סליחה על הבורות... אבל מי זה?
O OneStepCloser New member 28/8/09 #68 ../images/Emo54.gifטום פלטון.../images/Emo9.gif הוא משחק את דראקו מאלפוי.
D dougie10 New member 28/8/09 #99 מהמהמהמהמהממההההה? זה הוא? הוא לא דומה לעצמו.. איזה קטע לא זיהיתי אותו!!
T That YuvGirl New member 28/8/09 #103 ../images/Emo19.gifהוא דווקא כן יוצא יפה בסרטים D: בתמונות שמצלמים אותו , לא ממש XD [ כאילו הפפראצי וכאלה..]
../images/Emo19.gifהוא דווקא כן יוצא יפה בסרטים D: בתמונות שמצלמים אותו , לא ממש XD [ כאילו הפפראצי וכאלה..]
R Ruth Fletcher New member 29/8/09 #135 ../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif לא ראיתי הארי פוטר אבל זה לא אמור להיות הזה עם השיער הבלונדיני והמתוח? O_O נו ההומו המרושע, עם האבא XD
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif לא ראיתי הארי פוטר אבל זה לא אמור להיות הזה עם השיער הבלונדיני והמתוח? O_O נו ההומו המרושע, עם האבא XD
M MadBerry New member 29/8/09 #145 ../images/Emo33.gif חח הוא לא הומו ../images/Emo6.gif אבל אכן יש משהו מוזר בשיער הזה שיש לו בסרטים Oם אני מעדיפה אותו כמו בתמונה הזאת ^^
../images/Emo33.gif חח הוא לא הומו ../images/Emo6.gif אבל אכן יש משהו מוזר בשיער הזה שיש לו בסרטים Oם אני מעדיפה אותו כמו בתמונה הזאת ^^
T That YuvGirl New member 30/8/09 #177 ../images/Emo19.gifחחח הוא באמת לפעמים נראה הומו LOL וכן זה הוא
M m o r 1 0 2 New member 29/8/09 #142 וואו,הוא כ"כ לא דומה לעצמוXD../images/Emo168.gif חח,צודקת אכן לא כמו בסרטים!
C Charley XD New member 30/8/09 #165 איפה שיר עכשיו ? שתגיד שהוא לא חתיך פה ! או דביק או משהו שהיא אמרה לי באמצע הלילה ואני ממש לא זוכרת .. אוו הקטעים האלו של הג"ש 3> אני לא יודעת איזה קטע יותר חזק ... ועל טבעי XD
איפה שיר עכשיו ? שתגיד שהוא לא חתיך פה ! או דביק או משהו שהיא אמרה לי באמצע הלילה ואני ממש לא זוכרת .. אוו הקטעים האלו של הג"ש 3> אני לא יודעת איזה קטע יותר חזק ... ועל טבעי XD
S sweet shir New member 31/8/09 #184 אמרתי שהוא לא חתיך פה. ותוך כדי ייבשתי בטירוף את נטע שחפרה לי שעה כמה שהוא נראה טוב. דביק? אמצע הלילה? הא?! איפה אני הייתי ומה קרה?!?! XD
אמרתי שהוא לא חתיך פה. ותוך כדי ייבשתי בטירוף את נטע שחפרה לי שעה כמה שהוא נראה טוב. דביק? אמצע הלילה? הא?! איפה אני הייתי ומה קרה?!?! XD
C Charley XD New member 31/8/09 #189 את מוזרה .. ואם אני אזכור ויהיה לי כוח ואני לא יהיה מחוקה... מחר אני אסביר לך למה דביק XD
O OneStepCloser New member 28/8/09 #13 ../images/Emo54.gif../images/Emo34.gifרנדייייייייי../images/Emo224.gif חמווווווווווווווווווווווד!
D DannyMcFly New member 29/8/09 #158 ../images/Emo1.gifוואי הוא ממש מזכיר לי את מאות' ממגרש ביתי יש מצב שזה הוא??
O OneStepCloser New member 29/8/09 #159 ../images/Emo54.gifחחחחח זה לא הוא...ולי הוא ממש לא מזכיר אותו. XD
O OneStepCloser New member 28/8/09 #87 ../images/Emo54.gifאין לי מושג.XD חיפשתי בגוגל Rage Comic וזה הראה לי תמונה כזאת.