סוף סוף עדכונים
ציוצים

t r e c o o l

New member
אדם ציץ על הסינגל של כריס!!

זהו, הוא קורא כאן!! איזה מרגש
adamlambertGo listen to @KrisAllen4Real 's single, Live Like We're Dying http://bit.ly/pCuAk Go Kris!!! :) 5 minutes ago from Echofon

InbarKiii

New member
חחח תאמת, זה היה עושה אותי עוד יותר מאושרת

למרות אהבתי הגדולה לדרייק.. קראדם עולה על הכל
חחחחח ואתן רואות?!?!!? תפסיקו עם ה KRADAM IS OVER שלכן, קראדם רק התחיל
עכשיו שהם לא יהיו כל הזמן ביחד הם לא יפסיקו להתגעגע חחח והאמ אדם אף פעם לא אמר מה הוא בידיוק חושב על המוזיקה של קריס.. תמיד זה "יש לו קול מקסים" ו"הוא מאוד מוכשר" אז כנראה שסוף סוף מצאנו סגנון שאדם לא מחבב במיוחד...

mayarel

New member
טוב הוא עבר את גיל 14..

מצטערת מצטערת. מרחמת על קריס בחיי. לא נורא אולי הוא יקח את עצמו בידים.

mokasosex

New member
קריס ימצא ומצא את הדרך ללבבותיהן של מליוני

בנות ובנים ברחבי העולם, הוא צ'רמאר אמיתי, חתיך וסגנון המוזיקה שלו זה מה שרב בני הנוער שומעים עכשיו *אני לא אחת מהם, אני מיוחדת
*

t r e c o o l

New member
אולי, אבל

יש יותר צעירים ויותר יפים ממנו, שבני הנוער מתלהבים מהם, למה שיעדיפו אותו על פני ג'ונאס בראדר ומיילי סיירוס "הרוקרים".. או אבריל לווין"המטאלית" הקולים?

mokasosex

New member
דווקא כי הוא לא כזה מושלם..

ובובת פלסטיק, לאלה שנמאס מזה, אבל לא מוכנים לצאת מהג'נאר של הפופ המתקתק הוא יהיה ה-אופציה. השמעתי את הסינגל לכל החברות שלי "אוהבות הג'ונאס בראדר ומיילי סיירוס" ומאודמאוד התלהבו שאלו מתי הדיסק יצא וכו'.. גםהן חושבות שהוא סקסי ובן 18, אני מעדיפה לא לתקן אותן בנתים.. (לגבי ה18, אני כן חושבת שהוא סקסי
)

InbarKiii

New member
אני לא מבינה מה כלכך נורא בשיר הזה..

המילים שלו לא הכי קיצ'יות בעולם ויש לו אחלה מסר.. וגיל 14? אם משווים אותו לג'ייסון מרז\ג'ון מאייר אני לא חושבת שכל מי משקשיב להם הם ילדים..וגם אדם שומע לי את ליידי גאגא..איך את יכולה להגיד שהוא 'עבר את גיל 14'
חוץ מזה קריס כבר הוכיח שהוא יכול לעשות דברים שהם יותר רוק.. אבל לסינגל ראשון הם רצו כנראה משהו שיתפוס והשיר ממש קליט. [ותאמת אני גם לא יודעת עד כמה החברה באמת באה לטובת קריס..הוא אמר שהוא לא כתב הרבה בדיסק והוא לא ניגן בכלל.. שזה שני דברים שהוא טוב בהם ושני דברים שהוא אוהב..] בנתיים כיף לי לשמוע את השיר הזה.. הוא לא מוציא מקריס את כל היכולות שלו אבל הוא שיר כיף. אני יחכה לבלדות ולדברים שיראו לי את קריס שאהבתי מהתוכנית..אם בכלל יתנו לו לעשות משהו כזה..

InbarKiii

New member
מאמייי איך רואים שהוא מתרגש ../images/Emo23.gif

אתן רואות, תפסיקו לגרום לו לדאוג עם התגובות שלכן חח האלבום יהיה מעולה

למעלה