יום ראשון-אוכלאוכלאוכל
ודשים.

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

כל הכבוד לך שאת שם בשבילה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifוואו..../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

אין לי מה לומר. זה מזעזע. שיהיה לה רק טוב
.

sweet shir

New member
וואי, איזה נורא ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

פשוט תיהיי שם בשבילה, כמו שאת עכשיו. זה הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות :)

YuvalJones

New member
שולםשלוםשלמו

היי
אין לי כותרת מגניבה במיוחד אז............. היה לי יום בהחלט חביב היום. שעתיים ראשונות - המחנכת שלי לא זכרה שאני אמורה להביא לה מכתב על זה שלא הכנתי שיעורים שלוש פעמים, וגם הספקתי לעשות בבוקר שיעורים לאותו יום אז לא היה לי איקס רביעי XD ואז הן החליטו שהן רוצות שיהיה לנו שעתיים מבחן בלשון, אז סיימתי אותו בארבעים דקות ואחכ שמונים דקות[אם ספרתי נכון] פשוט ישבתי בכיתה ורשמתי דברים סודיים -NOT- ואז שיעורים חופשיים כי המורה שלי לאנגלית הלכה לבית חולים כי הבן שלה ילד[חחחחחחחחחחחחחחחח סתם. אבל ככה אני אומרת] אשתו של הבן שלה ילדה. שאלת היום: אני רוצה להיות במגמת מחול. כי אני אוהבת לרקוד, למרות שאמרו לי שתולדות המחול זה נורא ואיום ואיום ונורא. אבל לא אכפת לי לסבול

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifנחשו מי קיבלה היום בדואר את ת.ז שלה

רמז: אני
כןכן.. שבוע שעבר להלכתי למשרד הפנים כדי לעשות את ת.ז שלי
תמונה בקרוב מאודמאוד וחוווווווץ מזה.. היה לי היום מחבן במתמט', חשבתי שהלך לי די סבבה.. אבל גיליתי שטעיתי כמעט בכל התרגילים שלי
אני באמת כבר לא יודעת מה יותר מדכא, ההרגשה הטובה שהלכה לי או הידיעה שבעוד מבחן אני הולכת לקבל שוב נכשל. והיום היה לנו טקס מטופש לכיתות ט' שיעברו אלינו שנה הבאה, היה ממשממש משעמם.. אבל מה שהחזיק אותי מעמד זה להקת תלמידים שהופיעה, או יותר נכון זה הבסיסט שלהם
אומנם הוא רוסי, ואומנם קוראים אותו ג'ניה.. אבל בכל זאת
ועד משהו לא קשור.. אם מישהי ראתה בעיתון ראש1 האחרון את הכתבונת הזאת
אני כתבונת היא ממשממש הצחיקה אותי
אני צחקתי באמצע השיעור ואפאחד לא הבין למה
שאלה שבועית [פעם ראשונה שאני עושה אותה
]: אז.. השנה אנחנו בחרנו את המגמה שלנו.. אני במגמת קולנוע וטלוויזיה, או הקיצור: תקשורת
[השולטיםםםם!!!!1] בדוגרי, לא הייתי מחליפה.. תקשורת מעניינת אותי ואני רואה אותי בזה בעתיד [אני לפחות מקווה] אבל זה רק מגמה, בבצפר שלנו בוחרים 2 דברים להרחיב.. אני בחרתי בתקשורת השנה ולשנה באה אני צריכה לבחור עוד מקצוע ל5 יחידות אני רוצה להרחיב מדעי החברה, מה שאומר סוציולוגיה-פסיכולוגיה\סוציולוגיה-קרימינולוגיה\פסיכולוגיה-קרימינולוגיה [צריך לבחור שילוב אחד] ואני רוצה סוציולוגיה-קרימינולוגיה. ולסיום סיומת.. ליום שישי דידם שלי באו אלינו לארוחת ערב, ונראתי די חמודה.. תמונה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifתעודת הזהות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

סססקססיייי [במבטא של משה מהישרדות]|בלונדה| חיחי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifווועעעהההה תחדשי י'סקס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

גמאני רוצה

purple floyd

New member
זה ממש דפוק להעלות את הת"ז לאינטרנט

זה אסור לפי החוק וזה גם ממש מסכן אותך. אני במקומך הייתי מבקשת מדניאל שתמחק את התמונה.

Surfer Ba3e

New member
../images/Emo45.gif

היית לפחות מוחקת המס' ואת הפרטים של ההורים שלך.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo49.gif!

לא לקחו אתכם לטקס מיוחד כזה שבסופו ישר הביאו לכם את הת.ז?
הת.ז שלךי תחגוג בעוד שבוע שנתיים וחודש D: חחחח מרגש! עכשיו תרגישי בעלת יכולת לקבל קנסות ^^ סתםסתם זה כייף זה מרגיש בוגרת יותר :] אל תדאגי לגבי מת' עם הזמן מתרגלים, משתפרים, נהיים גרועים יותר ובסוף עוברים את הבגרות כמו גדולים! DD:
הלוואי עליי מגמת קולנוע וטלווזיה ~מקנאה~

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifלא כולם רצו לעשות את ת.ז בטקס

כי יש ילדים כמוני שלא רצו לחקות לטקס, כי בדוגרי.. לא צריך את ראש העיר כי להראות שאתה בוגר

למעלה