

New member
../images/Emo99.gif

תנסי לקצר טיפונת מושכות ולרכב עם הידיים יותר קדימה, טווח התימרון במצב הזה גדול יותר. ככה גם תוכלי ביתר קלות לדאוג שהסוס לא יפול על הקדמיות, לתת ולהחזיק כשצריך. הייתי מאריכה ארכובות באיזה חור, ושימי דגש על להוריד עקבים. תמתחי את הרגל מטה, באמת זה יוצר שינוי בכל הישיבה
אני לא מאמינה שזאת הפעם הראשונה שאני רואה תמונה שלך על סוס

ניהי, תודה לכולכן!../images/Emo24.gif

רק אה.. קצת התבלבלתי, כי דני- אמרת להאריך מושכות, ודורון- אמרת לקצר
בכל מקרה, אני מסכימה עם כל מה שאמרתן [בהמשך אותו השיעור באמת עבדתי על להוריד את העקב], וזה הפליא אותי שלא אמרתן לי להרים מבט
אבל שוב, תודה! [ודורון, מזה השטויות האלה
בטח שראית אותי על סוס, פשוט אני לא נוטה לפרסם יותר מדי תמונות כאלו:S]

ToryMaster

New member
גם אני לא הבנתי

אבל התחושה שלי היא קצת של זריקה של הידיים, במקום לשמור אותן בשליטה כלשהי, אני כל הזמן מצפה שהוא יברח לך ואת תאבדי את השליטה לגמרי כי הן זרוקות כאלה. מה שכן, אני מחבבת את הגב שלך, מאוד. [אה, וקחי אותי בעירבון מוגבל, כמובן, כי יכולת הניסוח שלי בקרשים, כמו גם הרכיבה שלי]

אבל אבל אבל אבל אבל

זו סוסה;[[[[[[[ חוח. אה, כן, למען האמת- את ממש צודקת, הידיים שלי זו קטסטרופה, לפעמים הן באמת נמצאות במן מצב כזה של חוסר שליטה. תודה
.

למעלה