, אפשר לשאול שאלה

taltal0n

New member
אני אישית לא השתכנעתי שיש...

דבר כזה "א-סקסואלים" . לפי דעתי אין אחד שלא רוצה להתרבות (או להתאהב ולעשות אהבה - זה צורך של הנפש) - זה נובע מצורך טבעי שלנו ואם יש אחד כזה אז זה לא בגלל שהוא לא רוצה או שהוא לא מרגיש צורך , אלא בגלל חוסר יכולת להיפתח אולי או לא יודע מה ...קטונתי מלהבין...האדם הוא יצירה מורכבת מידי מכדי שנבין אותו .זה נשגב מהבנתינו . אבל כל אחד רשאי לדיעה אישית . זו בכל זאת דעתי האישית ואני חוזר , ה א י ש י ת !!! בכל זאת , אני חושב שזה חרטא ברטא .

gabriel1349

New member
חחחחח

כשאדם מתעניין במשהו (כפי שרשמת בהתחלה) הוא לא אמור לפסול את הדבר על הסף אחרת בשביל מה ללמוד משהו שאינו קיים? עובדה! אנחנו קיימים! להתרבות? תודה רבה - תשמור לעצמך את הרצון או הצורך הטיבעי שלך. אתה מדבר על אי יכולת להיפתח- עושה רושם שאתה הוא בעל אי יכולת זו.. It’s easy to condemn without looking in the mirror Behind the scenes opens reality

gabriel1349

New member
חחח אני נראה לך ילד קטן? ומי אתה?

לא נעלבתי , אבל שמור גישות/דעות כמו שלך לעצמך אתה בפורום שנפתח בנושא זה. זה ממש כמו שאני יכנס לפורום סטוצים ויגיד להם שהם ריקנים ומשועממים חרמנים (זו דעתי , אבל מה הטעם לעשות זאת בפורום שנפתח בנושא?)

Limbonic Art

New member
איזה דעות בחיי

ממתי לכולנו יש את אותם צרכים? "לפי דעתי אין אחד שלא רוצה להתרבות (או להתאהב ולעשות אהבה - זה צורך של הנפש) - זה נובע מצורך טבעי שלנו ואם יש אחד כזה אז זה לא בגלל שהוא לא רוצה או שהוא לא מרגיש צורך" -עזוב את הצורך שאין לנו, אנחנו לא נמשכים מינית לאחר, כך שזה כבר לא צורך טיבעי שלנו. ישנם א-מינים שכן מעוניינים להתרבות (באגב) -הנפש שלי זקוקה לשקט ולא למטרד על הראש (בכל הקשור לבן זוג וילדים)

p019

New member
יש דעה, יש אמונה ויש עובדות

אני שמחה שיש לך דעה, דעות זה דבר חשוב. זה עומר (כנראה) שישבת וחשבת על הנושא. ואפילו כנראה קראת עליו קצת (בתקווה). ובכל זאת. דעתך כי אין דבר כזה "א-סקסואלים" שווה כקליפת השום כיוון שאני כזו, אז אני יודעת שיש. או שאתה תוען שאני לא קיימת? מעניין. זה שלדעתך אין אנשים שלא רוצים להתרבות (לא שזה קשור לא-מיניות, כנראה אחוז האנשים הא-מיניים שלא מעוניינים בילדים זהה לאחוז באוכלוסיה הכללית, ויש פורום גם לזה לידיעתך), שוב, רק אומר שכל מה שאתה לא חובה על אצמך אתה לא מעמין בקיומו. שאלה, אתה מענין שאדם אלך על הירח? אתה חושב שאם משהו היה אומר כי הוא לא מעמין שאלכו על הירח, או לא מעמין שארצות הברית קיימת (כי הוא מעולם לא היה שם), או שיש מלחמה (כי הוא לא שמע אפילו הזעקה אחת) אז הוא רשאי להחזיק בדעה הזו? זו שזו דעתך האישית, לא הופכת אותה לנכונה או לגיטימית.

הוא גם לא מאמין בהומואים ולסביות

לפי הסיבות שנתן. או באנשים שמשתמשים באמצעי מניעה.

אתה נגד כל הפורום?

כולנו פה אומרים שיש דבר כזה, איך אתה בדיוק החלטת שכולם טועים, ואתה צודק? צורך טבעי? כמו הצורך הטבעי שלך לצוד חיות, שאתה מממש כל יום? אל תשתכנע, מצדי. הקביעה שלך זו יומרנות.

taltal0n

New member
למה יומרנות, אני רציני...../images/Emo24.gif

פשוט קשה לי לקלוט שדבר כזה קיים, הרי תמצית החיים היא א ה ב ה . לפי דעתי, הדרך הזו או אורח החיים הזה שאתם מכנים אותו "א-סקסואלים", זו איזו שהיא בריחה מהמציאות\אלטרנטיבה או לא יודע מה...,איך שתרצו לקרוא לזה, למציאות . אני פשוט לא מאמין שיש איזה בן אדם בעולם שלא צריך אהבה , אהבה זה מזון הנפש . ושאף אחד לא יחרטט אותי עם דיבורי שאנטי כמו "המוסיקה שלי היא..." . ואני לא מלגלג לאף אחד פה . זה שאני לא מוכן או לא קולט את זה אז זה לא אומר שאני לועג לכם או מנסה לכפות עליכם דרך אחרת . "כל אדם , הטוב בעיניו יעשה" (בתנאי שזה לא פוגע באחרים) . מי יודע אולי דרך השרשור הזה אני אבין ואקבל את זה בסופו של דבר . תשכנעו אותי .

gabriel1349

New member
עד השאנטי!

אם לימבוניק תקרא, שקראת לה שאנטי היא תוציא לך את המעיים מהמקום חחח חוץ מזה, יש דווקא אימרה האומרת שהמוסיקה היא המזון לנשמה ורבים חיים את המוסיקה והיא תופסת המון זמן מחייהם. שוב, יש הרבה סוגים של אהבה- גם אהבה בין חברים או ידידים זה סוג של אהבה - לא אמרנו שאנחנו רוצים לחיות בלעדי נפש אדם- אלא חלק לא מעוניינים בזוגיות- אנחנו שלמים גם בלי זה , אנחנו לא חצאי אדם שמישהו צריך להשלימנו רוצה תאמין, רוצה תקרא לזה בריחה, דעתך לא כזאת מעניינת בכל מקרה ולא תשנה אותנו

korpiklaani

New member
היא הייתה ../images/Emo123.gif

מנסרת אותו במסור חשמלי, ושמה אותו חי בבלנדר אבל עכשיו היא קצת חולה
בסאות'פארק היה איזה פרק של היפים מסוממים שבשביל לפזר אותם ואת האירוע שלהם, היה צורך להגיע לבמה ולשים SLAYER בשביל שיסתלקו, כי זו מוסיקה לעצבניים
לעומת השאנטי שלהם
בעצם מה נזכרתי בזה

Limbonic Art

New member
חהחה! נראה לי מזג אויר יא מושפע../images/Emo6.gif

מאיפה הבאת את זה שאני חולה? (כי אני לא)

taltal0n

New member
אז יענו...צריכים אהבה, אבל לא...

...אבל לא זוגיות , כן ? זו הכוונה ? כי זה מובן לי , לא כל אחד בנוי לזוגיות , אבל לאהבה כל אחד אחד בנוי ורוצה .

gabriel1349

New member
יאווואאאו איש!

יש אנשים א-מיניים שמועניינים בזוגיות ללא החלק המיני , כי לא קיימת משיכה מינית ויש כאלה שטוב להם לבד או עם חתול או עם כלב , כי לא מתאים להם בן זוג על הראש והם לא בנויים לחלוק את חייהם עם עוד מישהו.

Limbonic Art

New member
חתיכת חציל- דודה שלך שאנטי!

שאנטי באנטי זה אלה עם הבגדים ההודים 3 מידות מעליהם שמעשנים באנגים וגראס ולא יודעת מה עוד ושומעים מוסיקה אולי טובה , אבל אישית משעממת מאוד! + אוירת קטורת ונרות בכאילו רוחניים , פגועים מוחית מהסמים שלהם. אני לא אמרתי שתמצית החיים היא לא אהבה!!! אני אמרתי שלי טוב בלי בן זוג ואני לא צריכה אחד כזה על הראש שלי (ולא כל מי שא-מיני טוב לו לבד, בניגוד אלייך אני מסוגלת להבין אנשים שיש להם צורך שלי אין ) כפי שאמרו לך יש הרבה סוגי אהבה, מה שחסר לי תאמין לי אני משיגה ולא מחפשת תחליפים שימלאו את החלל הריק שאין לי ! וזה לא שאנטי!!!: http://erikrodriguez.free.fr/Nouveaux%20fichiers/divers/dimmu%20borgir%20-%20Blessing%20Upon%20The%20Throne%

למעלה