ירוקים מקנאה ובושה

kryp

New member
אתה אפס (ואני אוהד הפועל אז אל תזיין לי במוח)

yegger

New member
תעשה לי טובה

לך תאסוף את הצואה של הכלבה שלי מהמדשאה באוסישקין ותחזור לדווח לנו איזה ריח היה לזה.

שומו

New member
חשבת פעם למה הקבוצה שלך משחקת בליגה זין../images/Emo35.gif

(ולא, גם אני לא יודע לאיזו קבוצה בדיוק אני מתכוון)

Thierry Henry

New member
../images/Emo5.gif ירוקים מקנאה ובושה

הנה שרשור אחד שירכז לכם את כל אוהדיי הפועל ושאר ירקות שלעולם לא יהיו פקטור אירופאי. תנו להם לאכול ת'לב ולחגוג... זה בסדר, בשאר השנה תזהו אותם ברחוב עם הפרצוף הזה של האדם הקנאי..לא קשה לפספס.

פרצלה

New member
שיהיה להם לבראות

אני רק לא מבינה כמה כמות שינאה יכולה להיות בבני אדם,מדובר רק בספורט. אני אוהדת מכבי,אבל בפעמים המעטות שהפועל ירושלים הצליחה לצאת מהארץ לשחק באירופה ,הייתי לטובתם רק עבור העובדה שהם ישראלים וכשהם בחו"ל הם מייצגים גם אותי,למה לשנוא כל כך? לגבי אוהדי הפועל תל אביב שנותרו הומלסים בשנה האחרונה,זה בדיוק כמו אדם עני שעובר לייד וילה מפוארת ופשוט מקנא,צריך לחוש עליו חמלה וזה מה שאני חשה אליה כרגע

אוי אוהדי הפועל האומללים.

מנחמים את עצמם בניצחון של קבוצה רוסית עלובים זו השימחה היחידה שלהם הרי אין להם אושר מהקבוצה שלהם אין להם קבוצת כדורסל אין להם מגרש ביתי בקיצור אומללים אני פשוט צוחק מהטיפשות שלהם.תודה לדון שמעון שמחק אותה ותודה לשאול אייזנברג גם לרון חולדאי לכל הורסי השם הגועל.ייאללה כנסו לפורום שלהם תסתלבטו עליהם.

לקינגסטון סטייל תלמד לכתוב יא עילג.

אתה לא יודע לכתוב ולא מבין הבנת הנקרא ממש אוהד בי''תר לדוגמא כמו שצריך.אתה עושה בושות לעצמך ממש ליצן החצר יאאללה תחזור לחור שממנו הגעת קטמון או דגניה

יכולים לצחוק עליך כולם../images/Emo31.gif

אבל עושה רושם שצסקא קיבלו תמכתב ןקיימו אותו. אז בנתיים מי שצוחק זה אנחנו עליכם ולא להפך.

למעלה