, אפשר לשאול שאלה

taltal0n

New member
../images/Emo52.gif, אפשר לשאול שאלה../images/Emo92.gif ../images/Emo35.gif

האם העובדה שלאסקסואלים אין משיכה למין או סקס אומרת גם שהם לא מתאהבים או בכלל מסוגלים להתאהב (ממש להתאהב - בלי קשר לסקס) ?

Limbonic Art

New member
../images/Emo92.gif

האם התאהבות קשורה לסקס? אפשר גם לשאול הפוך: האם משיכה מינית היא בהכרח קשורה להתאהבות אצלכם? אסקסואל יכול בהחלט להתאהב באחר/ת - יש לנו רגשות כמו לכולם.

taltal0n

New member
אז מה קורה אצלם כשבאמת...../images/Emo35.gif

כשבאמת מתאהבים ויש אהבה חזקה ואמיתית , יכול להיות מצב שזה "יגלוש" ליחסי מין ? את , למשל , התאהבת פעם ? אם כן , הרגשת צורך רגשי (מתוך אהבה) לקיים יחסי מין עם אהוב ליבך ?

Limbonic Art

New member
אני לא מציגה את כלל האסקסואלים../images/Emo13.gif

אני לא התאהבתי , גם לא שוללת שאולי אי פעם זה יקרה, אני לא מאמינה שארגיש אי פעם צורך רגשי לקיים יחסי מין- אני מאמינה שלקיים יחסים מיניים - זה דבר שנעשה מתוך רגש ומשיכה מינית (שלא לדבר על אנשים שמשיכה מינית מספיקה להם) בכל מקרה ,אישית, אני לא חושבת שאגיע למצב של לקיים יחסים גם אם זה יהיה מישהו מקסים והכל (אבל, גם לא יכולה בוודאות לומר מה יקרה אם). בכל מקרה, בשביל להמנע ממצבים לא נעימים מסוג זה- אם אי פעם אחפש בן זוג - אעדיף מראש שהוא יהיה א-מיני כמוני , בכדי להפחית את הסיכוי שיקרה מצב כזה. לגבי כלל האסקסואלים- ישנם סיפורים בהם אסקסואל/ית, מצא עצמו/ה בקשר עם פרטנר/ית מיני וכן זה גלש ליחסי מין קשר - מעצם טיבעו, כרוך בויתורים- ומתוך אהבה תתכן "הקרבה" מסוג זה מצד האסקסואל.

taltal0n

New member
את לא מרגישה צורך בבן זוג\מאהב...?

לחיים ? אף פעם לא הרגשת צורך ? את בת 23 , לא ? לא היתה פעם אחת אפילו שראית גבר שמצא חן בעינייך ואמרת לעצמך : "איזה חמוד..." ורצית בתוך תוכך להיכנס לקשר איתו (לאוו דווקא יחסי מין) ? בכלל , כל הא-סקסואליות , נראה לי פשוט כאי-פשרנות על הבן זוג המושלם \ שנועד לנו . כאילו שאת לא מתפשרת בכלל לאורך כל הדרך , אם זה "זה" אז זה "זה" , אם לא אז בכלל לא . אני יכול להבין את גם (אני גם לא מתפשר) - בהנחה שזה מה שזה אומר .

Limbonic Art

New member
אישית, לא הרגשתי צורך בבן זוג/מאהב

לכן, לא יכולה להגיב (בוודאות) לגבי פשרה הכרתי המון אנשים מקסימים בחיים שלי, אבל בן זוג זה לא משהו שמתאים לי כי אני אוהבת להיות לבד
שוב, זה לא תופס לגבי כל הא-מינים כאן, רבים- כן מעוניינים בקשר זוגי, וחלקם מוכנים להתפשר (הרי זה חלק מהחבילה)...

taltal0n

New member
שאלה קצת אישית...

חווית פעם פורקן מיני או אורגזמה (לא בהכרח עם בן זוג) ? פשוט מסקרן אותי כל הנושא של ה- "א-מיניות" .

Limbonic Art

New member
כן, ממוסיקה ../images/Emo6.gif

וחוץ מזה, בגיל ההתבגרות- חוויתי פורקן מיני (לא עם בן זוג, אלא ע"י אוננות- בטח לזה התכוונת) אמנם, איני נמשכת לבני אדם (או חיות או דברים דוממים
), אבל כן אוהבת את הנשיות שלי ושלמה עם עצמי במיליון אחוז
כיום , אין לי צורך בשום סוג של פורקן (כבר כמה שנים טובות מאז) מה גם-למי יש זמן וראש לזה כאשר 12 שעות ביום אני מבזבזת על עבודה (לפעמים יותר) ביתר הזמן אני מפנה זמן לתחביבים , לחתולה , לשינה מידי פעם וכו'...

taltal0n

New member
אני פשוט בהלם ,איך מישהו יכול בלי..

פורקן מיני ! אני לא מסוגל לקלוט את זה . אני חושב שאורגזמה (גם אצת הגבר וגם אצל האישה) זו אחת המתנות הכי גדולות שהעניק לנו הטבע , זה פשוט קסם , פשוט כמשמעו ! אני עדיין מנסה לעכל את זה .

Limbonic Art

New member
זה בסדר

גם לי קשה להבין מה כזה מתנה בזה סתם מעין רטט חסר משמעות לשנייה... וברצינות מוסיקה- הרבה יותר מביאה לי סיפוק, כמו גם ציור- רוחני ונשאר להרבה מאוד זמן
טוב, יש לנו צרכים שונים לגמרי....

Limbonic Art

New member
נכון../images/Emo203.gif

רק שמדובר היה בצורך או אי צורך (שגם כאן אין ויכוח) ולא בטעם או ריח.

לגברים זה קצת שונה...

הגוף מייצר יותר מדי תאי זרע ככה שהפורקן יגיע גם אם הגבר לא יעשה כלום (קרי לילה). אצל נשים הביציות נוצרות בלידה וכל חודש, האישה מאבדת בדרך כלל ביצית אחת. מעניין אם הגוף מרגיש כאשר אין לו ביציות... האבולוציה יצרה את ההנאה המינית בשביל שנתרבה. לא הייתי מגדיר את זה כקסם... משהו מנטאלי/רוחני/אמנותי בהחלט עדיף מהנאות הבשר. זאת רמה אחרת של הנאה.

taltal0n

New member
אני חושב שאתה...

או יותר אנחנו "קטנים" מידי בשביל לקבוע עובדות כמו "האבולוציה..." . יש לנו מתנה , כדאי לנצל אותה .

למעלה