, אפשר לשאול שאלה

Limbonic Art

New member
כי היינו רבים כמו חתול ועכבר

ואני לא לוקחת את השיחה הזו ברצינות יותר , אלא בהומור טוטאלי חוץ מזה נחמד לדעת שאתה מורח על השפתיים אודם כ"כ אדום ^^

אבל אסקסואלים יכולים לאהוב

כמו כן, תמצית החיים היא לא אהבה, אף אחד לא יודע מה היא בדיוק. מצאתי שדברים רבים בחיים מושכים אותי ונראים לי מהנים, יותר מתינוי אהבים פיזי, ואפילו יותר מזוגיות רוחנית.

בעניין ההתרבות

שזה ממש לא קשור לנושא הפורום אבל אם כבר העלת. מאז שהאשה קצת השתחררה מהכורח להיות מכונת הולדה בחברה הפטריאכלית: המצאת הגלולה, קצת זכויות והכרה בהיותה יישות שלמה, מסתבר שבמדינות אירופה, שהן יותר נאורות מאיתנו, 40 אחוז ואני חוזרת - 40 אחוז! מהנשים שעברו את גיל ארבעים בחרו שלא ללדת ילדים. אז עם כל הכבוד לתאוריות האבולוציוניות שמשמשות גברים, שחושבים שלמשוך את האשה על הארץ מהשערות כדי לאנוס אותה במערה זה חלק מהדי.אן.אי שלהם ואין מה לעשות, הם רק פועלים לפי הטבע שלהם, מסתבר שכשנותנים לנשים את האפשרות לבחור, מיעוט לא מבוטל מהן מעדיף שלא להתרבות. אז המציאות קצת מתנגשת עם התיאוריה. אולי כדאי לחשוב שוב...

korpiklaani

New member
לפי השרשור הזה ובכלל לפי הכרות

בשביל מה למדת פסיגולוגיה ועוד 2 תארים? אתה לא באמת הולך להיות פסיכולוג נכון? בלי להיפגע כן

לא טענתי שזאת עובדה.

הגוף של היצור הפשוט פועל על אינסטינקטים. אם רעב אז הוא אוכל. לאדם התרבותי יש תשוקות גבוהות מעל היצרים החייתיים... תשקיע את הזמן בניצול ההנאה הגופנית, אני לא אומר להמנע מזה לחלוטין. אבל שזה לא יהיה כל זמנך. יש דברים אחרים.

כדאי להפריד משיכה רגשית ופיזית

אתה עושה עוול לשתיהן, כשאתה מבלבל ביניהן. יש הרבה יותר דברים בקשר עם אנשים, מאשר הקשר הפיזי.

taltal0n

New member
יכול להיות שאת צודקת ויכול להיות...

שלא . קטונתי מלקבוע קביעות שכאלו . אני מדבר כאן רק מתוך תחושה אישית, אני לא מנסה לקבוע עובדות . ומצטער אם פגעתי במישהו פה , זו לא הכוונה שלי היתה . בסה"כ קראתי כתבה על הנושא ב- ynet וניסיתי להבין את הנושא . ולענייננו , המשיכה הפיזית היא בעצם סוג של משיכה רגשית , כך שלא ניתן בעצם לעשות הפרדה ביניהן (בתנאי שאנחנו מדברים על משיכה שבין בני זוג) . יש לי ראש נורא פתוח , תשכנעי אותי שאני טועה (כולנו בני אדם שטועים לפעמים) .

gabriel1349

New member
אנחנו לא ילדים בגנון

איזה סוג של משחק זה "תשכנעי אותי"? יש כאן המון חומר נלווה בפורום - שב ותקרא את הכל מה שלא יהיה- משיכה רגשית היא לא משיכה פיזית , לרוב גם ככה משיכה פיזית נעלמת. רגשות זה משהו הרבה יותר עמוק. וברור שללא אהבה אי אפשר לחיות ויש סוגים רבים של אהבות- כל אחד מחפש את מה שהוא זקוק לו (או אפילו לא מחפש)

taltal0n

New member
לא אמרתי ש...

שמשיכה רגשית היא משיכה פיזית , אלא שמשיכה פיזית היא חלק או סוג של משיכה רגשית ! ומי שלא מצא\מממש\מחפש אהבה רגשית אמיתית (לא ידידים, חברים, מוסיקה או משהו כזה) לפי דעתי לא ממצה את החיים . זו תכלית החיים לפי דעתי האישית . ועוד משהו , אמרת "שמוסיקה תופסת..." , שים לב למה שאמרת - "תופסת" , יש לזה קונוטציה שלילית , כאילו שהיא ממלאה או אמורה למלא את החלל שבלב , אבל לא מצליחה . זו סוג של אשליה .

gabriel1349

New member
הא כן?!

סטוצים זו משיכה רגשית? יפה אמרת- דעתך האישית-אם מישהו לא חי לפי החליל שלך-אז הוא לא ממצא את החיים. לא מצאתי צורה אחרת לנסח את מהות המוסיקה- גם אצלי היא חלק גדול מהחיים מגיל מאוד מאוד צעיר ותפסיק לנתח- אין לנו חללים בלב - ולמי שיש שייגש ויטפל בבעיה ולא יברח , כי אי אפשר לברוח משום דבר לנצח!

taltal0n

New member
נכון, אתה בסה"כ בן 28 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

gabriel1349

New member
ואפילו בגיל 8 לא ברחתי מכלום

או הדחקתי , חוץ ממידי פעם לברוח משיעורי היסטוריה וכאלה
ואני בן 28 שלא מעוניין בזוגיות ואין לי משיכה מינית לא לנשים ולא לגברים (הפעם האחרונה שאני מגיב, כי זה לטחון מים)

למעלה