במקום הכי ראוי

../images/Emo49.gif במקום הכי ראוי

זה פשוט נחבא כתת שרשרת קטנה ותמימה אז צדק צריך לא רק להעשות אלא גם להראות נא לשרשר כאן את איחולי הברכה לטילי ובעלה על בישול התאומים החדשים בכרסה מי שלא משרשר, לא חבר !!! (גם אני יודע לעשות מאיר מכוכבי השכונה) ליאור

עמית@

New member
גאה להיות חברה ../images/Emo13.gif ומשרשרת

את כל ההלם- כל ההתרגשות כל התקוות וכל כל כל כל כל האיחולים לטילי לישועתה ולילדים שבדרך מתרגשת נורא באמת

איחולי ברכה לטילי ובעלה על בישול ה

התאומים החדשים בכרסה ... המוני ברכות, איזה יופי לשמוע!!! שיהיה לכם בכייף
דלית

טילי2

New member
כמו תמיד אתן נפלאות../images/Emo23.gif

חיבוק ענק לכולם
שלכם טילי

עידית ד

New member
אני פשוט בהלם ../images/Emo12.gif ../images/Emo95.gif

אין לי מילים אבל יש לי מנגינה של אושר בלב ויש לי רק שתי מילים בשיר שחוזרות על עצמן: "מגיע לכם... מגיע לכם... מגיע לכם... מגיע לכם!!!!"
מדהים ומרגש עידית

איזה כייף שכבר אפשר לאחל

טילי יקרה ואהובה מאז שאני יודעת את זה אני מרוגשת, מאושרת ונפעמת. מאחלת לך ולישועתך את כל הטוב שאפשר לאחל, את כל השמחה, האהבה והאושר. ועדיין המילים לא מסוגלות להכיל את שאני חשה. חיבוק גדול ונשיקות באמת מחכה לפגוש אותך בקרוב, פנים מול פנים ולהביע את שמחתי, לא רק באופן וירטואלי. אוהבת מאוד זוהרה

א י נ ס

New member
טילי טילי טיל../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

איזה יופי לכם. כמה מגיע לכם ההריון הזה, וכמה הוא בא לכם בזמן. שיהיה קל ונעים ותקין. ואני רוצה לספר שכשגיליתי את הפורומים, ממש בהתחלה, כתבתי לטילי מכתב במייל. משהו לא הלך במשלוח, והייתי בטוחה שהמכתב לא נשלח. אבל אחרי המון זמן, אולי חודש, פתאום אני מקבלת ממנה תשובה. מפורטת, מתייחסת, רגישה, ארוכה כמו שאני אוהבת. וזה אליי, אשה שזרה לה לחלוטין. אז אם זאת לא אשה מתוקה בצורה לא מצויה, וידידותית ביותר למשתמש, אז אני לא יודעת מתיקות מהי. כ--ו--ל--ם מאחלים לכם את כל הטוב שבעולם. אינס

נירית1

New member
ראוי גם ראוי ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif לטילי ../images/Emo95.gif

והבעל, נשמח לשמוע איזה שבוע ומה שלומך באופן כללי. אני עדיין מאד נרגשת לשמע הידיעה אז שיעבור בקלות תזכרי לשתות הרבה
ואני פה בשבילך לכל שאלה אני הבעל והילדים

ת ו ת

New member
אז עכשיו כשזה גלוי ולא רק נרמז ../images/Emo28.gif

רוצה שוב לומר בשעה טובה ושיעבור בשלום ובקלות.
, תות.

yaelhul

New member
ליאור, עשית לי את הערב, בחיי ../images/Emo9.gif

היום, כשקראתי את התגובה של טילי על כך שאצלם התאומים בבישול, הייתי נבוכה קצת כי לא ידעתי כלום ולא הייתי בטוחה למה הכוונה - בישול במחשבות? אחרי החזרה עם המון תקוות? הריון ממש? כמובן שהיה לי לא נעים לשאול... אז טילי ובעלה - אין, אין חדשות טובות יותר. אפילו האיש שלי שבקושי מתקרב לפורום ושמע את הסיפור שלכם ממני - פשוט מאושר. מזל טוב אנשים יקרים. מאחלת לכם הריון קל ובריא וארוך ומאושר ובסופו זוג של מלאכים קטנים שימלאו את הבית באושר. איזה כיףףףףףףףףף יעל, האיש והכלב (ושני הבנים שבבישול)

נטאשה

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

טילי ובן זוגה המון המון מזל טוב מאוד התרגשתי לשמוע את החדשות הנהדרות באהבה דלית

למעלה