GeJuFan

New member
בואנה גם אני הייתי בכיתה ז'

כשהייתי בהופעה הראשונה שלהם בארץ.(בסדר בסדר אז זה היה הפעם השנייה, כן כן נשארתי שנה. יאללה תצחקו. לא שזה ממש מזיז לי).

סבגבג

New member
איזה עשירים ואיזה נעליים?!??!?!

זה היה ב-16.5, יום לפני היומולדת שלי (כן... ביומולדת של מאי, לבל נשכח!) ודודה שלי בדיוק קנתה מכשיר של אורנג' והיה את המבצע שאם קנים מכשיר מקבלים כרטיס חינם, אז בנוסף לכל המתנות היא נתנה לי ת'כרטיס אני שחולת פייב בטירווווווווווףףףף הייתי הכי מאושרת בעולם רק הייתי צריכה למצוא מי יבוא איתי. ואז זה כבר היה מבצע שלם... חחחח

GeJuFan

New member
סלח לי

אבל הכרטיס עלה לאמא שלי 150 שקל. זה היה איזה שורה שמונה. וזה היה ממש רחוק מהם בקושי ראיתי משהו. אני הלכתי להופעה שהייתה בספטמבר. זואותי שהיי-פייב(או יותר נכון להגיד היי-פוור) חיממו. למרות שלא ראיתי טוב זו הייתה ההופעה הכי מגניבה שהייתי. ההופעה אחריה הייתה של מטליה ששמה הצלחתי להסיג כרטיסים בשורה השנייה. רק מה זה היה גוש ב' אבל מה זה משנה שורה שנייה, לא יכול להיות יותר טוב מזה, הרי היו כאלה בגוש א' ו-ה' שזה ממש בצד. אפשר להגיד שאני ברת מזל.

סבגבג

New member
הא?? וואט דה פאק??!?!?

חוצמזה שהכרטיס עלה לך 150 ש"ח לא הבנתי כלוווווווווווםםם

GeJuFan

New member
לא היית אמור

אני מדברת יותר מדי לפעמים. זה אחד החסרונות שלי. אני לא יודעת מתי לשתוק כשאני מתחילה. רואה הנה זה שוב קורה.(טוב לשתוק כבר)

GeJuFan

New member
על מה אתה מדבר

על העיתונים? 93% מזה זה על ג'ורג' קלוני או ג'וליאנה מרגו'ליס. וזה פשוט הערצה. אני מעריצה שלהם כבר 4 שנים. אחרי 4 שנים של הערצה הרבה חומר נאסף. יש לי חברה בארצות הברית, היא מעריצה של ג'ורג' כבר יותר מ-15 שנה יש לה ממש כמויות של חומר, יום אחד שהיא כבר לא תהיה מעריצה איזה מעריץ חדש הולך להיות ממש בר-מזל. בעזרת השם זה יהיה אני.

The WizardMan

New member
ממש ברת מזל .....

אני לא מבין איך אפשר להעריץ בנאדם בצורה כזו מה הם כבר עשו שגרם לך להעריץ בכזו צורה אובססיבית ?

GeJuFan

New member
כמה דברים

1) אחד זה לא הערצה אובססיבית. אתה בכלל יודע מה זה? אני לא הולכת ושולחת להם מיליונים של מכתבים או מתקשרת עליהם או דברים כאלה. ממי ראיתי מה זה הערצה אובססיבית. 2) מה הם עשו שגרם לי להעריץ אותם? קל מאוד הם יודעים לשחק. אני אוהבת את המשחק שלהם. הערצה הראשונית הייתה בגלל שג'ורג' נראה טוב חלפה לה מאוד מהר ובמקומה באה הערצה בוגרת יותר הערצה של המשחק שלהם של הדמויות (וטוב עדיין יש הקטע שהוא נראה מדהים אבל זה ממש מישני ולא חשוב). אתה לא אוהב איזו קבוצת כלשהי בספורט? הולך למשחקים באופן קבוע? קונה דגלים וכל מיני דברים אליהם? גם זה הערצה.

^NB^

New member
לפי דעתי הערצה זה טיפשי

אבל מיליוני אנשים ברחבי העולם חושבים אחרת זה מי אני שיחליט

GeJuFan

New member
אההה

אופס, מה רע בהם, אני באמת אוהבת את ג'ורג' קלוני. ואני באמת חמה עליו כי אם כל הכבוד הוא באמת נראה טוב. והזה של AOL זה היה כזה בצחוק ופשוט מאוד אהבתי את זה. אתה צריך לראות את התגובות שאנשים שולחים לי על זה.(דברים טובים כמובן, אבל לא שאני משתמשת בAOL הרבה גם ככה).

GeJuFan

New member
סורי

הגבתי להודעות של איזה 5 אנשים בפחות במשהו כמו 20 דקות זה קצת קשה לזכור. את המין אם כל כך הרבה אנשים. וזה רק בפורום הזה.

למעלה