McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהתופים זה מה שנותן את הקצב

ובלי תופים אז זה טפה יותר קשה. אני לא חושבת שזה הדבר שמוסיף הכי הרבה לשירים,כי יש למשל להקות מעולות ממש שהגיטריסטים שלהם עושים את השירים,או הבסיסטים,ברור שבלי התופים זה לא היה אותו דבר,אבל הגיטריסטים הם המרכז בשיר.

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifלא יודעת.. זה גם דיי קשור לסוג שיר אז

לא תמיד התופים זה הכי מה שמוסיף לפעמים זה גם הגיטרות.. לדעתי בשירים של מקפליי התופים הם מה שהכי עוזרים אבל מה שבא לך

Charley XD

New member
חחח שהמתופפים האחרים יגיעו לקרסוליים

של טרוויס גם הם יקבלו כבוד .. אהה וזה ממש לא נכון דרך אגב שימי לב לטיילור מהפו פייטרס למשל ..

ריהותם

New member
../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif

ראיתי את זה בגוגל,ונורא אהבתי את הרקע מאחוריהם

ריהותם

New member
../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif../images/Emo134.gif

ואחרונה חביבה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמנהלת מפגרת ../images/Emo69.gif

והיא עוד חדשה!היא נכנסת לתפקיד רק בשלישי אוי,היא כבר יצרה לעצמה מוניטין של טיפשה.
אם נראה לה שאני אוריד את הפירסינג שלי-היא טועה!
וחוץ מזה,זה עניין של חופש ביטוי,לדעתי היא תוותר בסופו של דבר.אני מקווה שהיא תוותר.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifסולחת,חח

והוא לא הכי נפוץ,אז זה בסדר. זה הליקס שיש עוד חור מקביל מולו באוזן,והם מחוברים במוט. נשמע מסובך?לא כ"כ. תמונה(ביום כשעשיתי,ומהמצלמה של הפלאפון,אז האיכות גרועה,אבל מבינים בערך) להמחשה והיום יש לי עגיל יפה יותר!

../images/Emo146.gifהוווווו אני מכירה אותו../images/Emo99.gif

עגיל מדהים, לחברה שלי יש אותו , אני ]שוט מכירה אותו בשם אחר .. ואיי אמרו לי כואב רצח. אבל שווה אתזה, זה מדהים :]

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo13.gif

הוא באמת יפה,זה הפירסינג היחיד שלא התלבטתי בכלל אם אני רוצה לעשות אותו יש לו יותר מידי שמות(אינדסטריאל,קרוס,בשפת הערסים-מוט באוזן) אצלי הכאב היה נסבל,והחודשי טיפול זה מעצבן בטירוף,אבל אני אוהבת אותו:)

../images/Emo238.gif../images/Emo30.gif

המקוויקנד שלי מוקדש ללירן דנינו ה-
שלי
שיר השבוע של מקפליי
קרופטאד
שיר השבוע לא של מקפליי
הכל של לירן דנינו D:
להקת/אלבום השבוע
קליפ השבוע
וידאו צ'אט עם לירן
והקליפ הסלולרי של לירן ל"עודנגיע "
תוכנית השבוע