במקום הכי ראוי

הרמוניה

New member
לטילי וישועתה

אחת לכמה זמן אני חושבת שאולי בכל זאת יש אלוהים בשמיים..... הרבה אהבה והרבה הצלחה הרמוניה

טילי2

New member
הרמוניה תודה ../images/Emo140.gifבתור דוסים אנחנו

טוענים כי נסתרות דרכי האל.

רומי 007

New member
נפלא נפלא נפלא נפלא

לשמוע את הבשורה הטובה הזו! טילי היקרה - כל שתבקשי לו יהי - מאוד מאוד שמחה בשמחתך ושמחת בן זוגך, מאחלת לכם הרבה אושר והצלחה. רומי 007.

yaelhul

New member
ואולי כלת השמחה תגיד כמה מילים???

טילי, אני מתארת לעצמי שהכל עוד טרי ומפחיד נורא, אז רק אם את מרגישה שאת יכולה ושזה במקום... אני בטוחה שאני מדברת בשם כולנו כשאני אומרת שאנחנו מתים לשמוע... יעל

טילי2

New member
יעל, כבר אמרתי יותר מדי אבל לכן../images/Emo140.gif

מגיע כי אתן נהדרות.

טילי המקסימה../images/Emo140.gif

ושוב המון מזל טוב, אני מוכנה לשרשר לך ברכות שוב ושוב ושוב.... מחזיקה את האצבעות שלי של הדר ושל עמרי!!!!!!! הריון קל והמון חיבוקים
נשיקות,
אהבה
, וחמסות....
(זה היתרון שעברת לפורום תפוז אפשר להשתולל עם אייקונים...)

טילי2

New member
מיכל תודה, מחכה לפגישה על הגג שלך../images/Emo42.gif

איפה ממוקם הגג הנחשק

טילי2

New member
איך אמר ישועתי, יש בה ובתינוק את

אותה חינניות כובשת. אפילו שהיא מתפרצת(זו התוספת העכשוית שלי.

אוח...סוף סוף ההודעה הזאת מגיעה...

אבל למה אתה כותב ולא הקרפדה? לא נורא - היא בחרה את האדם הנכון להודיע על ה"תבשיל" שבבטן... אני יודעת כבר מזמן (גיליתי בעזרת סוכן סובייטי סמוי) וטילטילונת מודעת לכך ששמחתי על הגילוי באותה רמת שמחה בה שמחתי על הריוני שלי. ובאותה הזדמנות - גב´ טילי היקרה , למה את לא מחזירה לי צלצול? קיבלתי ת´טלפון משושי והשארתי לך הודעה! אז אני מחכה. בסבלנות.

טילי2

New member
ענת היא לא רק נערת ג´ימס בונד היא../images/Emo98.gif

ג´ימס בונד עצמו. חספה אותי בקלי קלוטו. הציבה אותי מול מנורה של אלף וואט וכמה טילטולים שב"כניקים הוציאה את המידע. כל הכבוד לך אמא של יפתח. לא על החסיפה, אלא על הביצוע המפואר הישן עכשיו ללא עורלה.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו

אחחח, כמה זמן שאני מחכה כבר לעשות את הצהלולים האלה
הריון ארוך ובריא לך טילי, וילדים בריאים ומאריכי ימים.
וכל האהבה שבעולם.
נועם

טילי2

New member
נועם תודה../images/Emo140.gif

תאמיני או לא הברכה שלך היא מה שהכי מטריד אותי וחושבת על כך יומם ולילה. ישועתי לא מוכן לשמוע על כך. מדחיק את הפחדים.

מרב.

New member
טילי יקרה...

ראיתי הודעה נחבאת אל הכלים בתחילת שבוע שעבר, שרשור לשרשור- מתחילה שבוע 15 ומרגישה מצוין- ורציתי לצעוק מאושר... אין הפתעה נעימה מזו, אין הריונית מפליאה ומופלאה ממך, אני מאושרת ומתפללת ומייחלת שההריון הזה יהיה מושלם- פשוט מושלם, ושהחודשים יעברו להם כה מהר, עד שתאחזי בידייך שניים קטנים ומופלאים. אושר גדול טילי, הרבה אהבה, לך ולאישך, ממרב

למעלה