יום ראשון-אוכלאוכלאוכל
ודשים.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחח גמאני זוכרת ת'ראשון

XDDD וואי הקטע עם הלולב

O0NoNi0O

New member
להלה.

היה מ-מ-ש כיף היום חח אני מתה על חברים שלי כפרעליהםD: וואי איזה פאדיחה, אני יושבת לי לבדי ושומעת מוזיקה והתחלתי לדמיין שדופקים בדלת זה הסתדר כי אמא שלי צריכה לבוא אז קמתי וצעקתי כזה "מי זהה???" חח ולא היה שם אפחדXDDDDDD ס'פאדיחה. נמנמ, היה לי היום שעתיים אנגלית המורה אכלה את ידיד שלי. מבחן ביהדות ואמ אמ שעה חופשית ואז מתמתיקה 3 שעות [כן, גם אני קיללתי ששמעתי]. היה בוחן למוגבלים שלא הצליחו כול כך בבוחן הקודם
כן, אני חלק מהם. אבל היה כול כך כיף חח אני מתה על שיעורי מתמתיקה,\ לא כי זה מעניין כי זה עם כול השכבה ואז כיף כולם שמהD: צחוקים.

O0NoNi0O

New member
שחכתי את השאלהO:

אמ..אני רוצה להיות במגמות ביולוגיה ופיזיקה או משו. מהתחום המדעי, גם כי זה משו שמאתגר אותי, זה גם מעניין אותי ואני גם רוצה להיות רופאה אז זה יהיה סבבוש. ונמנמ, אם המגמות ביולוגיה ועוד משו לא היו נותנים לי כלים ממש שימושיים לעתיד, הייתי הולכת לסוציולוגיהפסיכולוגה ותאטרון.

m o r 1 0 2

New member
אני כבר היתקבלתי לתיקשורת../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

XDDD גמלי יש ד"ש לסיינצ'ו
שתיפתחי את הפינה שוב,תודיעי
היום שלי היה מעפן
כאבה לי הבטן חבל על הזמן
תכלס שיעמום רצח כל היום
אני וחברה שלי רוצות לנסוע לסאמר סקול בלונדון, אבל זה מלא מלא מלא כסף,יש למישהי הצעה?
מאיפו אני אמורה להשיג את כל הכסף הזה?? זה יוצא 13,000 למי שלא בענייניםXDD אני שנה הבאה רק בתיכון,ובחרתי במגמת תקשורת,כי אמרו לי שהמגמה הזאת תפורה עליי, חוצמזה אני ממש אוהבת את כל התחום הזה,אז כיף שנירשמתי ובנוסף לכך אני נמצאת שם עם חברות שלי
גמאני חייבת להרזות
אני בנתיים עושה רק קצת כושר כל יום,מקווה להישתפרות! מיק,תאכלי הרבה גבינות ותשתי חלב ככה יהיה לך סידן
ולא תצטרכי לקחת כדורים!!,אני ממש נגד כדורים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה כיף תקשורת... ותשלחי

לי מעכשיו את הד"ש כי ככה אני עושה אני פותחת שוב יום רביעי... אבל אני לא ממש אוהבת חלב
חח שוקו זה טוב, או קורנפלקס עם חלב זה טוב
XD הליכות הליכות הליכות- 30 דקות מספיק:]

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifגמאני תקשורת../images/Emo9.gif

ו-ו-ו-.. גמאני רוצה לטוס השנה לסאמר סקול בלונדון

m o r 1 0 2

New member
אני מתה לטוס../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

XD אבל ניראלי אני אדחה את זה לשנה הבאה... זה הרבה עבורי

kelly7i

New member
../images/Emo71.gif מחשבים זה חרא.

אני במחשבים וערבית, ומתחרטת על היום בו נולדתי. אני רוצה תקשורת, הלוואי והיתי יכולה לשנות=\

m o r 1 0 2

New member
ערבית זה מגעיל../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

לנו יש בחירת שפות... ואנחנו בכלל לא לומדים ערבית,כאילו זה בכלל לא בתוכנית לימודים בתיכון שאני מתכוונת לעלותXD אני מתה לספרדית
הזכרת לי שאני צריכה לבקשXDD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gifיום ראשון../images/Emo39.gif

הוו גם לי אין ברזל מסתבר..יש לי אנמיה.אבל כדי להיות בטוחים ב-100 אחוז ולא ב- 99 [XD] אני עושה בדיקות דם...
יאבהה... אוקיי.נתחיל. אז היום היה יום נחמד + מגמות- היה דיי משעמם הפעם, ואז הממ אנגלית,שיעור חזרה למבחן
ואז גילי נכנסה לכיתה עם הדניאג (DannyEgg חח גילי ככה זה יותר מובן) שזו משימה בצופים .. זה היה הזוי
ואז העיפו אותנו מהכיתה אז חיפשנו עם המורה כיתה פנוייה בכל בית-ספר,ואז היא החליטה שהיא תעשה לנו 'שיעור שמש'
אז למדנו בשמש ... על הדשא...המגרד הזה
.. ואז מתמטיקה..שעה חביבה [מי היה מאמין שאני יאמר את זה על מתמטיקה] המורה הייתה נחמדה [שוב
! משהו עובר עלייה...] והיא עשתה לנו תרגילים שהיא המציאה במקום בתקווה שהם יצאו נורמליים XD וזהו,הבייתה..
שאלה יומית
החלטתי שאני ארחיב ספרות ואני אלך למדעי החברה[פסיכולוגיה וסוצילוגיה] < אפשרות א' או ספרות מורחב ותקשרות [אמנות הקולנוע] < אפשרות ב' (צריך 2 אפשריות
) והייתי ממש שמחה אם הייתה מגמת אדריכלות אצלינו בבית ספר כי אני רוצה להיות מעצבת פנים וזה ממש מעניין אותי.. (אבל אין...
) שבוע טוב

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאולי היא מצאה חבר!!

נה..מי יקח אותה? אבל דנה!!!ספרות מורחב זה רק מי"T היום רכזת יוד באה אליו לשכבה והיא אמרה שספרות והיסטוריה מורחב זנ מי"א וגם תרגום אנגלית=\

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif חח רסמי , מי ייגע בה?

מה? למה הם קקות והם לא כותבים את זה? אז רגע מה זה אומר שאני צריכה להחליף ?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמסתבר שהם כתבו בכוכבית..וכן.

אוף אין לי בכלל אפשרות שניה דאמט

sweet shir

New member
להיות חסר חיים זה שיא הסטייל D: (או שלא.. ><)

איזה מגמה היית רוצה להיות בתיכון, ואם את כבר בתיכון איזה מגמה את, ואם יכולת לאיזה היית מחליפה? אני הולכת לבחור ביולוגיה וכימיה. ^_^

just orr

New member
יו! גם אני הולכת לבחור את אלה חחח

וגם אורטל. אלא אם כן היא תתחרט
XD

דיינהDana

New member
היום שלי../images/Emo7.gif

היום הזה והסופשבוע הזה היה הדבר הכי מדכא בעולם!.. ביום שבת בבוקר חברה שלי מעירה אותי מוקדם בבוקר בטלפון: "דנה?! קומי מהר! זה דחוף! דנה!? קומייייי את לא מאמינה מה קרה בלילה!.." אני כולי מסטולה לא מבינה מה קורה..." מה קרה!?" בקיצור עד שהיא הסבירה לי וזה.. מכל העניין יצא ככה: אבא של חברה שלי חטף התקף בלילה.. אמא שלי התעוררה בצרחות ואמרה לחברה שלי שהוא לא נושם.. ואז היא הזמינה אמבולנס וחיכתה מחוץ לבית עם גופייה ותחתונים לאמבולנס.. ואז הוא פשוט.. מת... אז פשוט נסעתי אליה עם הפיג'מה.. והייתי אצלה עד 1 בלילה.. והיום בצהריים באתי אליה שוב.. עד עכשיו.. ועכשיו ההלוויה.. וכל כך קשה לה... אבל אני תמיד שם בשבילה ואני מביאה לה כל מה שהיא צריכה.. למשל היום בצהריים הבאתי לה ארוחת צהריים וכלים לעדשות שלה ( כי היא לא מצאה אותם והיא לא ישנה יומיים)... ואוף זה כל כך מבאס אותי.. והכול קרה כל כך מהר.. ובקשר לשאלה היומית: אני אולי רק בכיתה ח' אבל אני יודעת שאני ממש רוצה ללכת למגמת מחול בתיכון... כי כל המדריכות שלי בצופים במגמה הזאת והן אמרו לי שזה ממש כיף...

למעלה