לשוש
ולתמונות מהמיפגש

clcl

New member
לימור . . . תמיד כייף לפגוש אותך

וכנראה שהכל נשאר במשפחה . . . שמחתי מאוד להכיר את גלית . . . מיסרי לה שלום בשמי. מקווה להזדמנות נוספת להפגש עם שתיכן.

חנצ'ה קצרת מחמאות אתמול ממנה

חבל"ז. "יא מקסימה, היא נעימה, יש על מה לשוחח עימה, נכנסת ללב, מרגישים שאצלה האירוח משו, משו. אם פעם תלכי אליה, תקחי אותי, טוב" זה הציטוט פחות או יותר מהריכולים עליך אח"כ.

clcl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifעוד פעם גרמת לי להסמיק

תודה שלחתי לך מסר

נופר א

New member
../images/Emo51.gifרבה רבה לשוש על המתנה היפה

והשימושית שנתת לנו, טיימר בצורת טבח חמוד ושמנמן!!!! נופר כבר אימצה אותו והלכה לישון איתו......

היה ערב נפלא והיה כיף להכיר את כולם

תודה למירב המקסימה
ובני ביתה על האירוח המדהים. היה כיף כיף כיף
תודה למנהלת הפורום שלנו שוש
על המתנה ועל היחס החם והמלבב

effyba

New member
../images/Emo124.gifאין לי מילים..שירים..מנגינות

כדי לומר לכם כמה המפגש נראה מוצלח וכמה אני מקנאה.....מקווה מאוד מאוד מאוד שעוד יהיו כאלה בעתיד ונוכל להיפגש בכיף.

clcl

New member
../images/Emo51.gifלמירבלי על האירוח החם ולשוש

על האירגון ועל המחשבה, הרגישות והתשורה מחממת הלב. מפגש עם אנשים חמים, פתוחים, מאירי פנים וטובי סבר. תודה גם למשפחתה של מירב שקיבלה את כל האורחים בפתיחות ומעל לכל החווייה המקסימה שנקראת לי ילדה יפיפיה וחברותית (בתה של מירב). כל טוב ושוב תודה לכולם/ן. יום נעים.

רוני ר

New member
לכל הבשלניות..אני פשוט ../images/Emo153.gifמקנאה

איזה מאכלים, איזה כשרון, ממש תאווה לעינים ואני בטוחה שגם לחיך. איזה כיף לכם. כל כך רציתי לבוא. בפעם הבאה
מצפינים !!!!

wan

New member
חברה כולי קנאה ../images/Emo99.gif

איזה יופי של מפגש זה נשמע. נזכרתי במפגש שבו נכחתי בקיץ אצל מירב.(מירב עדיין מודה לך על הארוח) ואני יכולה להתחבר למה שחוויתם. והכיבוד, אוי הכיבוד נראה לעילא דה עילא. כל הכבוד .

ורד 34

New member
אני מיצטרפת לדעה ../images/Emo9.gif

אני מזילה ריר רק מהתמונות. אם הייתי שם אתמול הייתי מגיעה למימדי דרקון גדול

איזה כיף לכם!!!!

מזל שלא יכולתי להגיע .... הייתי מעלה 3 קילו לפחות הכל נראה כל כך טעים

ליגל2

New member
מממממ הכל נראה נפלא כל כך

חבל שלא יכולתי להגיע... אפשר לקבל את המתכון עוגת מוס הפיסטוק ולעוגת מוס המלאבי. תודה

מוצרלה

New member
../images/Emo7.gifעזבי אותך שלא יכולת לבוא,

אני לא טעמתי/אכלתי - מחקו את המיותר, מכל הכל טוב שהיה שם גררררררררררררררררררררר

ESHLY

New member
כרגיל ... אף פעם לא מאכזבות ...

ידעתי שהיום יהיו לי נקיפות מצפון! בכל אופן שמחה שנהנתם, לי נשאר רק להעתיק את המתכונים והתמונות, ולהתפנות לעשייה... מחכה בקוצר רוח למפגש הקרוב ...

למעלה