לחברה שלי לשותפה שלי למינהלתתתתתתתתתתת

G a v ® i e L

New member
אז, דינה...

ברטרו, עם יד על הציצי, תעני לי - היה שווה ? ואת קטי - כשאתה בצמרת אתה לבד, זה מחיר התהילה ! וזה דרך הטבע.

limiaw

New member
גם ממני המון הצלחה ../images/Emo50.gif

לא מכירה אותך כל כך אבל לפי הכתוב מצטיירת אישה נפלאה , המשיכי בדרך יקירה והעשירי עולמות של אנשים רבים וטובים ..

עבודת התנדבות היא תמיד

ברוכה. :)) יותר מבורך יהייה לך בלעדיה ~נראה לי .
שחור הולם אותך~מבטיחה.
ותודה על כמה דברים קטנים עם הכנסנו לפורום
הזה

r e d head

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אז מה עכשיו כבר לא יהיו לי קשרים בהנהלה? .... סתם סתם דינה שיתגשמו כל התוכניות שלך והן נשמעות טוב!! העיקר החיוך שבלב ... וגם זה שרואים לך. ונתראה בשמחות.

דינה ../images/Emo140.gif

פרידה זה תמיד דבר עצוב זה דבר שבלב ולכן זה חשוב, אך כמו שאומרים החיים ממשיכים וצריך ללכת קדימה עם הרבה חייוכים
וכשמסתכלים קדימה ומצפים לבאות יודעים שמלבד "שלום", יש תמיד גם "להתראות" ב-ה-צ-ל-ח-ה בכל מעשה ידיך דינה

RED ROZ

New member
בהצלחה בעשיות אחרות ../images/Emo25.gif

מכירה אותך יותר כאדם ולא כ"מנהלת". תמיד נהנית לקרוא אותך . אז, אאחל לך הצלחה ,אושר ואהבה בשאר הדברים שתפני אליהם . קבלי
עד לפגישה הבאה...... ולקטיה המון הצלחה וכחחחחחחחחחחחחחח.

../images/Emo140.gifבהצלחה לשתיכן

דינה, לך בדרך בה בחרת וקטי, לך בהמשך הדרך. יופי של עבודה עשיתן, ומרגש לקרוא איזו חברות ושותפות אמיצה נולדו פה.
בהצלחה

אוהבת להיות חלק מהמקום הזה

מאחלת לך הצלחה רבה דינה מעריכה את התנדבותך- מתארת לעצמי מה עברת, מאוד רוצה להבין שבחרת לקחת רק את הדברים הטובים- ולהמשיך הלאה בחייך. תודה על הכל

maof

New member
דינה ../images/Emo39.gif

בתקופה הזאת צברת לעצמך אנשים שיודעים להעריך את ההחלטה שלך, ואחרים שלא כל כך
אבל תמיד נאמר...ההצגה חיבת להמשך...
מעוף

קטי..

נשמה... האמת?...לא מקנא בך...ובכל זאת אני בטוח שבכח אישיותך המקסימה תצליחי לתמרן ולהגיע לקו הסיום שלך בלי להיפגע... יש פה הרבה אנשים מקסימים, אבל גם כאלה שהחתימה שלי הולמת אותם.. מאחל לך המון המון הצלחה !!! אוהב..
הנני כאן ... אל תשכחי..

אופסססס... ../images/Emo9.gif

רק עכשיו שמתי לב..התכוונתי לשיר אחר, ויצא לי משהוא מקסים לא פחות..
אז אל תשכחי... הנני כאן ... תמיד !!!!! אגב, סקעת שר יפה, אבל אין כמו המקור... אותו לצערי לא מצאתי..
רבות הדרכים .... בכל סיכום יש התחלה של משהוא חדש...

../images/Emo39.gif תודה דינה

תודה על הזמן וההשקעה אין ספק שיש לך את הכשרון והיכולת להתמודד עם מצבים כמו שהתמודדת כאן. עשית זאת הכי טוב שרק ניתן היה. בהצלחה חניאירי

לא מכיר, לכן לא יכול לתת קרדיטים...../images/Emo50.gif

...אבל יודע שלנהל פורום באינטרנט זה הרבה "כאב ראש"... אז בהצלחה משלב זה והלאה...

avihuav

New member
דינה

אם יש מלה להגדיר את מה שאני חושב על דרך ניהולך זה תודה אחת גדולה. אחד שלא אחת בתגובותי האגריסיבים כלפי כמה אנשים פה, יכול להעיד שלא פעם נימחקתי ועל כך יעידו דפי ההיסטורית המחיקות, אבל איני יכול לבוא ולטעון כנגד האוביקטביות שלך בנושא, לאחר היכרותי עימך, יכולתי להבין מאיפה באה הלויליות שלך לנושא, ובאיזה קשיים שסיפרת בחלקם את היתמודדת, יכול לומר לך שוב בשמי ובשם הרבה פה, שוב תודה אחת גדולה, ובהצלחה בדרכך, ולך קטי בהצלחה בתפקידך,

N D R

New member
תודות לך דינה על ניהול פורום

לא טרוויאלי לניהול. מאחל לך הצלחה בכל אשר תבחרי למלא בזמן שהתפנה ומניח שמדובר בלא מעט זמן. ולך קטי, המון הצלחה בהמשך הניהול.
לשתיכן

למעלה