סוף סוף עדכונים
ציוצים

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי את גדולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח איזה גדולה../images/Emo47.gif

כנראה הם לקחו אותך ברצינות אני מקווה אבל שהם ישתפרו בעבודתם..

t r e c o o l

New member
../images/Emo9.gifawwww ..חמוד

כמה מהאומנים שאיתם עבד ד"ר לוק:ברטני ספירס, בקסטריט בויז, אבריל לוין, מיילי סיירוס, מיסי אליוט, ליל מאמה, פריס הילטון, קליס, קלי קלרקסון וג'ורדן ספארקס..

heart1soul

New member
באמת שאין לי מושג מה הולך להיות הסיגנון

מוזיקה של אדם אני מתה לדעת את זה!!! ולמה הוא לא מודיע רשמית מתי יוצא הסינגל? אוףףף

magenta73

New member
אין כ"כ קשר בניהם

חוץ מזה שלכולם היו להיטים. (חוץ מפריס הילטון).

sweet shir

New member
חחחחחחחח ממש נפלא, אין אמן יותר משגשג מאשר

פאריס הילטון. XD

mayarel

New member
אוקי. יש הומור שחור ויש לשחק בחיים של אנשים

מה שאת עושה פה מסוכן!!!!!!!!! לא להזכיר אותה יותר פה באף הקשר!!!!!!!!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח אני בטוחה שלא משנה מה אדם

ישיר (אפילו אם זה יהיה stars are blind של פאריס הילטון!) זה יהיה מושלם ואנחנו נחרוש על השיר חודשים...

InbarKiii

New member
חחח דיי דיי תנשמו

כל שאר האמנים הם אמנים מצליחים, אמנים מתחום הפופ אבל מצליחים חח וידעתן שהוא יעשה פופ אז תפסיקו לקבל התקפי לב מהשמות האלה

InbarKiii

New member
אה ופריס הילטון בטח שילמה לו מספיק

כדי שיעבוד איתה חח אני לא רואה סיבה אחרת.. [וסליחה מאיה שהזכרתי את השם שלה שוב חח
]

sweet shir

New member
חחח ת'אמת שאני בכלל אוהבת פופ.. אז אין לי ממש

בעיה. סתם שעשע אותי.

magenta73

New member
חמודון, איך הוא מתרגש...

אני חוזה את זה ככה- יצא האלבום, לפחות 3 שירים יהיו רוק/גלאם קלאסיים. בלדה אחת ו2 קיצביים. לא יודעת לגבי שאר האלבום - הוא עם ה"רוק פופ אלקטרו דאנס" שלו גמכן. הביקורות יהיו חצויות - מכיוון שכולם מחכים. חלק יאהבו ויכתירו אותו כמלך הבא אבל עכשיו על "אמת" ולא רק פוטנציאל, וחלק ירדו עליו אבל גם יגידו שהשניים שלושה שירים האלה (של הרוק/גלאם קלאסיים) מדהימים. ואז אולי הוא יבין משהו ויעשה רק רוק... ובאלבום הבא שלו הוא כבר יתן יותר את הטון. עכשיו הוא ממש דנדש.

nini18

New member
את צריכה לכתוב פה הרבה, שמעת????

את היחידה שמרגיעה אותי

InbarKiii

New member
נקווה

ותכלס אין מה להלחץ מאלבום ראשון.. הוא אמור למשוך אנשים לשמוע אותו.. אחר כך זה כבר ישתפר.

מקווה שיהיה גלאם רוק!

כבר אמרו שסטראט יהיה דפש מוד וקווין..
באלבום הזה הוא יוכיח את עצמו אני בטוחה. הוא יחשוף את הכישרון שלו לכל העולם אני בטוחה שיתאהבו בו. אבל יהיו לו עוד אלבומים הראשון זה לא סוף הקריירה שלו.

למעלה