Scott Robinson!!
ס סבגבג New member 24/3/03 #57 כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאקקקקקקקקק ג'יי הכי שוווווווה שם!!! רגע שאני אבין...?! מה בושה בלהעריץ אותם.....?!
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאקקקקקקקקק ג'יי הכי שוווווווה שם!!! רגע שאני אבין...?! מה בושה בלהעריץ אותם.....?!
ס סבגבג New member 23/3/03 #26 פייב זה טוב!!! יש לי את כל פייב כל ווסטלייף ממ... שניים של הבקסטריט (נו עם כל הדיסקים שלהם קצת קשה לעקוב) ו... אחד של אנסינק חולת פופ שכמותי
פייב זה טוב!!! יש לי את כל פייב כל ווסטלייף ממ... שניים של הבקסטריט (נו עם כל הדיסקים שלהם קצת קשה לעקוב) ו... אחד של אנסינק חולת פופ שכמותי
M Mashina Girl New member 26/3/03 #67 הו וואל. סאאאאאבאאג נדפקת! ../images/Emo5.gif../images/Emo28.gif
L lol girl New member 22/3/03 #25 ראסמי הן שולטות תצחקו תצחקו אבל כל הילדות שלי הערצתי אותם יש לי את כל האלבומים המוקריים ,(את כל ה-3) ועוד איזה דיסק של הקלטות מיוחדות+ראיון שאבא קנה לי בסינגפור חח ועדיין יש בארון למעלמה קלסרים עם חומר ראש 1 ומעריב לנוער שאספתי עליהן חחח אוחח נוסטלגיה...
ראסמי הן שולטות תצחקו תצחקו אבל כל הילדות שלי הערצתי אותם יש לי את כל האלבומים המוקריים ,(את כל ה-3) ועוד איזה דיסק של הקלטות מיוחדות+ראיון שאבא קנה לי בסינגפור חח ועדיין יש בארון למעלמה קלסרים עם חומר ראש 1 ומעריב לנוער שאספתי עליהן חחח אוחח נוסטלגיה...
G GeJuFan New member 23/3/03 #29 תגידי יש שם משהו על ג'ורג' קלוני? ג'וליאנה מרגוליס? ER? אני מחפשת חומר ישן, בנוסף ליותר מ- 400 עיתונים שכבר יש לי.
תגידי יש שם משהו על ג'ורג' קלוני? ג'וליאנה מרגוליס? ER? אני מחפשת חומר ישן, בנוסף ליותר מ- 400 עיתונים שכבר יש לי.
G GeJuFan New member 23/3/03 #45 היי תודה. ואם את צריכה חומר, יש לי בכמויות איזה 400 מגזינים ורובם מחו"ל.
L lol girl New member 23/3/03 #35 חח היה לי ה-כ-ל ולא רק מהארץ מכל הארצות אפילו דוד שלי באוסטרליה שלח לי חומר משם