סוף סוף עדכונים
ציוצים

nini18

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif סוף סוף עדכונים../images/Emo23.gif../images/Emo47.gifציוצים

חדשים...
adamlambertDenver Tedder sessions were major! Looking forward to working with the fantastic Dr Luke and Claude Kelly tommorow! adamlambertI know it sounds corny, but this album is a dream come true. I am lucky to be working with the BEST producers & writers in the world! adamlambertGet ready to shake yo asses!!! There be some beats a comin! איך הוא מתרגש מהאלבום החדש חח חמודי, אני מתה עליו. אבל, איזה לחץ זהההה ואיי יש לו ולכולם ציפיות כל כך גדולות אני מקווה שהוא יעמוד בהם. אני סומכת עליו ב100% אבל עדיין מפחדת.

mayarel

New member
רק שלא יהיה טיפשי.

אני מוכנה לכל סיגנון כבר. רק שלא יהיה טיפשי.

mayarel

New member
זה יהיה נהדר והכל יהיה בסדר.

זה סימן מצויין שאין לו שום יום חופשי והוא קרוע בהקלטות. שיעשה את זה כמו שצריך. אני באמת שמחה לקרוא אותו כל כך מתלהב. בונבון. הוא לא כתב לקריס כלום על הסינגל שלו.. מצד אחד קצת - קראאאאאאדדדדדדדדדדדדדםםםםםםםםם ומצד שני אולי זה עדיף לא לתת לי יותר לחיות בשאליות
.. טוב נו לפחות חלק מהזמן..

heart1soul

New member
אהבתי שענית לעצמך חחחח

ולפחות יש עדכונים! יאי :) אבל זה לא מספיקקקק עוד עוד עוד עוד עוד

mayarel

New member
זה כמו בסרטים המצויירים ../images/Emo6.gif

על כתף אחת יש לי
שאומר - כתב עם קארה???????? פופ?????????? אלקטרוניק?????????????? הסינגל של קריס???????? ועל הכתף השניה
שאומר- זה אדם פאקינג למברט. כל מה שהוא עשה בשנה האחרונה אהבת. והם כל הזמן רבים.. ואין שקט.. צריכה חיים מסתבר.

heart1soul

New member
מאיה.. אדם זה החיים..עוד לא הבנת את זה?חחחחחח

לנו יש את החיים הכי טובים מי שלא מכיר/אוהב את אדם..לו אין חיים ככה צריך להסתכל על זה!!!!

heart1soul

New member
אדם ענה לקריסי

adamlambertI knooooow, right? RT @KrisAllen4Real: Something is definitely wrong when you get excited doing the dishes. It's been a long time.about 1 hour ago from Echofon אז עכשיו אנחנו יודעים שאדם וקריס אוהבים לשטוף כלים

mayarel

New member
../images/Emo22.gifלא יודעת אם הם אוהבים לשטוף כלים

אבל מה שעכשיו אנחנו יודעים בלי שמץ של ספק זה שאדם קורא פה, וכמה דקות אחרי שלא הבנתי איך הוא לא כותב לקריס.. הוא כתב. הגיון מעולם לא היה ברור יותר.

InbarKiii

New member
מאיה לא הבנת כבר שהוא פשוט רוצה לשמח אותך?

חחח כבר פעם שנייה שהוא עונה בידיוק מה שאת רוצה חחחח ואעאעאעאעאעא הוא ענה לקריייייס! לא יכול בלעדיו הילד..אני רואה את זה

mayarel

New member
זה הקשר האינטואטיבי שמתפתח עם מערכת היחסים.

הייתי מתה חחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחח ואני חשבתי שאת אמורה להיות

האחראית על ניפוץ אשליות..נו נו נו מאיה
חחחח סתם, לכולנו מותר קצת חחחח

t r e c o o l

New member
מישו כתב:..

Why do I suddenly have a visual of Adam in a sexy little french maid's uniform and his platform glitter boots washing dishes? חחחחחחחח

magenta73

New member
אני דמיינתי אותו הדבר,

רק בלי התלבושת של הfrench maid אצלי זה יותר היה בכיוון של מכנסון קצרצר דמוי עור צמוד והמגפיים. (אפשר גם אזיקים).

t r e c o o l

New member
../images/Emo207.giftmz עוקבים אחרי בטוויטר!!../images/Emo2.gif

מואהאהאהאה.. כנראה שהם העריכו את הציוצים ששלחתי..מממ...

heart1soul

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי זה גדול!!!!!! את מתקרבת לתעשית הבידור אולי הם עוד ישכירו אותך להיות הפאפארצי האישית של אדם למברט..חחח

InbarKiii

New member
חחח אוי אוי זה יהיה מעולה

סוף סוף יהיה קצת פאפרצ'י אמיתי את תעשי עבודה מעולה, אני בטוחה חחחח הרבה למבריייי

למעלה