לחברה שלי לשותפה שלי למינהלתתתתתתתתתתת

מזל חי

New member
לכל דבר יש זמן דינה

וחושבת שזה נפלא שהגעת למקום הזה, בשבילך ולמענך..

shani2

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

m i c h a l i

New member
בהצלחה דינה ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שטוב לך ושיש דברים טובים שממלאים את חייך
תודה על ההשקעה בפורום (אני יודעת כמה זה קשה) ולקטי המון בהצלחה עם החזקת המושכות לבדך (אגב, אני אחת מהיושבות ברכב מאחור בדרך למפגש הראשון שלך :) )
לשתיכן

בהצלחה לשתיכן../images/Emo39.gif

וחושבת שהפורום הזה גדול מדי ולבד יהיה קשה לקטי לנהל אותו ממליצה שכתחפשו שותף שיהיה ממין זכר שיהיה איזה איזון שוב בהצלחה

mr_lonely

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo141.gif

שיהיו התחלות חדשות מוצלחות תבואי לבקר מידי פעם

רות 2

New member
ממממממממממ

ניראה לי שקיבלת צידיה לא קטנה לכל דרך שבה תבחרי........ במיוחד באשר ליחסי אנוש וירטואלים ולא וירטואלים וזה.................. שלא כל אחד שווה את ההתיחסות שלך... וש... הכתפיים שלך לא חייבות לשאת את כל כובד המשקל תני מקום גדול יותר ..........לך

שירלי6

New member
המון בהצלחה!

ו..תודה. בזכות הפורום הזה..בניהולך קרו לי דברים נפלאים. אושר ובריאות

שלי 9

New member
אז את נפרדת מאיתנו כמנהלת אבל לא

כחברה מן המניין בפורום..וזה מה שחשוב:)) לא הייתי מעורבת מעולם באינטריגה כזאת או אחרת שקשורה לדרך הניהול שלך..אני רק קראתי בעיון את השרשורים המרגשים שלך אודות החוויות הפרטיות שלך ואני אמשיך לעשות זאת גם אם לא תהיי בניק כחול..

דינהההההההה

העיקר שאת יודעת מה הכי טוב בשבילך זה העיקר
בהצלחה בחיים האישיים

דינה

בהצלחה רבה לך בהמשך חושבת שניהלת את הפורום כמו שצריך לנהל פורום - עם הרבה איפוק ולמרות שגם אני חוויתי לא מעט מחיקות- חושבת שכן- הן היו במקום בהמשך- בטוחה שתישמעי קולות של געגוע.....(ממקומות לא צפויים (-: אשמח "לראות" אותך כאן...מקווה שלא תעלמי לקטי בהצלחה בניהול הכי חשוב זה לקחת הכל בקלילות ולא להתרגש מאף אחד

דינה , שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי ../images/Emo24.gif

שיהיו לך חגים שמחים
ואני מקווה שאת בכל זאת נשארת כאן בפורום , מאחלת לך מכל הטוב שקיים
טל .

למעלה