ירוקים מקנאה ובושה

אתם עכשיו מבינים למה אני אומר שמכבי ת"א

כדורסל וכדורגל זה אותו חרא? כי זה פחות או יותר אותם אוהדים, אותם הנהלה, אותם ספונסרים וכו' אז לכל החכמים (אוהדי שאר קבוצות הכדורגל), אל תגידו שמכבי ת"א כדורסל זה כדורסל וכדורגל זה כדורגל, שניהם אותו אבא ואותו אמא.

ביתר י-ם וואלה לא מכיר אחי.

אה הקבוצה שהביאה לחצי גמר רק 15 אלף בשיא.עם כל הרעש של הקהל שלכם מה שאתם מסוגלים להביא זה 15 אלף.רק מכבי מסוגלת להביא 35 אלף כמו נגד באיירן מינכן בגביע האלופות.בית''ר זה מועדון קטן בלי קבוצת כדורסל אין לו הרבה תארים מועדון שניכשל תמיד באירופה בלי מסורת באירופה.תמשיכו לקנא כל אוהדי הספורט.אותו אבא אותו אמא אבל אימפריה גם שאנחנו בתחתית בכדורגל אנחנו תמיד אימפריה מעולם לא ירדנו ליגה בית''ר הייתה גם בליגה ג'.

פחחח הצחקת אותי באמצע הלילה

זה מראה כמה אין לך מושג בכלום. אנחנו הקהל הכי גדול והכי נאמן לקבוצה שלו, ומכבי היו מתים שיהיה להם אהדה כמו אלינו, אז כדאי שתנחת על הקרקע ותבדוק את השטויות שאתה מפצלץ. אמפריה לא הייתם ולא תהיו בחיים.

modz0r

New member
אלוהים אדירים, אתה ממשיך לדבר.

אתם אפילו לא בפיינלפור הישראלי שהמציאו במיוחד בשבילכם, ואתה צוחק על קבוצה שהפסידה לקבוצת NBA בגמר הפיינלפור האירופאי.

trigotrigo

New member
אחי, מצטער לאכזב אותך,

אבל פה זה פורום כדורסל ולא כדורגל... אתה מוזמן לשטוח את הלוזריות שאתה טוען לה שם...

סטאר 26

New member
אה הוא גם אוהד הפועל י-ם המיקרוב לא ידעתי.

אז מה בשבתות הוא צועק ייאללה בית''ר ויום אחרי קדימה הפועל תאמין לי דפוק על כל הראש זה פסיכי רצינני חשבת ללכת לטיפול יא טבעה.יש לך אומץ לדבר נגד קבוצת הכדורסל שלנו מי אתם מה עשיתם כל הליגה נותנים לכם בראש אתם עלולים לרדת ליגה ועוד על פיינל פור חשבתם חחחחחחחהההההה ליצן החצר אתה בא להיתפלץ על קבוצה אימפריה כמו מילא היית אוהד צ'סקא אבל הפועל ירושלים נו באמת סע סע מכאן.מה שמכבי עשתה בעשור האחרון אתם לא תעשו ב 200 שנה כל התארים כל הריגושים כבר שבענו מהם אתם לקחתם גביע המדינה חגגתם כאילו ישראל זכתה במונדיאל אנחנו כבר לא מיתרגשים מתואר כזה זה קטן עלינו רק גביע המדינה.

מקרוב עשה אותך יאפס

וקודם כל אני ביתרי בדם ואני לא הולך למשחקים של הפועל י-ם בכדורסל כי אחרי הכל לא מסתדר לי לצעוק קדימה הפועל, אבל אני אוהד אותם כי הם היריבה הרצינית היחידה של מכבי ת"א, וכל מי שנגד מכבי אני בעדו. ותראה כמה שאתה מוגבל ולא מבין כלום מהחיים שך, איפה רשמתי שהפועל י-ם יותר טובה ממכבי, או שעשתה השיגים יותר ממכבי, הא? רשמתי שאני שונא מוות את מכבי ואני מאחל להם שייפלו בעז"ה, וזהו. אז מי שצריך פסיכיאטר זה אתה יאוטיסט. ונכון, מה שמכבי עשתה בעשור האחרון אז אולי להפועל י-ם ייקח 20 שנה, מה לעשות, הפועל עדיין לא שולטת באיגוד הכדורסל ובאיגוד השופטים, ועדיין אין לה תקציב ענקי כמו מכבי, ועדיין לא שולטת בכל מקבלי ההחלטות בכדורסל. כשזה יקרה אני מבטיח לך שהפועל תעשה הישגים פי שתיים ממה שמכבי עשו, כך שבנתיים זכיה בגביע המדינה בשביל הפועל זה הרבה. אז אל תדברו איתי על תחרות הוגנת במדינה הזאת.

סטאר 26

New member
עשרים שנה אולי מאה שנה.

אתה זה שצריך פסיכיאטר רק עלוב נפש כמוך ייכנס לפורום של אוהדי מכבי ויבוא לזיין את המוח עם בית''ר שלא מעניינת כאן אף אחד.אם לא היית טמבל מהתחלה לא היית כאן.אנחנו אימפריה ואתם לא בפיינל פור הישראלי גם עם תקציב ענק יחסית לליגה אז תפסיק להיתבכיין.בשורה התחתונה מקבלי ההחלטות לא קולעים לסל מי שמביא לנו תארים זה שארפ והצוות.עוד מאתיים שנה לא תהיו כמונו יא מעפנים.או מה זה יול''ב קאפ מה זה יולב קאפ מה זה יולב קאפ .לשמחתנו ראינו העשור 3 פעמים את מכבי שלנו מניפה את גביע אירופה כיף לא גביע אירופה לאלופות לא המפעל המצחיק הזה שאתם זכיתם חחחח.אנחנו שבעי תארים כבר.

לכם אין כדורסל אין לכם כלום.

רק תיסכול תיסכול.גיבורים גדולים בכדורגל עם תקציב ענק ראינו אותכם אתמול נגד אשדוד בושה וחרפה נתתם להם את המישחק צריך להקפיא את הירידה אין ספורטיביות בכלל.אליפות אחת שלכם גם לא כשרה בעונת השרוכים מי אתם מה אתם.ייאללה ברע אין לך מה לעשות לבוא ולהיתגרות בפורום מכביסטי.הייתם מתים למחלקת כדורסל.

סטאר 26

New member
מכבי מועדון פי 10 יותר גדול מבית'ר זה בטוח.

בוא נעבור על העובדות.העובדות אומרות שאנחנו מועדון הרבה יותר גדול מבית''ר. נאמנות-החזרנו את הסמל הגדול שלנו אבי נימני בדם ואש. אתם את כל הסמלים שלכם מחקתם אפילו אורי שהיה שחקן ועבר אלינו אמר עברתי ממועדון גדול למועדון ענק זה מה שאורי אמר. את אלי אוחנה גירשתם וקיללתם כשהוא נכשל כמאמן כנ''ל את יוסי מיזרחי שהביא לכם אליפות היסטורית.את אלי גוטמן שהוביל את הליגה וניצח 1-0 קטן גירשתם בבושת פנים.התפרצתם לכר הדשא כמו בבונים וגרמתם לקבוצתכם הפסד טכני ואיבוד 2 נקודות בעונה הבאה אז מי נאמן יותר אנחנו או אתם. לגבי קהל וכמות אוהדים-מכבי היא הקבוצה ששברה את שיא מכירת המנוים בעונה.עונת הגלאקטיקוס 10.000 מנוים ידידי. מכבי היא הקבוצה שהביאה הכי הרבה קהל למשחק 35 אלף צופים בגמר הגביע נגד הפועל ת''א.אתם מביאים בלחץ 15 לא יותר את זה גם נראה בגמר נגד הפועל.נכון אתם רעשניים יותר ציבעוניים יותר למרות שרוב הקהל שלכם זה ילדים משועממים מהפריפריות עם שכל של ציפור. מיקצועית-יש לנו הכי הרבה תארים במדינת ישראל גביעים אליפוית מעולם לא ירדנו ליגה יש לנו הצלחות במיפעליים האירופאיים שיחקנו בליגת האלופות.אתם רק בושות עשיתם באירופה.יש לנו מועדון כדורסל מפואר אחד מ 4 הגדולים באירופה דבר שרק לחלום עליו אתם יכולים.ייצרנו יותר שחקנים ממכם לאירופה טל בן חיים אבי כהן תמיר כהן בוני גינצוברג. אז מי מועדון יותר גדול אנחנו או בית''ר טינופת ירושלים מועדון קטן עם קהל עלוב של בבונים כמו שלוזון אמר הוא צדק. עכשיו ייאללה קישטה לקטמון למעברה.

מה הקשר אשדוד עכשיו?

להזכיר לך שאפילו לשמינית גמר גביע לא עליתם והועפתם ע"י ביתר שמשון? אז עשה לי טובה, שלא אשמע אותך בכלל.

סטאר 26

New member
עם תקציב כמו שלכם הייתם צריכים בהליכה להיות א

בית''ר שמשון העיפה גם את קרית שמונה הפועל פ''ת וכמעט את הפועל ת''א.עם כל התקציב שלכם אתם משחקים כמו כוסיות אתמול הלכתם על המגרש.ביינתיים נתתי לך את כל העובדות למה אנחנו מועדון ענק ואתם מועדון קטן שמה שלא תעשו לא תהיו מכבי לעולם מכבי זה ווינרים לא יורדים ליגה אף פעם.מה שלא תעשו אתם חיפה מכבי תמיד תהיה מספר 1.

mordillogirl

New member
וזאת לא שמחה לאיד?

זה לא שאתה באמת בעד צסק"א, אתה נגד מכבי ואתה גם לא מסתיר את זה. בקיצור, אין מה לדבר איתך על כדורסל כי ברור שלא באמת אכפת לך מזה. אבל לכתוב הודעה לצסק"א (שאתה לא מספיק מטומטם בשביל לחשוב שאיכשהו זה יגיע אליהם) בפורום של אוהדי מכבי זה הכי מפגר שיש ><

שומו

New member
"פשוט נשמח שמחה שקטה ואמיתית"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כמו זו שהייתה בכיכר רבין לפני שנתיים
אתה כנראה לא יודע מה זו שמחה אמיתית, אז אני אסביר לך: שמחה אמיתית זה כשהקבוצה האהודה עלייך מנצחת, לא כשהקבוצה השנואה עלייך מפסידה.

modz0r

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

modz0r

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה