במקום הכי ראוי

סוף-סוף אפשר לצרוח בקול ../images/Emo49.gif../images/Emo124.gif

לטילי וישועתה - מאחלים לכם (לאחר האיחולים הפרונטאלים) איחולים וירטואלים לשני בנים יפים, מקסימים ונהדרים כמוכם. שגיא, האור ואנכי שמחים עד מאוד על ההריון המופלא הזה (מכל הסיבות). שיהיה לנו רק לבריאות, ושיהיו לנו בשורות טובות, ב -
, שגיא וסיגל

רותם ש

New member
טילי וישועתה - כמה נפלא ../images/Emo42.gif

חדשות נפלאות ! שיהיה הריון ארוך בריא וקל ! רותם

ענבל **

New member
וואו, טילי, איזה יופי ../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

אני ממש מאושרת. שיהיה המשך הריון קל....מאחלת לך את כל הטוב שבעולם....

חן123

New member
מצטרפת בשמחה שלא תאמן לאיחולים

כל כך כל כך שמחה בשבילכם. מאחלת לכם הריון הכי שמח קל נעים בריא ונפלא שאפשר
בישול
ארוך ונהדר של 9 חודשים, ושהכל רק יהיה מוצלח. כל כך שמחה להגיב על זה.
חן

טילי2

New member
חן, תודה על האיחולים אבל לא נותר לי

יותר מ-20 21 שבועות גג. תשעה חודשים זה קצת מוגזם מרום השבוע ה-16.

yaelhul

New member
טילי, עכשיו הרגת אותי, סוכני הק.ג.ב

ממש פטפטנים לידך... איזה מידור עד השבוע ה-16... אני ממש המומה. אני מבינה נכון מהרמיזות של הבנות כאן? גם את עם תאומים בנים? לא זהים? אם כך, אנחנו עומדות ללדת בהפרש קטן מאד 4 בנים... יש, יש, יש !!! פליז, ספרי כמה מילים... ואיך את מרגישה יעל

טילי2

New member
יעל, אני כבר עוקבת אחרי ההריון שלך../images/Emo57.gif

בסקרנות. ממש תאומו של ההריון שלי. אם את מתכננת ללדת בארץ ובתל השומר נהיה כנראה ביחד.

חן123

New member
עוד יותר טוב!

כמובםן שאני זוכרת איזה שבוע את, הכוונה הייתה במצטבר 9 חודשים.... 20 שבועות הרבה יותר טוב! עקב "הנאות" התשיעי שאני חווה בימים אלה, שמחה בשבילך שאת די מוותרת עליו. עושה בשבילך 3 פעמים ביום טפו טפו טפו ועוד פעמיים חמסה, משהוא בטוח יעבוד... חן

אולה *

New member
ט-י-ל-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה אושר! איזה אושר!!!!!!! אני לא מוצאת מילים! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! אולה

כבר אמא

New member
טילי אני כלכך מאושרת בשבילכם../images/Emo45.gif

שיהיה בשעה טובה,( קראתי את הרמזים ולא הייתי בטוחה שאני מבינה את מה שאני קוראת.) שוב המון המון ברכות והמשך הריון קל ומשעמם

waoooooooooooooooooooooo

איזה חג ! טילי מקסימה שלנו, אחרי כל מה שעברת המשכת לפרגן ולנהל את הפורום הזה בהצלחה מדהימה ובאומץ לב ראוי לשבח. שמחה כפולה ומכופלת, אשרי התאומים שזוכים לאמא שכמותך, הריון קל ומתחילים את הספירה לאחור.

טילי2

New member
גמני, תודה תודה. את מגזימה במחמאות../images/Emo140.gif

הפורום והעיסוק בו היה תחליף לפרוזק. אתם הייתם קבוצת התמיכה הנהדרת ביותר עלי אדמות.

גם אני חברה ../images/Emo24.gif

רוצה לומר בשעה טובה ומוצלחת (מזל טוב לא אומר כי זאת אשמור רק ללידה)
שיתבשלו היטב היטב עד הסוף הטוב. ובבקשה בבקשה תישמרי על עצמך - נאמר מניסיוני המר.... תנוחי המון המון המון. פשוט "תתפדלעי" להנאתך ושישועתך יעבוד קשה בינתיים. אלפי חיבוקים ונישוקים. סאני.

למעלה